"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 5 septembrie 2013

Preferatele verii 2013

           Nu demult am vazut la Ilda acest tip de postare si mi-a placut foarte mult, motiv pentru care am preluat si eu ideea, asadar astazi va prezint produsele pe care le-am folosit cel mai des in aceasta vara:
          De cand am inceput fondul de ten Double Wear Light nu am mai putut sa folosesc altceva. Cel putin pe perioada verii, din punctul meu de vedere consider ca acest fond de ten are textura ideala , nu incarca tenul si se mentine pe fata mai mult decat oricare alt produs similar incercat de mine. Anticipez ca odata cu venirea iernii il voi pune la pastrare, nuanta sa este prea inchisa pentru tenul meu si de indata ce bronzul se va duce, nu mi se va mai potrivi. Are o valabilitate de 24 de luni, deci nu va fi nicio problema sa-l folosesc vara viitoare. 

           Pentru fixarea fondului de ten, am folosit pudra Physician's Formula pe care am luat-o la recomandarea Georgianei, de pe iHerb. O pudra foarte buna care isi merita banutii si careia o sa-i fac un review in curand. 
           Ca blush, cel mai mult si mai mult am folosit Terracotta nr. 5 de la Farmasi, sincer pur si simplu ador aceasta pudra iluminatoare, cu cat am folosit-o mai des cu atat m-am indragostit mai tare de ea. Pe la inceputul folosirii am aplicat-o mai mult peste blush-urile mele pentru a le "indulci", insa ulterior m-am decis sa o folosesc singura, pe post de fard de obraz si ca accente de lumina pe lateralele fruntii. E minunata si mi-ar placea foarte, foarte mult si o nuanta mai inchisa, cred ca nu as mai folosi alte blush-uri din colectie!!!
             Rimelul cel mai des folosit este Volume Build de la Oriflame, de fapt mi-am luat 3 bucati la prima comanda, va aduceti aminte cat de impresionata am fost inca de la prima folosire si clar ramane una dintre descoperirile anului 2013 si prevad ca-l voi folosi mult timp de acum incolo. 
             In materie de rujuri, am folosit aproape in fiecare zi Maximizer Lipstick 04, desi asa cum am spus mi-a placut rujul acesta, insa nu a fost una dintre nuantele mele preferate. Cu toate aceastea am descoperit versatilitatea acestei nunate si am putut-o asorta oricarui tip de machiaj, in plus parca face o echipa minunata cu pudra iluminatoare. Precum se vede in imaginea de mai sus, este total consumat! :D



      Iar pentru machiajul ochilor m-am ambitionat sa folosesc paleta Sleek Sunset. Adevarul e ca parca niciuna nu se potriveste pe timp de vara mai bine decat aceasta. Cu fondul de ten Double Wear nici macar nu a fost nevoie de primer, pentru ca fardurile au rezistat intacte toate ziua indiferent de temperatura de afara. Acum sunt fericita pentru ca pastilele de fard sunt mult mai consumate decat la inceputul verii. 
Acum a venit randul paletei Oh so special. 

Cam acestea au fost produsele principale la care am mai adaugat un creion negru de la Oriflame cumparat dupa o recomandare a Aurorei Toma (foarte bun produs) si tusul Farmasi, insa nu le-am folosit zilnic. 



Voi ce ati folosit cel mai des in aceasta vara?



VintageLook 

19 comentarii:

  1. Hi Simona! The stuff you used more in summer looks great! I am inspired by the palette, the bronzer and the lipstick, sure they suit you perfectly!:) I also used bronzer and lipsticks! Kisses dear, have a good day! xo

    RăspundețiȘtergere
  2. Pudra a fost si in topul preferintelor mele! :D E aproape gata, o am din iulie anul trecut. Mai am putina pe margini :)
    Ce frumoasa e pudra Farmasi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca am un ritm mai accelerat de consumare a pudrei, am creat deja un cerculet central in ea :P Merci de recomandare, imi place foarte mult!
      Pudra Farmasi e minunata, isi merita fiecare banut, o recomand din suflet! :)
      Pupici!!

      Ștergere
  3. Ce frumos e rujul Farmasi! Si pudra iluminatoare pare super :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pudra e cea mai cea, cred ca este produsul pe care il iubesc cel mai mult in prezent! :P

      Ștergere
  4. De mult îmi doresc și eu o paletă Sleek, dar de fiecare dată când o caut, cea care îmi place mie, nu e disponibilă. Am auzit foarte multe review-uri pozitive la aceste palete.
    De la Farmasi folosesc fard de pleoape, blush, rimel și gloss și sunt foarte mulțumită de toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai inca o paleta, Sleek??? Fac si eu ca Bahmuteanca si a iei tigaie :)) Glumesc, merita sa-ti iei una, textura este chiar minunata, foarte pigmentata si rezistenta, o sa-ti placa aceasta paleta cu siguranta. :)
      Eu am multe rujuri de la Farmasi, mi-am imbogatit colectia cu inca 4 :D

      Ștergere
  5. Nuantele paletei sunt foarte placute, potrivite pentru vara dar si pentru un inceput de toamna!
    Astept review-ul tau despre pudra, cam am nevoie de una si asta ma cam atrage!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate Claudia, poate fi folosita paleta perfect si toamna, eu insa am ales sa le mai rotesc din cand in cand pentru a le folosi pe toate. Acum am ales Oh so special pentru luna septembrie.
      Pudra e minunata, daca ai ocazia merita cumparata... pup!

      Ștergere
  6. E tare frumusel blush-ul terracotta de la Farmasi. Cred ca o sa merg si eu la stand sa ma uit de el. :)
    Iar rujurile de la Farmasi m-au surpins intr-un mod placut si pe mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, chiar e frumoasa, sunt 10 variante daca imi amintesc bine de terracotta asa ca ai de unde alege ceva pe gustul tau, iar calitatea este foarte buna, eu personal chiar nu am nimic de reprosat.
      De rujuri ce sa mai zic, mi-am mai luat 4 :)))

      Ștergere
  7. Te felicit pentru determinarea in ceea ce priveste paleta Sleek! Adevaru e ca este foarte frumoasa si nu e greu sa pastrezi motivatia!:)

    Imi place mult rujul Farmasi!

    Draga mea Simo, iti multumesc frumos pentru faptul ca m-ai mentionat!
    Te imbratisez!

    Weekend fain de tot sa ai!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Sunset este paleta mea preferata, chiar si acum dupa atata timp, tot ce ea as alege-o daca ar fi sa fie, dar mai am si alte palete frumoase si imi pare rau ca zac nefolosite.
      Rujul asta o sa intre la empties :D

      Pup, Ilda!

      Ștergere
  8. Sunt foarte curioasa cum este fondul de ten, sper sa il incerc si eu intr-o zi. Paletele Sleek mi le-as cumpara pe toate :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dau sa incerci daca esti curioasa, e perfect pentru vara zic eu, cat despre paletele Sleek, of, si eu mi-as mai lua una cu nuante mate, dar as fi de-a dreptul nerusinata sa fac asta cu atatea palete in colectie :P

      Ștergere
  9. Arata minunat paleta Sleek.Vara asta am stat departe de farduri, putin mascara si gloss...Rar fond de ten, pudra si fard de ochi.M-am simtit super fara a-mi incarca tenul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, te invidiez ca poti sa te limitezi la atat de putine farduri, tenul meu din pacate cere fond de ten, nu am prea multe imperfectiuni, insa culoarea e neuniforma si am nevoie de un BB cream macar pentru uniformizare :(

      Ștergere
  10. Esti curajoasa daca ai folosit atat de mult paleta Sunset, desi imi plac foarte mult nuantele abia m-am atins de ele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am dat seama ca in poza nu pare foarte mult folosita, insa chiar am abuzat de ea. Acum am zis ca ma indrept spre Oh so special, dar parca tot ea ma atrage. :P Oricum sunt hotarata sa le folosesc mai intens, sper sa ma tin de treaba :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!