"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 12 decembrie 2012

Va invit la Happy Movie!


Malina Iordache alaturi de Andrei Chirea si de Traian Ispasiu organizeaza un mic turneu de prezentare a filmului Happy Movie in tara.

Pana acum evenimentul a avut loc in Bucuresti, Craiova, Iasi, Ploiesti, Radauti, iar in 15 decembrie urmeaza si Timisoara

Despre Happy Movie:

Timp de 4 ani, regizorul nominalizat la Oscar, Roko Belic, a colindat lumea intreaga. A mers din SUA pana in Japonia, din Danemarca pana in Africa, pentru a descoperi care este secretul celei mai ravnite emotii, fericirea!
Pe parcursul celor 78 de minute, multipremiatul documentar Happy Movie insumeaza interviuri cu bastinasi, simple persoane, experti in dezvoltare personala sau neurologi specializati in studiul fericirii, spre o mai profundă înţelegere a ceea ce inseamna fericirea şi cum putem urmări o viata mai sanatoasa si mai fericita.
HAPPY, un documentar exceptional, combină  elemente din viaţa reală, dramă umană şi ştiinţa de ultimă oră pentru a oferi perspective în misterele fericirii

Mai multe detali despre film si eveniment :
                                         
     Evenimentul are loc in data de 15 decembrie 2012 in LifePub, B-dul Republicii, nr. 11, Timisoara, incepand cu ora 15.00, iar pretul biletului este 20,00 lei. 
       Daca sunteti din Timisoara va invit cu mare drag la eveniment, iar daca aveti placerea sa ma ajutati pentru a-l face cunoscut, mediatizandu-l pe Facebook sau pe blogurile voastre, v-as fi foarte recunoascatoare.

                           VintageLook 

2 comentarii:

  1. Foarte interesant, seamana cu un studu antropologic. Nu l-am vazut, insa il voi cauta. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. great post *_* your blog is very good and interesting <3 im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!