"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 18 august 2014

Fusta din piele cu talie înaltă, colierul statement și geanta R.L.L


             Oare e prea bruscă trecerea de la ultimul outfit romantic și plin de poezie, japoneză chiar, la fusta din piele cu talie înaltă anii '80?! Nu știu sigur, dar într-un final tot trebuia să expun și fusta acesta după care am scotocit toate second-hand-urile pe care le cunosc de mai bine de un an de zile, în căutarea ei. Îmi doream o fustă din piele adevărată, nu de imitație așa cum văd la toate magazinașele de cartier, una cu talie înaltă și frumos construită pe șolduri. E de la sine înțeles că am găsit-o, iar cât m-a costat nu vă mai spun, că vă oftic, specific doar că serviciul de curățătorie a fost mai scump decât fusta în sine. Recunosc că în mintea mea, fusta anii '80 nu avea și buzunare, dar dacă tot s-a nimerit așa, nu poate decât să mă bucure. Designul (poate nu foarte inspirat la vremea lui) îmi adaugă câțiva centimetri buni pe șolduri și îmi place mult cum se vede, iar buzunarele sunt chiar funcționale, deși  nu îmi imaginez ce aș putea purta în ele. Din câte se pare a fost mai lungă, iar posesoarea ei, cea dinaintea mea, a scurtat-o până la dimensiunea pe care o vedeți în prezent, astfel încât în momentul de față nu mai are tiv. Am intenționat să o duc la un atelier de pielările, dar nu am mai reușit, iar dacă mai așteptam probabil că nu aș mai fi purtat-o niciodată. 

Bine, în afară de asta mai am una, dar aceea o scot din dulap numai când cresc în ... masă musculară :D vreo 3-4 kg, deocamdată nu pare prea frumos construită pe șolduri :P





           Despre topul alb de la Terranova nu am nimic de zis, e alb și îl am în dulap de când mă știu, dar despre colierul bătut în pietre vă pot spune că e proaspăt sosit și ultimul de acest fel pe care l-am comandat vara aceasta și sper că pentru totdeauna. Chiar am reușit să-mi fac o colecție frumoasă anul acesta de care sunt foarte încântată. 

          Colirul de față l-am primit în urma unei alte colaborări, în premieră cu acest magazin online(click). Foarte, foarte multe bijuterii superbe aici, mi-a fost tare greu să aleg ceva, dar până la urmă nu pot decât să spun că sunt mai mult decât încântată de alegerea făcută, mai ales că atunci când am deschis coletul am avut plăcuta surpriză să văd ca al meu colier strălucitor e marca Zara. Știam că multe bloggerițe au achiziționat haine identice cu cele din magazinele Zara și purtând eticheta acesteia pe ele, de pe diverse site-uri chinezești, însă eu nu am avut ocazia până acum. 
Cât este de autentic nu știu, dar ținând cont că made în China se găsește tipărit pe etichetele mai tuturor brandurilor, nu m-ar mira nimic. Oricum vă asigur că acest model face parte din oferta Zara și arată exact la fel.
Calitativ nu am absolut nimic de reproșat, chiar e frumos tare :D







Alte sugestii de pe același site:



        Și am lăsat ce-i mai bun la final - imposibil să nu fi observat bijuteria pe care o țin la braț, adică cea mai frumoasă geantă din colecția mea, cu siguranță și cea mai scumpă fiind o geantă de designer, dar mai mult prețioasă prin prisma faptului că mi-a fost dăruită de cea mai bună prietenă a mea și de soțul ei, deveniți de două luni și nașii noștri de cununie. Despre Laura (click) v-am vorbit de mai multe ori de-a lungul timpului, de anul trecut s-a mutat în America, iar anul acesta s-a întors în țară cu foarte multe cadouri pentru cei dragi. Evident că și eu mă aflu printre cei dragi, iar una dintre dovezi este această superba geantă. Era normal că dacă își dorea să ma dea pe spate cu un cadou, nu putea să o nimerească mai bine decât cu o geantă. Oricum nu acesta a fost singurul cadou, le voi scoate eu la lumina, încet-incet! :P




Atât de mult îmi place încât o țin de bună, ca babele, și o port foarte rar. Pur și simplu îmi pare rău să abuzez de ea. Pfff, cât poate fi de frumoasă, o iubeeeesc!!! Mulțumesc din suflet, scumpă prietenă!!!! 






Am purtat:
Top Terranova
Fustă piele SH
Sandale random
Geantă Ralph Lauren




Ce spuneți, vă place look-ul meu? V-am pupat!!! 



VintageLook

34 de comentarii:

  1. Nu pot să spun decât că eşti o frumoasă şi că fiecare lucru purtat te pune şi mai mult în valoare. Ador colierul şi fustiţa.
    Te pup :*
    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. You`re so pretttty :D Am si eu o fusta de piele, tot cu talie inalta si cu buzunare, e foarte usor de purtat si asortat :D Imi place si geanta, ai combinat totul perfect. Pups, scumpa mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, cred ca imi amintesc fusta ta, cred ca era un trend prin anii 80 cu fustele astea cu buzunare :P
      Ma bucur mult ca-ti place combinatia!! Iti multumesc mult, puuup!!

      Ștergere
  3. Colierul e spectaculos, se vede ca e bine lucrat. Frumoasa geanta. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar este bine lucrat, imi place deosbit de mult. Iti multumesc mult, frumoaso! Pupici!

      Ștergere
  4. Îmi place foarte mult look-ul tău, Simo! ♥
    Ţinuta e foarte armonioasă, fustiţa îţi vine minunat, iar topul alb o pune şi mai mult în valoare! ♥
    Colierul e tare frumos, iar geanta e superbă, o adevărată piesă de colecţie! ♥
    Pupici cu drag, o nouă săptămână minunată îţi doresc! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult, Mihaela, ma gandeam eu ca o sa va placa look-ul acesta! :P
      te-am pupat!

      Ștergere
  5. Mie mi se pare ca fusta-ti vine ca "turnata".
    arata extraodinar. imi place mult tinuta ta si de asemenea, accesorizarea.
    Geanta este divina! Si eu fac la fel cu lucrurile frumoase, nu-mi vine sa le port. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, babele de noi, le tinem de bune :P
      ma bucur mult ca-ti place tinuta mea, multumesc frumos, pupici!

      Ștergere
  6. Scumpa mea,

    Noi trebuie sa ti multumim pentru ca ne ati ales pe noi ca nasii, este o onoare!

    Ma bucur mult ca te ai hotarat sa scoti poseta la plimbare. Nu trebuie sa o tii la pastrare ca oricum la anul va veni alta ( mai frumoasa speram) sau poate la anul te iau cu mine direct in magazine nu doar online :)
    Imi place mult cum ai integrat o in tinuta ta si poti sa zici tu ce vrei dar tot are niste culori extrem de turbate :)

    Si ca sa ti lansez o provocare, vreau sa vad poseta intr o tinuta colorata ( sa ai minim 3 culori). Ce zici intri in joc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, asa cum v-am spus si atunci, noi nu ne-am putut gandi la nimeni altcineva in afara de voi doi, ma bucur din suflet ca ati putut veni si a iesit asa... :)
      Cat despre geanta, sa stii ca de la pozele acestea incoace, mi-am propus sa o port mai des, stateam si ma intrebam, in timp ce ma plimbam cu ea la brat, de ce ma privez de o asa mare bucurie? :P Macar o data pe saptamana trebuie sa o port, neaparat! :)
      Tinuta aceasta m-am gandit ca este mult pe gustul tau, tocmai pentru ca are foarte putine culori si ca am pus geanta in evidenta asa cum am putut eu mai bine, dar sa stii ca o sa raspund provocarii tale si o voi purta asa cum imi sugerezi tu - 3 culori (in principiu m-am gandit deja la ele :P) Promit ca voi reveni toamna aceasta cu postarea. :)

      P. S Daca va mai fi o geanta viitoare, stii ca vreau una nude ca a ta, nu? :P
      Te imbratisez strans, strans si va pup pe amandoi!!

      Ștergere
  7. Numai eu nu am cazut prada colierelor si stii de ce? Nu ca nu imi plac dar m-am gandit mereu unde le-as depozita? Ca nu mai am unde :)). Am o cutie mare de bijuterii dar toate sertarasele sunt pline iar pentru astea masive as avea nevoie de un dulap eventual. Decii...mi-am luat gandul de la ele. Am avut si mici scapari si inca mai am dar nu dau frau colectionarii.
    Tu draga mea esti o frumusica cu chip de ingeras :P. Chiar citeam si tot asteptam sa zici ceva de geanta, de unde cum cu cat. M-am lamurit mai la final. Laura are niste gusturi foarte frumoase, ca de obicei. S-a intors definitiv sau doar in vacanta si pentru marele eveniment? :D
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, Fede, sa stii ca ai dreptate, am si eu o mare problema cu depozitarea colierelor, deocamdata le tin intr-un cos mare insirate, dar e provizoriu treaba asta, eu inca nu mi-am aranjat toate lucrurile in dressing, deci trebuie sa le mut de acolo la un moment dat, nu am idee unde, dar sper sa gasesc o solutie pana atunci:P
      Ma bucur mult ca-ti place geanta, nu se putea altfel, chiar e foarte frumoasa, iar pielea e lucrat intr-un asa fel..pff, nu stiu cat a costat, dar e lucrata impecabil, ti-e mai mare dragul sa o porti :P
      Laura a venit intr-o vacanta ffff scurta, pentru nunta mea si nu am apucat sa ma bucur mai deloc de ea, a fost asa pe fuga totul...acum sper sa ajungem noi la ei in urmatorii ani, sper ca foarte curand totusi :P Mi-e tare, tare dor de ea!

      Te pup si eu cu draga!!

      Ștergere
  8. te urmaresc de putin timp,dar m-ai vrajit,esti foarte frumoasa,ai un blog minunat,tinuta este impecabila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Loredana, bine ai venit pe blogul meu, iti multumesc din suflet pentru aprecieri, e foarte frumos din partea ta ca ti-ai facut timp sa-mi lasi un feedback, e foarte important pentru mine sa cunosc parerea voastra. :)
      Sper sa reusesc sa te incant si cu alte postari pe care le pregatesc!
      O seara frumoasa, pupici!! :)

      Ștergere
  9. Foarte draguta intreaga tinuta!
    In ultimul timp nu am mai gasit mai nimic interesant prin sh-uri, sunt chiar dezamagita :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic interesant? Hmmm, poate la voi la Bucuresti e mai criza de bunatati in sh-uri, sa vezi cate lucruri frumoase mi-am luat azi, pfff, super, am prins si reducere :))
      Ma bucur ca-ti place tinuta, te-am pupat!!

      Ștergere
  10. Toate sunt frumoase,insa eu nu mi-am putut lua ochii de la parul tau ! <3 Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Parul meu trebuie tuns la varfuri, a trecut mai bine de un an de cand nu am mai facut-o, nu sunt foarte multumita de aspectul lui, oricat l-ai ingriji, de cateva ori pe an tot trebuie sa fie tuns un pic. Ma bucur ca se vede totusi ok :P
      Iti multumesc mult, pupici!

      Ștergere
  11. Ai lasat geanta la urma, dar trebuie sa iti spun ca a fost prima observata, e foarte frumoasa, sa o folosesti cu placere! Si colierul e spectaculos! Cat despre fusta, imi aduc aminte ca pe vremuri tanjeam dupa o fusta de piele ca si asta, dar n-am avut niciodata. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, am vrut sa mentin suspansul pana la final, eram sigura ca geanta o sa va placa cel mai mult din intreaga tinuta, asa ca am lasat ce-i mai bun la sfarsit. :P
      Ma bucur mult, Olivia, ca-ti plac elementele outfit-ului meu, iti multumesc frumos si te pup! :)

      Ștergere
  12. Colierul purtat de un ingeras ca tine,te lasa fara grai!
    Imi place intreaga ta tinuta,dar cireasa de pe tort e fara doar si poate superbitatea asta de geanta!
    Sa le porti cu drag!
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Descude, esti o scumpa, iti multumesc frumos pentru aprecieri, ma bucur din suflet ca-ti place si colierul si geanta! Mii de pupici!

      Ștergere
  13. Draga mea, m-ai lasat fara cuvinte! Cat esti de frumoasa!
    M-ai vrajit, asa cum bine spune Loredana. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia, bine ai revenit din nou, iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, ma bucur tare mult ca-ti place postarea mea! Te pup, sa ai o seara frumoasa! :)

      Ștergere
  14. Ce draguta estiiii. E superba geanta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragă Simo, ești superbă și îmi place la nebunie cum îți stă părul! Cred că ți-am mai spus că îmi place la nebunie părul tău, dar aici chiar e perfect!
    Cât despre ținută.. îmi place fusta, îmi plac sandalele, dar geanta și colierul sunt absolut superbe! Laura are niște gusturi foarte bune, sigur a ales cea mai frumoasă geantă din magazin!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, nu stiu cum s-a nimerit sa-mi spuneti toate de par in postarea asta, mai ales ca eu ma chinui de o luna sa ajung la coafor sa-mi tai varfurile, chiar nu arata prea bine nefiind tunse de mai bine de un an. Ma bucur totusi ca se vede frumos in poze :P
      Cat despre geanta mea, daaa, clar e cea mai frumoasa din magazin, nu ma indoiesc!! :D
      ma bucur mult ca-ti place, te-am pupat, scumpa mea|!

      Ștergere
  16. Simo, dupa cum au remarcat si fetele care au lasat ganduri frumoase la postarea asta... eu sunt continuu uimita de frumusetea ta! M-am gandit ca iti vine foarte bine albul (nu-mi amintesc sa te mai fi vazut in alb pur) si ca vei fi fascinanta ca mireasa!!! Parul, ochii, machiajul... de privit ca in transa, asa! :)

    Pe mine trebuie sa ma ia cineva de mana sa ma duca la SH. Singura...nu merg! SI n-are cine sa ma ia de mana in acest scop, asta e clar! Prin urmare, cum sa gasesc si eu o astfel de fusta?! SI-a gasit "stapana" buna a ta, pe cine putea sa arate mai bine?! iar geanta de la Laura... wow, wow, wow! Te captiveaza, ramai cu ochii la ea si nu stii cum sa ii desprinzi! Sa o porti sanatoasa, cu muta bucurie! Hihii, ce ma bucur ca ti-a fost lansata o provocare, Alura se cam ocupa cu astfel de treburi si-mi place! Nu am uitat ca si mie mi-a ridicat o minge la fileu, dar n-am reusit sa concretizez inca!

    Te imbratisez, scumpa!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand mi-ai scris acest comentariu m-am tot uitat in dulap sa vad ce alte haine albe mai am :P Nu stiu daca m-ai mai vazut în alb pana acum pentru ca nu prea am multe astfle de articole din cate se pare. Prefer nude-urile sau nuantele de alb colorat pentru ca sunt mai usor de purtat, iar daca ar fi fost sa fiu mireasa cred ca tot un astfel de alb as fi ales :P

      Mie in SH nu prea imi place sa merg cu nimeni pentru ca nu prea are nimeni rabdarea pe care o am eu si ma enerveaza ca nu ma pot desfasura asa cum imi place mie :))) Si dupa aceasta postare am venit acasa cu alte cateva haine superbe :P chiar o alta fusta vintage midi intr-o nunata de roz pastelat, foarte in tendinte :P
      Iti multumesc, scumpa prietena pentru cuvintele tale frumoase, te imbratisez!!

      Ștergere
  17. Fusta asta arata demential pe tine si e si tipul de fusta pe care il caut si eu, bine pe langa cateva kg de masa musculara la picioare, coapse. :))
    Nu am ceva cu pielea bronzata dar vad ca da tare bine cu topul alb, iar geanta e superba prin forma, marime si combinatia de culori. Sa o porti muulti ani indiferent ca se va mari colectia cu alte surate. xoxo

    RăspundețiȘtergere
  18. Superba fusta si iti sta super bine. Cei drept imi plac si sandalele.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!