"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 31 martie 2012

PREFERATELE LUNII MARTIE

Am ales astazi sa reintroduc aceasta rubrica in cadrul postarilor mele, datorita faptului ca in luna martie am facut o pasiune pentru doua produse, pe care le consider doua descoperiri extrem de importante pentru rutina mea si, de asemena, mi-a fost tare drag sa folosesc inca doua produse noi, produse despre care o sa va vorbesc putin in urmatoarele mele randuri.

Luna aceasta am fost pasionata, cred ca in aceeasi masura, asta pentru ca m-am tot gandit ce anume mi-a placut mai tare si nu am reusit sa aleg un loc intai, de crema contur de ochi Vis de albastrele (SpaRustica) despre care v-am vorbit aici si rimelul pe care il folosesc de mult timp, dar de care habar nu aveam ca este atat de bun, Wonder Lash Intense Mascara (Oriflame) pe care vi l-am aratat aici.

Crema pentru zona ochilor este o descoperire care m-a entuziasmat si m-a umplut de satisfactie inca de la primele utilizari. Ma bucur tare ca am avut ocazia sa o testez, este exact ceea ce am cautat eu de la o astfel de crema si ma bucur, de asemenea, ca dupa esecul cu testarea gamei Gliss, nu am mai acceptat pentru testare decat produse pe care le-am studiat cu atentie inainte si care am crezut si cred ca mi se potrivesc tipului meu de ten, par, stil de viata, asa incat si aceasta crema s-a dovedit o foarte buna alegere si inca ma bucur de beneficiile ei.

Rimelul Wonder Lash l-am descoperit din plictiseala, intr-o dimineata si am fost cu adevarat socata de ceea ce poate el, micutul, sa faca. Am abandonat fara regrete Colossalul de la Maybelline si mi-am comandat chiar si nuanta prune din ultimul catalog (abia astept sa vad cum se comporta pe gene).

 Celelalte doua mici descoperiri au fost cele doua oje Flormar, pe care vi le-am aratat si aici. Le-am folosit impreuna si spre surprinderea mea m-au tinut cca 7 zile, iar cea sclipicioasa am folosit-o si peste alte oje si rezistenta combinatiei a ajuns pana la 5 zile, pentru mine acestea inseamna recorduri absolute.

Am mai folosit de asemena si creionul jumbo milk Nyx pe care l-am castigat aici, crema de corp Thai Spa cu aroma de zmeura si mure, care nu hidrateaza absolut deloc, insa miroase incredibil de bine si in superficialitetea mea si acesta este un atribut important in aprecierea unui produs de beauty.

Daca ati citit aici, v-ati dat seama ca o mica pasiune am facut si pentru rujul meu rosu Clarins in cursul lunii martie, insa cel mai des folosit ruj este Rimmel-ul meu cu ambalaj atat de kitsch – 030 tell no one, pe care il ador si pe care il consider un fel de amprenta pesonala. 

O sambata minunata! 
______________________________________________________________________

Nu uitati de giveaway-ul meu   Lily Lolo   - AICI.
Data limita pentru inscrieri este 05 aprilie 2012.







10 comentarii:

  1. bine ai facut ca ai reintrodus acest tip de postare, eu chiar sunt fana:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca o sa postez lunar, numai daca intr-adevar am descoperit sau redescoperit vreun produs...
      Te pup!

      Ștergere
  2. Te rog sa nu mai recomanzi rimeluri, ca eu am 3 sigilate si acum il vreau si pe asta Oriflame :). Of, of...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. of, lasa ca acum mi-a venit comanda si l-am primit si pe cel "prune" si pare o porcarie, nu este mov intens , ci un ton de mov, degradat, deci nu e prea ok...o sa incerc sa vad cum o sa arate si pe gene si o sa ii fac o postare speciala... :(

      Ștergere
  3. crema contur imi face cu ochiul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult, astept noile ambalaje, adica recipientul fara aer... :)

      Ștergere
    2. Draga Simona, ma bucur ca esti multumita de crema de ochi... Aproape ca imi vine sa nu-i mai fac nimic formulei, dar nu ma pot abtine, am cateva chestii bune de tot pe care vreau de ceva vreme sa le pun in creme si, daca tot schimb ambalajele, atunci sa duc lucrurile pana la capat cu o formula imbunatatita...

      Sa ai un weekend frumos!

      Ștergere
    3. Hihi, abia astept sa vad despre ce este vorba, sunt sigura ca ai gandit o formula extrem de interesanta, eu chiar am abuzat de crema aceasta in ultimul timp si m-am dat si de 3-4 ori cu ea pe zi, mai ales ca mi-am dat seama ca o sa o termin foarte greu si nu am reusit sa o pun recipientul airless (s-a dovedit a fi mai greu decat m-am asteptat :P)
      Multumesc inca o data, weekend minunat si tie! :)

      Ștergere
  4. Hi hi! Cine nu isi aminteste de Povestea Rujului Rosu de la Clarins?!

    Si mie imi plac ojele Flormar, nu numai datorita rezistentei ci mai ales din cauza ca se usuca foarte rapid, chiar daca aplic 2-3 straturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta tu iti amintesti, Aurora si asta ma bucura tare :)

      Ai dreptate in ceea ce priveste ojele Flormar, se usuca si foarte repede si nu trebuie sa le pazesti jumatate din zi... :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!