"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 31 mai 2015

Skin Deep® - aplicația android care îți spune cât de sigur este produsul tău de îngrijire a pielii

         Probabil știți că atunci când vine vorba despre ”îngrijirea tenului”, mă declar de-a dreptul obsedată fascinată de seruri. Întotdeauna folosesc cel puțin două astfel de produse în cadrul rutinei mele de îngrijire a pielii. Pe ultimul știu sigur că nu l-ați văzut, asta dacă nu cumva mă urmăriți pe instagram, și asta pentru că îl folosesc de puțin timp. 
Este vorba despre un ser cu celule stem din fructe - era musai sa încerc și conceptul acesta - Andalou Naturals - Fruit Stem Cell Revitalize Serum, pe care l-am primit cu mult drag de la una dintre cele mai importante femei din viața mea - ea

Este un produs anti-aging care promite ten radiant, hidratat și cu linii fine și riduri mult diminuate - cam ceea ce ne dorim toate femeile, mai ales după vârsta de 30 de ani. 

            Dar deocamdată nu despre acest ser voiam să vă vorbesc, pentru că el încă se află în perioada de testare, ci despre o nouă aplicație pentru android, descoperită ieri, la emisiunea tv iLikeIT, și anume Skin Deep, pe care mi-am descărcat-o imediat din magazinul play al telefonului, și am testat-o pe serul mai sus menționat... Ce face ea mai exact? Scanează codul de bare al produsului cosmetic și îi face o scurtă analiză a ingredientelor, după cum puteți vedea mai jos:






Evident că dacă produsul nu se află în baza de date nu vom obține rezultate, dar eu sper totuși ca baza de date să fie una suficient de mare, astfel încât să mă ajute mai ales când mai fac cumpărături în străinătate și aleg produse cosmetice cu care nu sunt familiarizată. 
Deocamdată nu am apucat să o mai testez și pe alte produse, dar o să văd în seara asta cum funcționează și pe celelalte cosmetice pe care le posed. 
Mai multe puteți citi aici.


Ei, voi ce părere aveți, vi se pare utilă această aplicație? Dar despre serul meu cu celule stem? Ați folosit vreun produs similar?



                          VintageLook


6 comentarii:

  1. Hai ca-i tare! Cate se mai inventeaza! Interesanta ideea acestei aplicatii, cum eu nu mai vad sa citesc ingredientele de mioapa ce sunt probabil mi-ar fi utila intr-un magazin cand cumpar ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, interesant, ia sa mi-o descarc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. tare interesanta, o sa o descarc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesantă aplicația, nu o știam. O s-o descarc și eu, să-i fac niște probe. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta aplicatia si cred ca e folositoare :)

    RăspundețiȘtergere
  6. se da descarcare cat de repede! chiar e interesanta, eu de obicei nu prea tineam cont de ingrediente si toate cele, insa de cand am patit-o cu iritatia la ochi...ma protejez mult mai riguros!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!