"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 31 martie 2019

Produse de îngrijire a pielii pe care le-am cumpărat a doua oară


Atunci când descoperi un produs eficient pentru tenul/părul/pielea ta, urmărind firul logic al acțiunii, ar trebui să te bucuri, eventual să împărtășești experiența cu prietenele și să-i rămâi fidelă. Ar fi foarte ușor dacă am proceda cu toate așa, dar nevoia de noutate, curiozitatea, nu sunt altceva decât impulsuri care se cer a fi satisfăcute în mod permanent, nevoi costisitoare, cu repercursiuni nedorite asupra buzunarului, pentru că te determină în mod permanent să încerci și altceva. 
Categoric nu fac excepție de la această majoritate, și deși conștientizez superficialitatea comportamentului meu, îmi este greu să mă abțin și să mă limitez la produsele pe care le cunosc foarte bine și pe ale căror efecte mă pot baza. 


Totuși există și produse care mă conving atât de bine încât le cumpăr și a doua oară, sau mă reîntorc la ele după o perioadă de rătăcire.


În articolul de față am selectat câteva cele mai convingătoare produse pe care le-am folosit la un moment dat și pe care am decis să le cumpăr cel puțin încă o dată, urmând să revin cu un alt articol pentru partea a doua. 

Cremele de corp parfumate Oriflame au reprezentat o adevărată surpriză pentru mine, mai ales în condițiile în care sunt consumator Oriflame de ani de zile, însă nu știam de existența lor. 
În prezent sunt principalele mele creme de corp și le folosesc în special pentru parfumul lor intens și de durată. E adevărat că pe partea de hidratare nu excelează, dar în acest scop am o cremă de la Palmers despre care intenționez să vă povestesc, pe care o folosesc din când în când (detest mirosul, dar pe partea de emoliere este excelentă). Dintre toate cremele Oriflame încercate, preferata mea este Giordani Gold Essenza, cea pe care continui să o cumpăr de fiecare dată când dă semne că se va termina. Un articol mai amplu despre aceste creme găsiți aici.

Cu mare plăcere am cumpărat pentru a doua oară și crema hidratantă Bioten 24h. Mai întâi am avut varianta pentru ten uscat, a fost perfectă pe timpul iernii, iar mai apoi am ales varianta pentru ten normal/mixt, care are o textura minunată, foarte ușor absorbabilă în piele. Am folosit-o ca bază de machiaj atunci când am desfășurat activități în interior și nu am avut nevoie de SPF sau seara când am simțit unei hidratări ușoare, fără texturi grase, care încarcă tenul. Unde mai pui că prețul este de neegalat, undeva sub 10 lei în supermarket. Nu este o cremă cu ingrediente prețioase, dar își face bine treaba..O recomand cu drag! Aici găsiți și un articol despre ea. 

Despre Mad Hippie am scris un articol mai apmlu. Dacă l-ați citit, atunci ați aflat cu siguranță că unul dintre serumurile mele preferate cu vitamina C este cel din imaginea alăturată. 
Deși nu are o concentrație foarte mare, de doar 10% din informațiile mele, pielea mea îl iubește și reacționează foarte bine după fiecare aplicare. 
Continui să îl cumpăr deși experiența iHerb nu mai e demult una prea plăcută. O să vă povestesc într-un articol separat de ce sunt supărată. 
Despre serul cu vitamina C Mad Hippie puteți citi în acest articol, cu mențiunea, că după mai multe luni de folosire și mai multe produse similare încercate, îmi place și mai mult. 
Tot de la acest brand am cumpărat de cel puțin două ori și crema contur de ochi. Și despre ea puteți citi mai multe în link-ul de mai sus. 


O altă cremă românească pe care am folosit-o de două ori și pe care o recomand foarte des în online, dar mai ales în offline, este Crema de noapte Pure Stem de la GreenLab.
Este una dintre cremele mele preferate cu care sigilez întreaga rutină de îngrijire a tenului de seară (tonic, acizi, serum etc) și în care am încredere deosebită. 
Este ambalată în recipient de înaltă calitate care nu lasă lumina și aerul să îi altereze principiile active și se descurcă de minune pe partea de hidratare și emoliere. La fel de performantă mi se pare și crema de zi, însă nu o simt mereu potrivită pentru tipul meu de ten, dat fiind faptul că folosesc și un produs cu spf și două texturi îmi încarcă prea mult tenul. Mai multe despre ambele creme Pure Stem am scris într-un articol special pe care vă invit să-l citiți și care sper să vă convingă să alegeți aceste creme în detrimentul unora scumpe și inferioare calitativ.


Acestea sunt produsele mele pentru îngrijirea pielii pe care le-am cumpărat cel puțin încă o dată. Voi cu ce vă lăudați la acest capitol? Aveți produse cărora continuați să le fiți loiale?




Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

13 comentarii:

  1. Nu am folosit nimic din produsele menționate de tine. Serul cu vitamina C as vrea sa-l incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place foarte mult serul, chiar cred ca merita incercat! :)

      Ștergere
  2. Si eu am multe pproduse de ingrijire care sunt printre preferatele mele si pe care le cumpar des, revin la ele iar si iar. Cateva exemple ar produsele pentru ingrijirea parului cu ulei de argan, sampon si balsam Garnier, sampon si balsam Pantene, detangler pentru par L'Oreal, diverse produse Dove, lotiuni de corp si creme de maini Vaseline, si altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, tu ai o gramada de produse carora le esti fidela, felicitari pentru consecventa! Uite, vaseline imi doresc sa testez si eu de foarte mult timp, e eficienta cu adevarat pentru maini uscate?

      Ștergere
  3. Crema de la Bioten mi-a placut si mie foarte mult! <3
    Vezi ca au bagat pe elefant produse de la Vaseline. La fel, foarte bune si ieftine <3

    RăspundețiȘtergere
  4. In ultima perioada am tot citit review-uri despre produsele Mad Hippie si toata lumea pare multumita. Unde as putea sa le gasesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu doar de site-ul iHerb stiu, in tara nu cred sa fie pe undeva...

      Ștergere
  5. Interesant si ma bucur că te-am descoperit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur :) Sper sa ramai prin zona, voi continua cu subiecte interesante :D

      Ștergere
  6. despre Mad Hippie cred ca am citit prima data la tine si tot zic ca imi iau dar inca nu am ajuns, a cam trecut ceva vreme de cand nu am mai pus o comanda pe iherb

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!