"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 30 mai 2015

Cremă cu oxid de zinc pentru tratarea foliculitei - Bubchen Baby Cream - DM

În urmă cu vreo 3 ani, vă povesteam pe blog despre minunile cremei Babylove, care tratează cu succes efectele atât de neplăcute ale foliculitei. Cred că orice cremă care are în compoziție oxid de zinc este la fel de eficientă, însă la momentul respectiv Babylove avea cea mai mare cantitate de oxid de zinc, după schema compozițională de pe ambalaj, iar de atunci nu am mai verificat piața în căutarea altui produs. De ceva timp am ales însă cealaltă varianta - Bubchen - care are aceleași indicații de folosire, doar că oxidul de zinc, este pe locul 4, deci procentajul ar fi mai mic. 
Am vrut să încerc și acest produs, pentru că Babylove are o compoziție ciudată, o textură grea care îngreunează procesul de aplicare. În antiteză cu aceasta, crema Bubchen este fluida și lejeră, se întinde foarte ușor pe piele și se absoarbe mai repede decât cealaltă. 


Ca efecte, pentru mine, care nu am probleme prea grave cu iritația după epilare, această cremă este similară cu cealaltă. Dacă o aplic imediat după operațiunea de îndepărtare a părului nedorit (indiferent de zonă și de metoda aleasă) și mai aplic încă un strat a doua zi de dimineață, sunt total protejată de iritații, bubițe sau alte neplăceri de acest gen. 


Prețul pentru acestă variantă mini este undeva sub 5 lei (pentru ambele variante) și o puteți găsi în magazinele DM. 

Primul articol despre crema Babylove îl puteți citi aici



                         VintageLook


Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook sau pe google+ mi-ar fi de folos. De asemenea aștept feedback-ul tău în căsuța de comentarii, iar dacă dorești sa fii la curent cu noutățile, mă poți găsi pe instagram @vintagelooksimona

9 comentarii:

  1. Textura la care faci referire m-a impiedicat sa ma imprietenesc cu crema Baby Love! Daca spui ca aceasta se aplica frumos, o voi cauta! Dar dm... cand s-o deschide la Calarasi??? :) La Pastele cailor, stiu! Fac si eu haz de necaz! Dar sper sa o gasesc prin vreo farmacie, mai stii?!
    Iti multumesc pentru recomandare si impresii, draga mea Simo!
    Hugs, my friend! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi tine cont de chestia asta cand iti voi mai trimite ceva produse de la Timisoara. In farmacii nu cred ca o sa o gasesti, dar mergi la raionul de produse pentru bebe si vezi care crema are cea mai mare concentratie de oxid de zinc, e cam acelasi lucru :P
      Pupici multi!

      Ștergere
    2. Simo, nu, Doamne fere, stai cuminte! Nu asta am vrut sa spun eu!!!
      Phiiii, daca taceam, filozof ramaneam! :(

      Ștergere
  2. Luna asta am luat-o pentru prima oară crema Babylove și aceeași impresie mi-a lăsat și mie, e foarte bună ca efect după epilare, dar cam greu de întins pe piele. O s-o țin minte și pe aceasta! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa iti fie si aceasta la fel de buna ca Babylove, dar la urma urmei merita incercata, la cat de putin costa, nu e mare suparare daca nu e la fel de eficienta. In cazul meu functioneaza exact la fel :)
      Pupici!

      Ștergere
  3. Am si eu una cu zinc, pentru fata, functioneaza si ca o masca, este eficienta intr-adevar pentru a grabi cicatrizarea. De la dm am una pentru dat la plaja, desi albeste in prima faza este foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu m-am gandit ca una ca una de protectie solara, care are ca filtru oxidul de zinc, este la fel de eficienta. Din cate stiu eu, in cele pentru eritem fesier la bebelusi, e concentratia mai mare, atata tot :) pupici!!

      Ștergere
  4. o sa caut si eu crema aceasta, am avut-o pe cea de la babylove si mi-a placut, dar se intindea cam greu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesantă crema si cred ca merita sa-i dau o șansa cu atât mai mult cu cat pretul este foarte prietenos. Eu cele mai frecvente probleme le am cu firele de par crescute sub piele si daca as găsi o solutie pentru problema asta as fi si mai happy!

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!