"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 1 septembrie 2013

Postare fară titlu

         Este adevarat ca am facut promisiunea ca nu mai cumpar nicio oja pentru ca, din pacate, asa cum stiti, aproape niciuna nu rezista pe unghii mai mult de o zi si jumatate - doua, insa luna trecuta am vazut pe un blog nuantele minunate din colectia Gabrini Matte si, cum nu am avut niciodata o oja mata, nu m-am putut abtine si mi-am cumparat una. Am gasit-o cu mare greutate, in afara orasului. Am ales un rosu clasic pentru ca nu am avut prea multe optiuni, insa cred ca o sa arate frumos pe unghii, abia astept sa o incerc. 

Pe langa aceasta, M03, am fost obligata va spun, sa mai cumpar si altele doua: 
- Golden Rose 202, acel nude caramel, pe care insa nu reusesc sa o deschid deloc,
- Golden Rose 164, un top coat cu sclipici care seamana cu Madonna din postarea precedenta. Sper sa aiba si rezistenta si calitatea acesteia. 
          Cat despre combinatia Zoya - Madonna pe care v-am aratat-o vineri, vreau sa va anunt cu bucurie ca mi-a rezistat intacta pe unghii pe parcursul acestor zile si inclusiv astazi arata minunat, de joi seara o port, ca sa va faceti o idee. 
Din pacate, oricat de frumoasa ar fi, Zoya nu are nicio rezistenta pe unghiile mele si pentru asta, ca sa o pot purta, ca baza am un strat de lac cu sclipici Madonna, peste ea inca unul plus top coat-ul transparent de pe iHerb, deci cam acestea doua isi pot asuma toate meritele pentru rezistenta. 
Pe inelar am aplicat un strat de Gabrini Matte albastru pe care am luat-o pentru altcineva si chiar mi-a placut efectul matuit. Am aplicat apoi sclipiciul pentru a o armoniza cu restul unghiilor.
-------------------------------------------------------------
           Asa, trecand insa peste Gabrini Matte, acum m-am pricopsit cu o alta obsesie, micuta ce-i drept, si anume Golden Rose Holiday cu efectul liquid sand... nu pot sa zic decat MINUNATA!!! Acum sa vedem si unde as putea-o gasi, in Timisoara slabe sanse din cate cred eu. 

sursa

sursa


Preferata mea este aceasta, cea din urma!!!


Voua care va place? O duminica frumoasa!



VintageLook 

26 de comentarii:

  1. sa le folosesti cu placere
    si am am vrut foarte mult o oja mata si am gasit doar una gri. imi place tare mult dar sper sa mai gasesc si pe alte nuante
    pupici1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa gasesti, nu stiu de ce la mine in Timisoara se gasesc foarte greu ojele acestea Gabrini, Golden Rose, mai demult gaseam la toate tarabele, acum exista numai oje chinezesti care sar de pe unghii cum s-au uscat.
      Multumesc, o duminica frumoasa in continuare!

      Ștergere
  2. golden rose sand e si printre preferatele mele
    sa vad in iasi unde se gaseste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa fii mai norocoasa, poate la voi se gaseste mai usor. :)

      Ștergere
  3. Sa te bucuri de ele!Imi place mult culoarea pe care ai ales-o de la Gabrini Matte :x.Abia astept sa ne-o prezinti :).Si eu am patit asa cu o oja Golden Rose,dar am avut noroc cu frate-mio,mi-a deschis-o el :D.Dintre nuantele Golden Rose Holiday sand effect cel mai mult imi place #61 :x.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Vanyna, o sa va arat si voua rosul meu mat, combinatia Zoya-Madonna nu a trecut testul spalarii vaselor asa ca s-a dus putin la doua unghii si o inlocuiesc cu Gabrini. Sa vedem cum iese! :)

      Ștergere
  4. Eu de mult imi doresc una cu efect de liquid sand si gasisem una de la Nails Inc la Sephora, dar cand m-am uitat cat costa am ramas socata. Era vreo 70 si ceva de lei, enorm de mult pentru mine, nu as da nicioata atatia bani pe o oja :P O sa caut si eu Golden Rose, poate gasesc pe undeva :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de scumpaaaa, mda, ce sa zic, nici eu nu as putea sa dau atatia bani pe o oja. Sper sa gasim Golden Rose :P

      Ștergere
  5. Va tot plangeti ca nu gasiti golden rose ca ma determinati sa fac un import:) Si la cat sunt de faine, le pastrez doar pt mine:)
    Off ce egoista!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai putea sa faci o afacere din asta! Numai sa nu le pastrezi numai pentru tine... :P

      Ștergere
  6. penultima este preferata mea:X

    http://gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place foarte mult, sper sa gasesc macar una dintre ele!

      Ștergere
  7. Imi pare rau ca nu iti rezista ojele Zoya. La mine se pastreaza cel mai bine si mai frumos, chiar o saptamana le pot purta fara probleme.
    O sa ma uit si eu de ojele sand de la Golden Rose, nu stiu daca le-au adus si la noi. Daca gasesc o sa iti trimit si tie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, te cred, din pacate unghiile mele au o problema, tocmai de aceea nu evaluez o oja ca fiind buna sau proasta, nu ma simt in masura.
      Ojele Golden Rose le-am vazut la cateva bloggerite, deci sigur se gasesc si la noi: http://rainbowsinajar.blogspot.ro/2013/08/golden-rose-holiday-58.html
      Daca gasesti vreuna, m-as bucura foarte tare sa-mi trimiti si mie una, pana una alta o sa caut si eu in Timisoara, poate, poate am noroc :P
      Merci frumos, te pup! :)

      Ștergere
  8. Ce dragut ai inceput cu autocritica!:))
    Te intelegem, sunt foarte frumoase; atat de pasionale acele nuante de rosu!

    Sand-ul nu m-a prins deloc in mrejele sale si asa vreau sa ramana, mi-e mai simplu astfel!

    Te pupacesc, draga prietena!
    Sa ai o saptamana frumoasa, sa ai in jur oameni care sa te faca sa zambesti!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Daca vei constata ca nu mai sunt la fel de punctuala, sa stii ca nu te uit, ca te vizitez (macar pentru o cescuta de ceai) dar sunt bulversata de noul ritm; preventiv spun; asta pentru ca stiu ca ma asteapta o perioada strong (ca sa nu-i spun altfel), pentru ca imi esti tare draga, pentru ca imi pasa!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, daca eu nu inteleg ce inseamna sa fii bulversata, pai nu mai intelege nimeni. Eu sunt in mod constant bulversata de la un moment dat si nu mai reusesc sa ma adun si sa fiu organizata asa cum am fost candva. Asa ca nu-ti face griji, stiu ca esti aici, chiar daca nu primesc un feedback direct din partea ta. Din pacate nici eu nu reusesc sa ma mobilizez si sa comentez la toate articolele pe care le citesc si care imi plac. :(

      Cat despre oja sand, nu pot decat sa ma bucur pentru tine daca zici ca nu te misca deloc. Eu m-am pricopsit cu o mica obsesie, aseara am cautat pe net sa vad unde se gaseste de cumparat in cazul in care nu o gasesc in magazine :P

      Te pup, draga mea, sa ai o saptamana minunata! :)

      Ștergere
  9. golden rose parca am vazut pe 1001 cosmetice.ro dar nu mai stiu exact daca holiday. pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aseara am cautat si eu pe net si am gasit-o pe e-cosmetice. O sa o caut si pe 1001 cum zici tu, sa vedem diferenta de pret. Eu sper totusi sa o gasesc in magazin, la un pret mai decent, dar e buna alternativa si cu comanda online. Merci mult de tot, pupici! :)

      Ștergere
  10. Foarte dragute nuantele luate :)
    Ultima este si preferata mea, insa nu ma vad dandu-ma peste cap sa o cumpar.
    xo

    RăspundețiȘtergere
  11. penultima , pfoai cat e de faina :P vreau si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ultima este intr-adevar frumoasa, dar si cea albastra....Iar Golden Rose, 164, imi place muuuult!

    RăspundețiȘtergere
  13. I don't understand a single word, but thank you for the link to my blog : ))
    I love liquid sands! And in my opinion Golden Rose are the best ones! I even prefer them than the OPI sands, so if you have a chance to buy any shade from Holiday, I highly recommend that!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!