"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 7 decembrie 2012

Surprize, suprize II

     Va spuneam in postarea de ieri ca postasul, in cazul meu curierul, suna intotdeauna de doua ori, nu? Asadar, povestea celui de-al doilea cadou incepe cu 5 minute inainte sa termin programul la serviciu, cand sunt sunata a doua oara de o firma de curierat pentru a ma anunta ca voi primi un alt colet. Evident ca nici de aceasta data nu m-am gandit ca ar fi ceva pentru mine, adica deja avusesem parte de o surpriza minunata in cursul zilei si cu siguranta nu ar fi posibil sa se intample acelasi lucru si a doua oara. 

     Pana sa urce curierul, m-am gandit ca sigur vreo colega din tara mi-a trimis un colet cu acte pentru serviciu si l-a pus pe numele mele pentru a fi sigura ca nu se pierde prin vreun alt departament. De ce m-am gandit la asta? Pentru ca evident coletul venea la serviciu, iar despre venirea lui am fost anuntata pe telefonul de serviciu. 
     Daaaaaar cand a urcat curierul cu plasuta de cadouri, mi-am dat repede seama ca acolo sigur nu sunt acte si role de la casa de marca :))))
Asadar am primit o plasuta mov care continea o cutie mare aurie si o punguta rosie:
     Arata foarte bine, nu-i asa? Va dati seama ca muream de curiozitate sa vad ce e inauntru. Ce credeti voi ca ascundea cutia aurie garnisita cu fundita eleganta ?
     Hahaha, sunt sigura ca nu ati ghicit, pentru ca nici eu nu ma gandeam sub nicio forma ca cineva ar putea sa-mi comande geanta de pe Vintage Season pe care v-am aratat-o saptamana trecuta aici si ca mi-ar putea-o trimite cadou de Mos Nicolae. 

     Pana sa apuc eu sa ma bucur si sa ma minunez toata de o asa surpriza, ma suna si Laura, prietena mea ca a vada primele reactii. :) Daaaa, cadoul a fost de la ea, a reusit pentru a nu stiu cata oara in viata asta sa ma surprinda din  nou. 

Stii cat de mult te iubesc, draga mea, si cat de recunoscatoare iti sunt pentru tot ce ai facut pentru mine de-a lungul timpului, nu? 
Iti multumesc muuuuuult de tot, abia astept sa o port! 
Nu-i asa ca este superba? Este nou-nouta, pur si simplu perfecta si ma bucur tare, tare sa o am in colectie.
*** 
Daaaaar, cadoul nu se opreste aici, pentru ca sub aceasta geanta, in aceeasi cutie mai gasesc ceva, invelit intr-o punguta opaca: 
O alta gentuta superba - o piesa vintage de colectie, perfecta pentru o iubitoare de genti si de piese vintage ca mine. Sa fac cu inima nu alta :)))) Oare chiar am meritat eu atata atentie? Vorbesc din nou cu Laura total derutata si impreuna ne dam seama, ca restul cadoului ii apartine proprietarei Vintage Season, Cleo, un om pe care nu-l cunosc decat prin intermediul unui schimb de mailuri, atunci cand am cumparat o geanta de la ea (cea de aici), dar o persoana cu totul deosebita, care m-a uimit cu altruismul ei inca de atunci, va povesteam de faptul ca am primit pe langa geanta comandata si o bluza foarte frumoasa. De data aceasta chiar a reusit sa ma impresioneze peste masura, chiar nu ma asteptam ca un om cu care am interactionat atat de putin sa faca un gest atat de frumos pentru mine. 
Dar sa va arat si restul cadoului pe care Cleo l-a pus in plasuta si anume continutul pungutei rosii:
Un colier argintiu pentru geanta snake print de la Laura si o pereche de cercei vintage aurii pentru geanta de la Cleo - i-am combinat eu deja in minte de cand am deschis cutiuta :P
Eiii, ce spuneti de asta? 
Cleo, nu am cuvinte necesare sa-mi exprim recunostinta pentru gestul atat de frumos pe care l-ai facut pentru mine, iti multumesc din suflet! 

Sunt cu adevarat o norocoasa pentru ca am intalnit in drumul vietii mele oameni cu adevarat deosebiti, adevarate comori de altruism, iubire si bunatate. Mi-am hranit de atatea ori sufletul insetat de atentie si iubire cu gesturi ale oamenilor pe care i-am intalnit intamplator sau i-am cunoscut de-o viata, gesturi de o noblete si o sinceritate curata asa cum numai Dumnezeu poate semana in sufletele anumitor oameni. Mi-am amintit cu aceasta ocazie de o expresie pe care am citit-o intr-una din postarile Oanei, in File de poveste - "Dumnezeu lucreaza prin oameni", iar mie, in ultimele zile mi-a aratat acest lucru in mai multe feluri decat pot eu sa va povestesc pe acest blog. 

Sa fiti iubiti! :)



                            VintageLook 

44 de comentarii:

  1. ce frumos din partea ei....sa le porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu Oana si citatul ei...Dumnezeu chiar lucreaza prin oameni!
    Anul acesta a fost foarte greu pentru mine..ma mir ca am "supravietuit" atat de usor.Cred ca mi-a fost mai usor datorita oamenilor de langa mine, vorbelor frumoase si gesturilor facute cu drag.
    Foarte frumoase darurile celor 2 fete!sunt sigura ca meriti pentru ca esti o fata deosebita!
    Iti trimit multi pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un om foarte bun, Ana, cel putin atat cat te cunosc eu, asa ca nu ma indoiesc ca aduni in jurul tau oameni de aceeasi valoare morala.
      Iti multumesc frumos, pupici!

      Ștergere
  3. Superbe, si gentile si bijuteriile! Sa te bucuri de ele si de prietena ta! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac, iti multumesc frumos, ma bucur si de prietena mea, dar si de oamenii cu suflet mare cu care am norocul sa interactionez...
      Puuup! :)

      Ștergere
  4. Ai o saptamana superba se pare si plina de cadouri, si stii de ce ? pentru ca meriti si pentru ca esti o persoana superba. Foarte frumos din partea fetelor:D.pupici Simy sa ai un weekend frumos :D si zile fericite in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu sinceritate spun ca nu stiu ce am facut sa merit atat de multa atentie si iubire, cum am primit saptamana aceasta, insa ii multumesc lui Dzeu pentru toate aceste dovezi de iubire si ma rog pentru cei prin intermediul carora mi-a aratat acest lucru.
      Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, Camy, sa ai parte de tot ce e mai bun!
      Pupici! :)

      Ștergere
  5. Mai presus decat toate cadourile primite mi-au placut cuvintele frumoase de la finalul postarii. Cata dreptate poti sa ai! E de reflectat asupra lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Deeb, am cunoscut de multe ori felul in care se exprima Dzeu uneori, insa nu am reusit sa-l verbalizez niciodata, pana nu am citit o postare a Oanei - da, Dzeu lucreaza prin oameni, trebuie doar ca noi sa avem constiinta atat de deschisa incat sa ne dam seama de acest lucru.
      Iti multumesc frumos, week-end placut! :)

      Ștergere
  6. Să le porți cu plăcere și să ne arăți și nouă ținutele la care le asortezi :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa voi face, iti multumesc frumos Oana, si pentru cuvintele frumoase, dar si pentru momentul de inspiratie, imi place mult cand vorbesti din suflet in postarile tale, porti mesajul pana foarte departe in inima celui ce citeste... :)
      Puup!

      Ștergere
  7. Foarte frumoase surprize, m-am bucurat si eu ca un copil mic numai citindu-ti postarea. Si mai ales finalul e atat de adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma bucur ca s-a inteles entuziasmul meu in forma lui sincera in care am incercat sa-l redau.
      Finalul este adevarat, ai dreptate, si se aplica pentru fiecare dintre noi, trebuie doar sa ne lasam "ochii larg deschisi" pentru a vedea dincolo de aparente...
      Calde imbratisari!

      Ștergere
  8. Sa lesin nu alta cand am vazut gentuca vintage Simona!!! Si de parfumul Moschino de dincolo la fel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu cu siguranta poti sa apreciezi la adevarata valoare nu doar gestul, ci si continutul cadourilor (in cazul acesta cel putin), este bine cunoscuta pasiunea ta pentru vintage si parfumuri, asa ca reactia ta este perfect veridica... :D
      Pupici de la Simo!

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. Nu stiu cat de draguta am fost eu, dar gesturile din ultima saptamana mi-au intrecut cu totul asteptarile...
      Pup! :)

      Ștergere
    2. tu esti draguta tot timpul :).

      Ștergere
  10. Superbe gentile! Sa ai parte de oameni atat de buni toata viata ta, pentru ca meriti din plin :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet, Karina, la fel iti doresc si eu tie, e important sa te inconjori de oameni de valoare in viata. Sa ai parte de acelasi lucru.
      Pupici!

      Ștergere
  11. cate daruri frumoase! :)

    http://cristinasurdu.blogspot.it/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, sunt foarte frumoase, merci de vizita, pupici! :)

      Ștergere
  12. ce surpriza frumoasa... :D sa le porti cu placere pe toate.. sunt minunate :)

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti mutlumesc frumos, intr-adevar sunt minunate, nu-i asa? :D
      Pup si eu!

      Ștergere
  13. Sa le porti sanatoasa si fericita Simona! toate lucrurile primite sunt superbe! abia astept sa vedem pe blog tinute cu accesoriile primite! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeesc, abia astept si eu sa la port, pupici si de la mine!

      Ștergere
  14. Sa le porti cu placere!Ambele sunt deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  15. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, o sa le port cu foooarte mult drag! :)
      Pupici!

      Ștergere
  16. Sa le porti cu placere, am admirat si eu gentile/posetele la timpul respectiv, cea aurie chiar ca e o bijuterie!
    Lucrurile frumoase se fac cu oameni frumosi si da intru totul e mana lui D-zeu. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet, Mihaela pentru cuvintele frumoase! Calde imbratisari! :)

      Ștergere
  17. daca meriti? bineinteles ca meriti...mult mai multe....pt ca esti speciala..deosebita...unica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti doresc sa-ti dea Dzeu tot ce e mai bun, pe masura inimii tale mari, Raluca, intotdeauna ai ceva frumos de spus pentru mine! :)
      Pupici muuulti! :)

      Ștergere
    2. eu spun doar adevarul! apropo de dorinte..Uneori imi pun intrebarea CE am facut de ma iubeste D-zeu atat de mult? Pentru ca mi-a oferit multe lucruri frumoase..am un copil minunat, un sot deosebit, unic..o familie minunata...restul nu mai conteaza..greutatile vietii devin fleacuri cand esti binecuvantat cu aceste minuni....insa trebuie sa recunosc ca in viata mea lipseste ceva...un singur lucru imi mai doresc din tot sufletul...sper sa ma ajute dumnezeu , sa faca o minune si sa apara si posturile titularizabile pe specializarea mea in judetul meu...caci imi doresc din suflet sa fiu profesoara...asta mi-am dorit toata viata.......Iti multumesc pt cuvintele frumoase...simpla ta prezenta in mediul online..pozele tale, randurile tale ma linistesc si imi dau o stare de bine......nu stiu exact de ce...probabil pt ca, asa cum ti-am spus esti unica..deosebita!

      Ștergere
    3. Este foarte frumos, Raluca, faptul ca stii sa recunosti si sa apreciezi lucrurile frumoase cu care ai fost binecuvantata. Intr-adevar, familia, sanatatea, linistea sufleteasca sunt adevaratele valori ale vietii si din punctul meu de vedere. Cat despre dorinta ta cea mai mare - sunt sigura ca daca asta este ceea ce ai tu nevoie ca sa fii implinita cu adevarat, D-zeu va face astfel incat sa se intample, nu ma indoiesc de acest lucru. De altfel, eu iti doresc din tot sufletul sa ti se intample tot ce e mai bun pentru tine, esti un om care chiar merita. Daca tie prezenta mea iti provoaca o stare de liniste si bine, pe mine cuvintele tale ma incurajeaza mereu si ma fac sa nu ma indoiesc ca sunt pe drumul cel bun in ceea ce priveste proiectul de dezvoltare personala pe care l-am inceput la un moment dat.
      Sper sa ne cunoastem la un moment dat si sa putem impartasi mai multe lucuri, te imbratisez, draga mea! :)

      Ștergere
  18. multumesc din suflet pentru cuvintele tale, ai reusit sa imi furi o lacrima...si eu sper din suflet sa ne cunoastem personal! si la un moment dat sunt sigura ca ne vom intalni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca si eu am certitudinea ca ne vom intalni la un moment dat :)

      Ștergere
  19. Geanta cu imprimeu si cercei sunt preferatele mele si cred ca o sa arate superb in tinute bine alese de tine!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  20. Prietena adevarata Laura iar tu esti o norocosa ca o ai! ;)) Putea sa fie doar o pereche de cercei, felul cum ti-a trimis coletul spune tot.
    Foarte finute gentutele, imi plac amandoua dar si bijuteriile.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Va multumesc frumos, dragele mele! Va pup! :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!