"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 14 ianuarie 2021

Ceasul Troika Seizmont - cadoul ideal de pe Trendhim.ro - magazin cu accesorii și bijuterii pentru bărbați

Ceasul – eternul accesoriu masculin, niciodată demodat, mereu o excelentă idee de cadou pentru acel bărbat special din viața ta.  

Ceasul de bărbați Troika este cel mai recent cadou pe care i l-am făcut soțului meu și cel de-al treilea ceas pe care i l-am dăruit de-a lungul relației noastre. 

Am ales de această dată un ceas de mână marca Seizmont, un brand danez disponibil exclusiv prin trendhim.ro, o piesă deosebit de elegantă cu ajutorul căreia am reușit să îmi surprind soțul într-un mod foarte plăcut.

Cu un design atrăgător, linii curbe armonios îmbinate, ramă, butoane și detalii aurii, ceasul Troika cu afișaj analog corespunde perfect așteptărilor mele, dar și ale lui. Am ales o curea maro pentru acest model și bine am făcut pentru că arată absolut minunat în combinație cu cadranul negru și rama aurie. Cureaua este din piele naturală de calitate superioară, frumos finisată și ușor de schimbat pe viitor, datorită mecanismului inteligent.



Dar nu doar partea estetică este cea care impresionează la acest model, ci și mecanismul de sub cadran, mecanism japonez cu cuarț, precum și sticla minerală și spatele din oțel inoxidabil.

Pe cadranul generos, ușor supradimensionat, ceasul prezintă trei subcadrane care indică ziua săptămânii, ora într-un format de 24 de ore și un alt fus orar. Butoanele aurii și cheița zimțată îți stau la dispoziție pentru fixare, iar noaptea descoperi că orarul și minutarul sunt fosforescente.



Un ceas frumos de care atât eu, cât și soțul meu am fost extrem de încântați și care a venit acasă în doar 4 zile de la plasarea comenzii (am prins sărbătorile legale de Anul Nou), în această elegantă cutie neagră.

Pe site mai sunt disponibile și alte servicii contra cost de care puteți beneficia la comanda unui ceas precum gravură personalizată, husă pentru ceas, carcasă neagră portabilă pentru călătorie etc. Plata poate fi făcută în sistem raburs, prin card bancar sau PayPal.

Pentru că sunt sigură că aceasta nu va fi unica experiență cu Trendhim, aș dori ca data viitoare, la următoarea achiziție, să folosesc și serviciul de gravură personalizată, serviciu care în momentul de față are un preț de 59 de lei.

 



Trendhim – un magazin danez cu peste 5000 de modele de accesorii pentru bărbați


Și dacă vă întrebați cine este Trendhim, e musai să citiți povestea din spatele acestui magazin online, la rubrica ”Hai să ne cunoaștem” și insist să vă rezervați câteva minute pentru ea, pentru că e o mărturie care inspiră, o poveste frumoasă despre doi tineri din Danemarca, doi adolescenți proaspăt absolvenți de liceu care au avut un vis și care prin perseverență și muncă asiduă, au ajuns să construiască în cei 13 ani de activitate, o afacere de mare succes, extinsă în prezent pe 28 de piețe printre care Australia, Canada, SUA, Noua Zeelandă și inclusiv România, cu 13 branduri unice proiectate în Danemarca și distribuite exclusive prin Trendhim.

Și nu doar ceasuri găsiți pe Trendhim, pentru că așa cum menționam mai sus, pe site există pentru 5000 de modele de accesorii și bijuterii pentru bărbați. Ace de cravată, butoni, curele, papioane, pălării, eșarfe și fulare, portofele, căciuli, mănuși, bretele. Am uitat ceva? Inele, brățări, coliere, s.a.m.d, absolut tot ce și-ar putea dori un bărbat, orice bărbat, indiferent de vârstă, ocupație, pasiune sau stil vestimentar. 

Toate articolele au descrieri complexe, iar în ceea ce privește pozele, vă asigur că nu s-a făcut rabat la număr și cantitate, găsiți pozele produselor de interes cu sugestie de purtare și focus pe detalii. Iar din experiența mea cu ceasul Troika, trag concluzia că așa cum este prezentat produsul pe site, exact așa arată și în realitate.

Abundența uriașă de accesorii și bijuterii destinate bărbaților precum și experiența pozitivă pe care am avut-o cu această primă comandă, plasează Trendhim pe primul loc ca destinație de cumpărături atunci când mă voi afla din nou în poziția de a căuta cel mai potrivit cadou pentru soțul meu.

 

Așadar, cam atât despre prima mea achiziție Trendhim, respectiv ceasul de bărbați Troika, o aștept cu interes pe următoarea, dar până atunci, dacă aveți orice fel de întrebare, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție.


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

5 comentarii:

  1. Beautiful pictures!! And the watches looks nice :P

    RăspundețiȘtergere
  2. e tare frumos, clasic, dar cumva actual. sa-l poarte cat mai multe ore si cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos ceasul, mie imi place mai mult unul negru ce l-am vazut pe site. Nu am auzit de brandul asta pana acum, au accesorii foarte faine

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte frumos ceasul,să-l poarte cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!