"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 24 iulie 2015

Să înceapă #operatiuneaDEMACHIEREA cu Nivea!

Bine v-am regasit, fete frumoase!!

Am calatorit cam mult in ultima perioada de timp si asta m-a tinut departe de blog, dar nu si de ritualul meu de infrumusetare, care, asa cum stim cu toate, trebuie sa inceapa intotdeauna cu #operatiuneaDEMACHIEREA.




In acest scop Nivea mi-a pus la dispozitie un kit special pentru demachiere format din trei produse esentiale – servetele demachiante (ideale pentru calatorii, ca tot veni vorba) – bifazic pentru zona ochilor si apa micelara pentru ten. Le-am introdus pe toate trei in rutina si am completat kit-ul cu spuma de curatare Nivea al carei review il gasiti pe blogul meu, ca ultim pas in procedura de curatare a tenului.

Fiind vara, poate mai mult ca niciodata, demachierea este esentiala pentru pastrarea unui ten sanatos si stralucitor, iar pentru incurajarea acestei operatiuni Nivea ne destainuie cateva trucuri pentru o demachiere facila si rapida:
  • tine produsele de demachiere la vedere si la indemana, eventual pe etajera oglinzii din baie, astfel incat seara, inainte de culcare, sa nu omiti acest pas,
  • pastreaza apa micelara la frigider, senzatia de ten proaspat si perfect curat va fi intensificata de temperatura scazuta a acesteia, un adevarat rasfat pentru tenul tau in conditiile temperaturilor foarte ridicate de afara,
  • pastreaza un pachet de servetele demachiante pe noptiera, astfel incat chiar daca esti foarte obosita si fara enegie, sa nu fi tentata sa adormi fara sa executi acest pas esential pentru sanatatea pielii tale.
Acum chiar nu mai ai nicio scuza pentru care sa nu te demachiezi!!  



Si pentru ca Nivea doreste sa te corupa si pe tine in #operatiuneaDEMACHIEREA,  a pregatit premii frumoase in schimbul feedback-ului tau, asa ca te astept pe Facebook sa-mi spui in cateva cuvinte care este ritualul tau de demachiere…?! Cat mai multe like-uri, comentarii si distribuiri, atat mai multe sanse de castig si produse pentru voi!!



                       VintageLook

11 comentarii:

  1. Eu sunt fana apa micelara dar ma tenteaza demachiantul bifazic :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Fan demachiere! :)
    Draga mea, desi chiar mi-as fi dorit (sunt sigura ca produsele sunt grozave si intreaga campanie mi-a trezit dorul de Nivea), nu m-am mobilizat sa ma inrolez in aceasta operatiune! Ai sustinerea mea!

    Te imbratisez cu drag, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare interesant acest kit dar cel mai tare ma tentează apa micelara pentru ca o folosesc in fiecare zi. O trec pe lista mea de cumpărături, sigur o încerc in viitorul apropiat. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt o fana a apei micelare in general si ma bucur de fiecare data cand descopar inca una buna. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fana apa micelara.Love it so much!Mult mai usor de utilizat decat gelul de curatare.Bifazicul il folosesc cand am mai mult machiaj la ochi si este mai greu de indepartat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiu ca tie nu iti place laptele demachiant, insa acesta si micelara sunt optiunile mele in general. Daca nu ma demachiez, o lotiune de curatare imi e de ajuns, oricum in fiecare seara trebuie sa ne culcam cu fata curata si sa o pregatim pentru o noua zi. Si in asta sta frumusetea. :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu m-am indragosti de demachiantul bifazic. A fost o surpriza deosebit de placuta. :)
    O campanie frumoas,a premii frumoase si produse excelente.
    Nota 10! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Demachiantul bifazic desavarseste indepartarea fardurilor de pe pleoape dintr-o singura miscare, iar apa micelara elibereaza fata de impuritarti, redandu-i libertatea de a respira in aceste zile toride. Rasfat dintr-o simpla miscare, parfum distinct si calitate! Ma bucur si felicit initiativa ta si a Nivea <3!!! Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  9. spuma aceea am avut-o si eu si mi-a placut mult! cu siguranta o voi recumpara!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am renuntat de foarte mult timp la orice produs de demachiere din magazinele de specialitate.Toate contin ingrediente dubioase.In schimb am gasit kitul potrivit pentru mine:ulei de masline pentru demachiat,apa de trandafiri folosita ca lotiune tonica si sapun natural pentru o curatare in profunzime.La final aplic crema de galbenele si sunt gata.Este mult mai ieftin si mult mai eficient acest kit decat oricare alte produse.Am ales simplitatea si sanatatea!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!