"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 13 decembrie 2012

Un ajutor pentru Carla - Maria...

Carla – Maria, are 3 ani si 3 luni si are Sindrom Rett, Sindrom West (crize de epilepsie), Strabism convergent, Retard psihic si motor sever
Nu poate umbla, nu sta in fund, nu poate vorbi sau nu se poate juca precum orice alt copil. Fetita are nevoie de un dispozitiv de posturare – numit Verticalizator, in valoare de 5.300 Lei, care o tine in picioare, o ajuta sa se sprijine pe piciorusele ei, pentru ca ea acum nu stie cum sa faca acest lucru. 
S-a achitat un  avans de 2.100 lei, iar diferenta va trebui achitata cat mai repede in cursul acestei luni. Cadoul ei de Craciun va fi acest Verticalizator, de care ea are foarte mare nevoie. Orice ajutor din partea noastra inseamna o viata mai usoara pentru Carla - Maria.

Cont LEI: RO 34 RNCB 0318058517210001 - DESCHIS LA BCR ORADEA  - Cristea Alina Mihaela

VintageLook 

2 comentarii:

  1. Mi-au dat lacrimile , postez si eu in seara asta pe contul meu de Fb . Am si eu 2 nepotei , nu vreau sa ma gandesc la durerea parintilor in fata a astfel de probleme ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru postare, ce sa mai zic, in cazuri de genul acesta cuvintele sunt de prisos...

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!