"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 31 august 2014

Retrospectiva lunii august

Astăzi în mod oficial vara va lua sfârșit, neoficial s-a terminat demult sau mai corect, nu prea s-a manifestat mai deloc anul acesta, pentru că, cel puțin la noi în Timișoara a plouat foarte des și a fost destul de rece, mai ales dimineața. Nu pot să zic că îmi pare rău prea tare, îmi place toamna, mai ales în ceea ce privește posibilitățile de compunere a outfit-urilor cu hainele pe care le posed deja și care consider că mă avantajează mai bine decât cele de vară, dar partea proastă o constituie ploile care ne-au dat de furcă și vara aceasta, din păcate, și pentru care voi avea nevoie de pantofi speciali, nu mă lasă sufletul să port mai nimic din pantofii pe care îi am eu în prezent, atunci când plouă.

În luna august am reușit să îmi revin și eu cât de cât în ceea ce privește graficul de postare, am publicat 17 articole, inclusiv acesta, ceea ce consider că este destul de bine raportat la așteptările pe care le am eu de la mine în ceea ce privește blogul. Au fost și câteva advertoriale, majoritatea create pentru mixmoda.ro – un magazin de haine și încălțăminte pentru femei, un articol dedicat produselor pe care le folosesc în prezent pentru îngrijirea părului, cu produse de pe triodeluxe.ro – articol care a avut o vizibilitate foarte bună, ceea ce mi-a întărit convingerea că femeile acordă o foarte mare importanță produselor destinate parului. Din statisticile blogului meu se pare că articolele despre îngrijirea părului și cele despre fondurile de ten sunt cele mai citite, și este cumva de așteptat acest lucru. Articolul în cauză îl găsiți aici


Cea mai citită postare din luna august ( deși a fost publicată totuși în 31 iulie) a fost cea dedicată pantofilor turcoaz de pe sammydress – aici o găsiți. A avut un număr record de vizualizări pentru o postare de tip outifit și recunosc că m-a luat prin surprindere. Apropo de sammydress, primesc foarte multe întrebări despre calitatea hainelor de pe acest site – și de fiecare dată răspund același lucru – în afară de hainele prezentate pe acest blog, eu nu am comandat nimic altceva, ceea ce am primit în urma colaborarii le puteți vedea și voi pe blogul meu, sunt haine de care eu personal sunt foarte mulțumită, mai ales pantofii turcoaz de mai jos. În general în ceea ce privește hainele de pe aceste site-uri asiatice, eu consider că ține foarte mult de noroc, unele articole sunt foarte bune din punct de vedere calitativ, iar altele sunt deplorabile. Acest lucru îl pățesc din plin cu site-ul romwe, de unde comand aproape lunar (tot pe baza colaborărilor) și unde primesc haine diametral opuse din punct de vedere al calității. Cred că foarte important, atunci când comandați pe un astfel de site, este să alegeți produse care au fotografii cât mai multe și mai explicite și eventual articole care au review-uri cu poze încărcate de cumpărători. Eu mă ghidez destul de mult după acest lucru.


A doua cea mai citită postare, cu o vizibilitate foarte apropiată de pantofii turcoaz, este cea făcută în colaborare cu prietena mea Ilda – postarea cu fustele surori - Ilda aici, eu aici – un proiect foarte drag sufletului meu, de fapt cel mai drag pe care l-am inițiat aici pe blog și care a avut un feedback foarte consistent din partea voastră. Mi-a plăcut rezultatul, dar recunosc că mi-a plăcut mult mai mult etapa de pregătiri prin care am trecut împreună cu Ilda, brainstorming-ul pe care l-am făcut împreună (ok, mai mult ea decât mine :P) și împlinirea faptului că am reușit să creăm ceva doar noi două. Sunt foarte mândră de postarea aceasta.


O altă postare la care am muncit destul de mult, dar al cărei rezultat mi-a adus o satisfacție foarte mare a fost cel dedicat sandalelor Milanoo – postarea alb-negru cu puțin dramatism și o mică doză de introspecție a la Jurnal de bloggeriță. Postarea am lucrat-o împreună cu soțul meu care s-a dovedit extrem de creativ pentru o fecioară taaare pragmatică așa cum este el. M-a surprins foarte plăcut întreg scenariu propus de el și am trăit cu maximă satisfacție ședința foto ca atare, indicațiile sale și mai apoi procesul de compunere a postării propriu-zise la care am participat amândoi. Este de la sine înțeles că această postare are o însemnătate personală foarte mare pentru mine. O puteți citi aici, dacă ați omis-o, deși nu cred.


La fel de drag mi-a fost să descopăr că v-a plăcut și postarea dedicată genții Ralph Lauren dăruită de prietena mea Laura vara aceasta și a fustei din piele cu talie înaltă, un articol vestimentar pe care mi l-am dorit foarte mult și de care mă voi bucura mai mult în această toamnă. Postarea o găsiți aici




Cam acestea au fost cele mai importante postări ale mele, cele pe care voi le-ați citit într-un numar mai mare și care subînțeleg că vi-au plăcut cel mai mult. Sper că și luna septembrie să-mi aducă inspirație și suficientă energie pentru a compune articole la fel de interesante. La fel vă doresc și vouă, indiferent ce ați îndreprinde pentru această toamnă.



V-am pupat, fete dragi, frumoase și deștepte!!!



VintageLook

13 comentarii:

  1. toate tinutele arata super, ai fost o bloggerita harnicuta luna aceasta :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cant believe August is already gone! Summer is flown indeed, though the weather has been weird all the time. Your outfit posts have been great and you always look fantastic and so feminine dear Simona. Many kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Simona, perseverenta ca intotdeauna. Din pacate nu te-am nai "frunzarit" de foooaaarte multa vreme, din lipsa de timp :( . Sper sa recuperez in concediu cand nu am alte preocupari casnice, decat copilul. Te pup.
    PS oricum, am incredere in gusturile si alegerile tale. Stiu ca esti si foarte corecta in recenzii ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. esti tare frumoasa, ca o papusica. imi place culoarea parului! cu ce te vopsesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Stella, esti foarte draguta! :P
      De vopsit nu ma mai vopsesc din 2011, in sfarsit astazi am doar culoarea mea naturala in par. In pozele acestea inca se mai vedea putin din partea de par vopsit (un blond mai inchis in partea de jos a parului).

      Ștergere
  5. Doamne ce par frumos ai!
    Da, a trecut vara asta, dar eu ma bucur ca n-a fost atat de cald. Stateam noaptea acoperita cu patura si ma gandeam ca-n alti ani ma sufocam de cald.
    Si pentru ca imi plac gusturile si alegerile tale, iar iti cer ajutorul. As vrea ceva botine comode, fara toc, care merg cu rochite/fuste, pentru o glezna subtire si picioarele unei persoane scunde. Ce-mi recomanzi?:)
    Iti doresc o toamna calda si senina!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am bucurat de fiecare postare-n parte, cu siguranţă vom continua în acelaşi ritm drag ♥
    Să te bucuri de-o toamnă frumoasă şi senină, Simo. Cu momente dragi şi împliniri de suflet.
    Te pup, toate cele bune ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte draguta postarea despre ,,fustele surori" . Ai un par foarte frumos! Glam kisses, girl
    Http://glamupdoll.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. În București vremea este încă frumoasă și se anunță că va mai ține așa, ceea ce pe mine mă bucură, parcă n-am reușit să mă bucur suficient de vara asta, au fost prea multe ploi și zile reci.
    M-am bucurat să văd că ai revenit pe blog cu forțe proaspete, că ai fost activă și ne-ai bucurat cu multe postări frumoasă. Postarea realizată împreună cu Ilda a fost de departe favorita mea, mi-a plăcut mult tot ce am citit și am văzut!
    Îți doresc timp și inspirație să ne mai încânți cu cât mai multe articole și de acum în colo! Și poate vei face un articol mai personal și cu câteva poze de la nuntă. Dacă soțul nu dorește să ni se arate, aș vrea măcar câteva poze cu tine să văd și cred că nu sunt singura!
    Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  9. :* Parul tau e superb . Si culoarea deasemenea. Din cate stiu nu esti vopsita , si pentru asta .. un 10+ :) Spor si inspiratie in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper sa ai cat mai multe postari cu tinute si review-uri pentru ca am si eu de unde sa ma inspir :P Abia astept sa te vad in tinutele de toamna. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar harnicuta! Nu m-am gandit sa "imi tin" o statistica :P, buna idee.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac postarile tale! Esti atat de frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!