"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 8 decembrie 2014

Cele mai recente achiziții - Vis de albăstrele

             În ultimii ani am renunțat la postările dedicate celor mai recente achiziții, nu știu exact de ce, abia de curând mi-am dat seama de acest lucru, și aș vrea să reintroduc această rubrică pe blog, sper că există interes pentru ea din partea voastră. 
Așadar, luna trecută m-am reîntors la vechea mea cremă contur de ochi Vis de albăstrele. După mai multe produse de acest gen testate de-a lungul timpului, am concluzionat că acest produs a fost cel mai eficient dintre toate, astfel încât m-am hotărât să plasez o comandă pe SpaRustica. Pentru că suma minimă de comandă este 50 de lei, iar acest produs costă 32 lei, am hotărât să mai adaug în coș și câteva mostre. Fiind foarte interesată de exfolianți - reprezintă revelația mea în materie de îngrijire a tenului - am ales să încerc și variantele de BHA și AHA Albă ca Zăpada, create de Simona.




              Tocmai am terminat exfolianții Paula s Choice și aceste eșantioane îmi vor prinde de minune. 
Am ales două variante AHA, cremă și gel și o variantă de BHA gel.
După ce am testat toate variantele PC, mi-am dat seama că tenul meu se înțelege cel mai bine cu textura gel, tocmai de aceea două dintre variantele SpaRustica sunt gel. 


            Pentru că sunt ambalate în recipiente transparente, am decis să le desfac din punguțe și să le folosesc pe rând. În seara aceasta m-am decis să încep cu BHA-ul. E destul de lichid după câte se pare, abia aștept să văd cum se comportă pe tenul meu...


             Întorcându-mă la Vis de albăstrele, în prezent, pe site, aceasta se găsește în două variante - una antirid, așa cum este cea aleasă de mine și una anticearcăne. Ambele au 15 ml, sunt ambalate în recipiente airless, opace și au și variante de tester de 3 ml. 
Oferta s-a mai îmbogățit și cu câteva demachiante și 5 seruri, pe care, evident, abia aștept să le încerc și eu, două sunt pe lista mea de achiziții, și cu siguranță le voi comanda în viitorul apropiat. 

Pentru a fi la curent cu noutățile în ceea ce mă privește pe mine/blogul meu,  vă invit să mă urmăriți pe instagram - @vintagelooksimona - postez mai des decât pe oricare altă platformă socială.  :-)



Voi sunteți familiarizate cu aceste produse?


                          VintageLook

12 comentarii:

  1. Pe cuvant de onoare, m-am tot gandit la Vis de albastrele in ultima vreme! :) Ce vesti bune ne dai in legatura cu ambalajele airless! De-abia astept parerile tale in legatura cu mostrele alese. Sa te bucuri de noile achizitii, draga mea!

    Cu siguranta prezinta interes postarile la care te referi! Am si eu fotografii pentru o astfel de tema dar... sa se scrie astept! :))

    Pup, cu tot dragul, scumpa Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, inca de anul trecut, produsele SpaRustica au primit hainute noi. Sper sa fie la fel de utila crema cea noua pentru zona ochilor (si formula este schimbata) si vedem cum se prezinta si exfoliantii. :)
      Iti multumesc frumos, draga mea, mi-a propus ca de acum inainte sa strang si eu produsele pentru prezentare.
      Puuup! :)

      Ștergere
  2. nu am folosit niciodata aceste produse,sincera sa fiu cred ca e prima data cand citesc(aud) de SpaRustica.Din moment ce sunt naturale cred ca s-ar potrivi si tenului meu,care in ultimul timp a devenit cam sensibil.Multumesc pt postarea interesanta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Daniela! Cu siguranta sunt potrivite unui ten sensibil, ingredientele sunt naturale si atent gandite in ansamblul lor. Din punctul meu de vedere SpaRustica ar fi cea mai buna recomandare pentru tenurile cu sensibilitate.
      Sper sa ai ocazia sa le incerci, mai ales ca exista moste pentru aproape fiecare produs si atunci poti sa vezi cum reactioneaza pe tenul tau fara o investite majora.

      Cu mare drag, o seara frumoasa!!

      Ștergere
  3. De abia astept sa ne spui cum se comporta pe tenul tau, mereu sunt in cautare de variante noi de bha si aha. Eu iarna ma inteleg bine cu cele tip lotiune, iar vara cele gel, lichidul nu este prietenul meu :)).

    Te invit si pe blogul meu,daca doresti http://madalinaelenao.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici in cazul meu lichidul nu functioneaza, iar uneori cand am tenul mai uscat, varianta lotiune este mai compatibila cu nevoile tenului meu.
      In cazul SpaRustica, varianta gel, singura pe care am incercat-o pana acum, e destul de lichida, are alta consistenta decat PC. Vom vedea pe parcurs cum se comporta, sper sa-mi dau seama din mostrele pe care le detin. Revin cu impresii undeva la anul...

      Vin si eu in vizita, multumesc pentru invitatie! :)
      Pup!

      Ștergere
  4. Ce mă bucur că ai decis să reintroduci această rubrică! Sunt sigură că multe fete vor fi interesate de aceste postări, la mine cel puţin sunt unele din cele mai vizualizate. :D
    Mi-ai stârnit foarte tare interesul pentru crema de ochi, n-am încercat niciun produs de la această firmă! Abia aştept să ne spui mai multe despre ea.
    Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu pot sa afirm ca a avut un impact prea mare aceasta rubrica :)), dar vom vedea pe parcurs. Si mie imi place foarte mult sa citesc rubrica asta la alte bloguri, tocmai de aceea ma gandeam sa o reintroduc si eu...vedem pe parcurs :)

      Crema, in varianta mai veche, am incercat-o mai demult si am fost cu adevarat fascinata de ea, ca si alte fete, de altfel. Varianta aceasta ar trebui sa fie si mai buna, vedem ce si cum. Revin cu impresii la anul.

      Puuup, multumesc mult de vizita!!

      Ștergere
  5. Am auzit numai cuvinte de lauda despre Vis de albastrele si ma tenteaza si pe mine sa-l incerc. Eu am o crema de ochi de la Cosmetic Plant de care sunt destul de multumita dar simt nevoia de o schimbare.
    De-abia astept parerile tale in legatura cu exfoliantii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varianta veche, asa cum am spus si in articol, mi s-a parut cea mai buna crema contur de ochi incercata de mine, aceasta noua varianata ar trebui sa fie si mai buna. Sa vedem!! :)
      O sa revin si cu impresii despre toate variantele achizitionate de mine.

      Puup!!

      Ștergere
  6. Nu le-am folosit, asteptam pareri!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiam de existenta acestor produse, dar ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!