"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 18 mai 2015

Trei parfumuri Oriflame - Ultra Glam - Fairy City Lights - Masquerade

Bine v-am regasit!

Dupa cum stiti eu m-am declarat de nenumarate ori o mare fana a produselor marca Oriflame, sunt multe cosmetice pe care le folosesc de ani de zile fara sa simt nevoia de a le inlocui cu alte marci, si chiar mai mult de atat, mereu descopar produse de makeup noi pe care le adopt in rutina mea. In catalogul trecut, de exemplu, am descoperit un ruj nou mat, aboslut impresionant, din paleta caruia mi-am ales doua nuante.


Astazi insa vreau sa va arata cele mai noi parfumuri Oriflame pe care le posed – Msquerade – Fairy Citiy Lights – Ultra Glam. Toate trei sunt ape de toaleta, iar in cazul produselor Oriflme de acest tip, acestea nu au o persistenta foarte indelungata pe piele, in cazul meu, dureaza cam in jur de 3 ore, dupa care necesita a fi reimprospatate. Bineinteles ca si preturile pentru aceste produse se situateaza mult sub 100 de lei, astfel incat as putea spune ca raportul calitate – pret este unul corect, motiv pentru care obisnuiesc ca testez arome noi destul de des.

Ultra Glam a fost lansat in 2012 si se descrie a fi un parfum oriental-vanilat. Notele sale de varf sunt bergamota, grepfruit si anason stelat, notele de mijoc sunt iasomie, foarte de portocal african si heliotrop, iar notele de baza sunt lemn de santal, rasina benzoica, vanilie si pralina. Are o piramida compozitioanala intriganta din punctul meu de vedere. Datorita notelor citrate cu care se deschide acest parfum, reuseste sa ma pacaleasca mereu simtindu-l fresh si citrat, dupa care se domoleste lasand pe piele o aroma calda, usor dulceaga cu vagi aromne citrate. Imi place!

Fairy City Lights este parfumul care rezista cel mai putin pe pielea mea dintre cele trei prezentate. A fost lansat in 2013 si este un Parfum Floral Fructat Gurmand. Piramida compozitionala este impartita astfel:
Note de varf: capsuni salbatice si note verze
Note de mijloc: iasomie, mar caramelizat si caramel
Note de baza: tofee si boabe de tonka
Il percep ca pe un parfum dulceag, dar deloc exagerat, caramelul si notele de mar caramelizat le simt cel mai pregnant si intreaga sa structura compozitionala ma duce cu gandul la copilarie, la parcul de distractii si la vata de zahar pe bat, tocmai de aceea il vad potrivit unei tinere domnisoare cu atitudine pozitiva, jucausa. Nu simt ca am rezona prea bine!

Masquerade vine intr-un ambalaj de 50 de ml, foarte elegant, mai ales datorita mastii imbogatita cu arabescuri aurii atat pe ambalajul parfumului cat si pe sticla. Recunosc ca mai inainte de toate recipientul m-a impresionat cel mai mult si imi place cum arata pe masuta de toaleta alaturi de bijuteriile mele.
Masquerade este cel mai nou parfum marca Oriflame, dintre cele trei prezentate de mine, a fost lansat in 2014 si a fost creat de Marie Salmagne si Honorie Blanc. Este un Parfum Floral Fructat, inscriindu-se asadar in categoria parfumurilor mele preferate.
Note de varf: pomelo, mandarina si zmeura
Note de mijloc : dalie, iasomine si floare de portocal
Note de baza: lenm de santal, vanilie si marshmallow
Din punctul meu de vedere, Masquerade le are pe toate – senzualitate, mister, eleganta, exact asa cum si-au dorit creatorii sai, tocmai de aceea, din punctul meu de vedere este un parfum reusit, care ma determina sa il aleg de pe masuta deseori in detrimentul altor arome.



Dupa cum v-am anuntat in repetate randuri, produsele Oriflame se gasesc acum si pe aoro, mai ales parfumurile, categorie care numara peste 100 de produse, deci in mod sigur gasiti parfumul Oriflame preferat.


     Voi ati incercat vreunul dintre cele prezentate de mine? Care v-ar tenta?



                        VintageLook

6 comentarii:

  1. Buna, de abea am descoperit blogul acesta si cu siguranta am sa revin. Imi plac aticolele tale.
    Legat de articol, din cele 3 parfumuri, preferatul meu este Ultra Glam. La mine persista foarte bine, are un miros puternic, dulce...il ador.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Gerlinde, imi pare bine sa te cunosc! Si in cazul meu Ultra Glam rezista binisor, oricum depinde mult si de ph-ul pielii, acelasi parfum se comporta diferit pe persoane diferite.
      Iti multumesc pentru vizita si te mai astept! :)
      O zi frumoasa!

      Ștergere
  2. Am cam neglijat Oriflame-ul in ultimul timp, e drept ca la ape de toaleta m-am orientat spre Yves Rocher. Dar voi reveni la Oriflame cat de curand, stu ca fac parfumuri tare placute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am Midsummer-ul caruia ii sunt fidela de ani de zile, chiar saptamana trecuta am consumat ultima picatura, trebuie sa imi reinnoiesc stocul! :P
      Te pup! :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. trebuie sa gasiti un reprezentat Oriflame in zona dvs si sa comandati prin intermediul acestuia. Cred ca si online se poate comanda insa.

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!