"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 19 iulie 2013

Cumpărături iHerb - produse Physician's Formula

           In sfarsit e vineri, parca nu-mi vine sa cred ca am reusit sa ajung intreaga la sfarsitul acestei saptamani, a fost una extrem de grea si presarata cu evenimente nefericite. Abia am asteptat sa ma retrag in intimitate si sa-mi pot lasa gandurile sa zboare in mod liber, ca apoi sa incerc sa ma adun ... 
Din pacate viata este alcatuita din tot felul de experiente, frumoase si mai putin frumoase si oricum ai trai-o, nu te poti priva de ultimele dintre ele.

            Dar trecand peste asta, aici va spuneam ca am primit de curand ultima comanda iHerb si va promiteam sa va impartasesc si voua continutul. Toate produsele sunt parte din cadoul pe care mi l-am facut singurica de ziua mea si in principal este alcatuit din produse Physician's Formula, asta dupa ce m-am convins de buna calitate a pudrei recomandata de Georgiana, pe care v-am aratat-o aici. Respectiva pudra a devenit insa putin cam prea deschisa la culoare pentru tenul meu, asta dupa ce m-am bronzat nitel, desi nu stiu unde si cand. 
Asadar produsele iHerb sunt acestea:

     Precum se poate vedea este vorba de 5 produse cosmetice, dintre care 3 sunt Physician's Formula, dupa cum spuneam mai sus. 
O mica prezentare pentru fiecare:


           Gloss stain-ul (link) l-ati vazut si in postarea precedenta, este o nuanta de roz fara particule sclipicioase, un roz destul de puternic si foarte pigmentat. Fiindca doar l-am incercat prin casa, nu pot sa va vorbesc despre comportamentul lui in timp pe buze, insa la primul contact imi place foarte mult si prevad ca ne vom intelege foarte bine. Nu cred ca trebuie sa mai spun nimic despre ambalajul deosebit.
Mai exista si o varianta pe rosu pe care mi-as fi luat-o fara nici cea mai mica ezitare, daca nu as fi avut glossul perfect de la YSL (trebuie neaparat sa va vorbesc si despre el pe viitor). Alte nunate nu am vazut pe site, din pacate.

         BB Cream-ul compact (link) l-am ales pentru a inlocui pudra pe care am comandat-o data trecuta. Precum se poate lesne observa, culoarea este una mai inchisa putin si mi se potriveste perfect in momentul de fata. Textura este ca a unei pudre mai consistente, pare ca se aplica mai bine cu buretelul decat cu pensula si are o acoperire mai mare. Desi privita de aproape pare ca ar avea particule de sclipici foarte, foarte fin, pe fata nu se vede nimic de genul acesta. Din pacate ma simt nevoita sa rectific acest aspect, astazi (20.07), in lumina naturala mai puternica, mi-am dat seama ca se observa o oarecare stralucire extrem de fina a tenului, un glow special, care o face cu adevarat deosebita. Recunosc ca daca as fi stiut de asta de la inceput nu as fi cumparat-o, mie imi plac texturile foarte mate, insa vazand cum arata pe piele, incep sa o iubesc tot mai mult, ma bucur nespus ca am achizitionat-o. 
Nuanta mea este light/medium. 
        Bronzerul (link) este al treilea produs Physician's Formula si l-am ales dupa ce toata blush-urile pe care le doream eu au disparut din stoc inainte sa apuc sa plasez comanda. Este un produs bun, dar care nu m-a impresionat in mod deosebit. 

         Pe langa aceste produse de makeup, am mai comandat si un top coat (link) despre care nu stiu nimic, l-am gasit pe acolo si l-am pus in cos. Nu ma intereseaza sa-mi usuce oja in timp record, am un produs similar, ci ma intereseaza sa-mi prelungeasca durata de viata a ojei. Stiti deja problemele pe care le am eu cu lacurile de unghii. Nu l-am incercat inca, deci nu va pot spune absolut nimic despre el. 

          Ultimul produs este pensula evantai (link) de la Elf Studio. Pana acum toate produsele din gama Studio mi-au placut deosebit de mult, insa aceasta pensula nu este deloc pe gustul meu. Este destul de mica, nu are tinuta si nu o vad facandu-si treaba sub nicio forma. O sa mai insisit insa... 

Cam acestea sunt produsele, voi reveni cu un review detaliat pentru fiecare dintre ele, daca sunteti interesate.
--------------------------------------------------

Daca sunteti la prima comanda iHerb, folosind codul meu VUC076 aveti o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsa intre 40 si 80 dolari sau 5$ sub aceasta valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastra. 
Dupa prima comanda veti primi si voi un cod de reducere similar.

Transportul costa 4 dolari pentru acelasi total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca sa va incadrati la acest tip de transport aveti doua conditii de indeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie sa depaseasca suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depaseasca 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul postal de care apartineti, din cartierul vostru.


VintageLook 

13 comentarii:

  1. frumoase produse, sa te bucuri de ele

    RăspundețiȘtergere
  2. De-abia astept sa vad lipstain-ul pe buze!:)
    Nu-i asa ca ne arati cum se prezinta pe ten si BBCream-ul...si bronzerul?!:)

    Draga mea, iti doresc sa te bucuri de fiecare in parte!
    Oare cand voi face si eu cea de-a doua comanda?!:))

    Te imbratisez!
    Sa ai weekend cu liniste (pe toate planurile)!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va arat daca sunteti curioase :P Singur ca da, cred ca sunt produse care merita review-uri separate.
      Lipstain-ul nu il folosesc inca, nu machiez doar discret, am hotarat sa nu folosesc nimic pe buze o perioada de timp, dar prin toamna o sa ii vina si lui randul.
      Iti multumesc mult, te imbratisez!

      Ștergere
    2. :) Multumim, Simo!
      Asteptam cu rabdare, cat e nevoie!

      Pupici!

      Ștergere
  3. Foarte faine alegeri, sa te bucuri de ele, draga Simona! :) Pudra BB imi place si mie mult, e lejera si acopera exact cat trebuie, doar ca nu prea mentine tenul mat peste zi, in cazul meu. Si gloss-ul ales de tine imi place mult! :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pudra BB cream am folosit-o doar de doua ori pana acum, inca nu mi-am facut o idee clara despre ea, dar textura si nuanta imi plac mult pana acum, sa vedem pe parcurs ce si cum.
      Si mie imi plac produsele PF pe care le-am ales, imi doresc si mai multe, se pare ca sunt de foarte buna calitate intr-adevar si iti multumesc tie pentru asta, pentru ca de la tine am aflat de ele prima data. :)
      Pup si eu!

      Ștergere
  4. Bronzerul imi place mult si ideea de BB cream pudra mi se pare foarte faina si perfecta pentru vara!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am luat BB Cream-ul pe post de pudra, nu stiu exact cum se comporta fara fond de ten si nici nu stiu daca o sa-l folosesc vreodata asa, din pacate nu ma simt confortabil fara fond de ten :P

      Ștergere
  5. Bronzerul arata intr-un mare fel :P Parca m-as vedea cu el in obraji :)))
    Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos e bronzerul :) toate sunt super, sa le folosesti cu mare placere, te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoasa este pudra! Cred ca numele de BB Cream este pus doar asa, sa atraga. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Bronzerul arata tare bine, pacat ca eu nu folosesc :)) Si gloss-ul imi place, mai ales ambalajul :D Sa te bucuri de ele, draga mea! Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!