"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 1 iulie 2015

Cel mai bun lapte demachiant încercat de mine - Vichy Pureté Thermale 3 in 1

          Dacă citiți postările mele de mai mult timp, probabil știți că folosesc în procesul de demachiere al ochilor doar lapte demachiant, însă de câteva luni, de când Garnier și-a schimbat formula, am tot testat mai multe produse de acest tip în încercarea de a-i găsi un înlocuitor. Am aruncat câteva flacoane (mărci diverse) după prima încercare și toată treaba asta mi-a dat foarte mari bătăi de cap și bani cheltuiți aiurea. 
Totuși printre produsele încercate de mine am găsit și un lapte demachiant care îmi place maxim și despre care vreau să vă vorbesc astăzi. Este vorba despre un produs Vichy – Purete Thermale 3 in 1. Inițial nu voiam să mă îndrept spre un demachiant dermatocosmetic, am mers mereu pe principiul că pot găsi un lapte demachiant eficient la un preț accesibil, dat fiind faptul că este un produs care nu aduce niciun beneficiu pielii, ci doar îndepărtează machiajul. Am preferat să investesc bani în seruri de față bine formulate sau în exfolianții chimici fără de care nu pot să trăiesc ( am dramatizat puțin!). Însă, după ce am primit acest produs Vichy și după ce i-am testat virtuțile, am avut surpriza să îl descopăr pe aoro la un preț de 21 de lei 100 ml sau varianta de 300 ml pentru 58 lei (cele mai avantajoase variante). Într-adevăr nu are prețul unui produs de supermarket, dar și calitatea sa este net superioară, motiv care m-a determinat să mă opresc la el în momentul de față.

        În primul rând consistența este este una medie, poate fi aplicat pe dischetă pentru demachierea ochilor sau a tenului, dar poate fi aplicat și cu degetele, nu este într-atât de lichid încât să nu permită acest lucru. Și poate cel mai important lucru – ochii nu ustură deloc, deloc în contactul cu acest demachiant!!! Este extrem de eficient în înlăturarea rimelului și a tușului de ochi, nefiind necesar să insiști prea mult nici chiar în cazul eyeliner-ului gel, cel care mie personal mi se pare mai greu de înlăturat. Nu am încercat cu rimel waterproof, nu folosesc astfel de produse, dar știu că în acest caz este nevoie de un demachiant bifazic.

Produsul se prezintă sub forma 3 în 1:
  1. Cleansing milk
  2. Toner
  3. Eyes make-up remover
          Este ușor de dedus că eu îl folosesc în principal pentru demachierea ochilor și precum am specificat mai sus, mi se pare produsul ideal pentru îndepărtarea machiajului ochilor, dar la fel de bine se comportă și pe ten. L-am luat cu mine în călătorii ca unic produs pentru demachiere. Am trădat apa micelară Garnier, preferata mea, dar pe cuvânt că nu mi-a părut rău. Curăță perfect și fondul de ten și alte reziduri de pe ten, conferindu-i senzația aceea de fresh pe care o obții după folosirea unui toner. În acest scop, dar și pentru hidratare, după ce m-am spălat pe față am aplicat un strat subțire din acest demachiant pe întregul ten. Este repede absorbit în piele și conferă o senzație de piele curată, proaspătă și delicat hidratată.  Este ușor parfumat, o aromă fresh, și este valabil 6 luni de la deschiderea. 
Mai multe despre gama Purete Thermale puteți citi pe site-ul Vichy.


Sinceră să fiu, după ce am testat acest demachiant Vichy Purete Thermal 3 in 1, îmi este greu să mă reîntorc la demachiantele clasice, nu i-am găsit niciun punct slab, iar raportul calitate – preț mi se pare a fi unul corect. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui lapte demachiant, dați-i o șansa acestui produs, s-ar putea să vă îndrăgostiți!



Voi ce folosiți pentru demachiere? 



                        VintageLook

10 comentarii:

  1. l-am avut si eu, mi-a placut, dar totusi cred ca altele mi-au priit mai bine si au fost mai ieftine. si eu i-am dat 10 totusi ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok dar e un pic uleios. E musai sa te speli cu produs solubil de curatare dupa. Acelasi efect ( pret mai mic ) il are demachiantul uleios de la Balea. Eu l-am primit prin iarna la un fdt Vichy si l-am terminat cu greu acum o luna. Ma apuca vara cu el desfacut si sincer nu m-a dat pe spate. La primele aplicari chiar m-a usturat un pic fata pentru ca amanam spalarea pana la culcare. Apoi am vazut ca are parfum la final si mi-am bagat mintile in cap :)

      Ștergere
  2. E prohibitiv pretul pentru bugetul meu, altfel as merge chiar maine sa-l achizitionez sau as plasa comanda online chiar acum! E prohibitiv raportand nu numai la venituri ci si la faptul ca eu am naravul de a ma cam scalda in demachiant, tendinta de a folosi macar un pic mai mult decat trebuie. Rezultatul... n-ar fi unul pozitiv!

    Eu folosesc demachiant bifazic pentru ochi (YR sau, mai nou, Garnier), demachiant Bioten si micelara Garnier (aceasta din urma ma tine circa o luna si jumatate, diferenta mare de durata comparativ cu cele 3 - 6 luni despre care aud la alte fete).

    Dar, ca sa stiu ce pierd, macar o data in viata cand lucrurile vor sta roz din punct de vedere financiar, al meu va fi!

    Multumesc pentru review, draga mea Simo! E redactat ca la carte, in stilul ce te caracterizeaza si pe care-l apreciez! Pupici multi, scumpa!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt sigura ca este tare bun, ca toate produsele Vichy!

    RăspundețiȘtergere
  4. Până acum nu m-a impresionat în mod special niciun produs Vichy, ba chiar mi-au displăcut total unele din cauza alcool-ului (mult prea mult) din conținut. Bag totuși de seamă că ăsta nu are alcool, așa că poate o să-i dau cândva o șansă! :D
    Mă bucur că ți-ai găsit în sfârșit un lapte demachiant care să te mulțumească, țin minte că îți căutai de ceva vreme unul.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tentant acest produs:) Mutumesc pentru review.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Excelent review !

    http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu foloseam demachiantul Garnier, l-am tot cautat peste tot insa fara niciun rezultat. Cu siguranta vreau sa il incerc pentru ca acum am un demachiant asa mai de compromis, altul mai bun nu am gasit, chiar daca ma ustura ochii un pic nu am ce sa fac pana gasesc ceva mai bun. Bine ca am aflat de la tine de Vichy. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu sunt foarte multumita de el! Din pacate, s a terminat si n am mai reusit sa mi achiztionez un altul la un pret bun. Eu il folosesc aplicandu l pe o discheta de celuloza si n am nici o critica la adresa lui, ba da am una: pretul! Trebuie sa gasesc o superoferta sau sa l inlocuiesc cu un produs mai ieftin :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate o sa ma indrept si eu spre el dupa ce termin ce mai am, cred ca usor-usor o sa trec la dermatocosmetice intr-o proportie destul de mare, nu ca am ceva impotriva produselor "din comert". Preturile insa nu cred ca vor fi tocmai mici.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!