"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 26 ianuarie 2014

Postare fără titlu

Am rămas datoare cu o manichiură pe care v-am promis că o să vi-o arăt încă de săptămâna trecută. Este vorba despre top coat-ul acela superb cu care m-am tot lăudat aici pe blog pe care l-am aplicat peste o bază verde mat - Flormar neon N007 . 
Din păcate nu am facut poze prea multe, dar am reușit să-i surprind totuși efectul. 


Nu pot să spun că mă dă pe spate ce a ieșit, combinația verde - galben mi se pare a fi în continuare una dintre cele mai kitsch combinații și cam așa îmi pare că au ieșit și unghiile mele, dar totuși le-am lăsat așa câteva zile bune. Ieri am trecut la roz, însă după nicio oră de purtare, una dintre unghii mi s-a rupt, așa că a trebuit să le scurtez din nou. Numai bătăi de cap cu unghiile astea fragile. 

În altă ordine de idei, săptămâna aceasta am reușit să termin încă doua cărți, sunt mai mult decât fericită pentru cele trei titluri terminate luna aceasta, mi-ar plăcea din suflet să pot să fac asta în fiecare lună, dar știu că nu va fi posibil, pur și simplu nu reușesc să-mi gestionez timpul liber atât de bine încât să reușesc să fac tot ceea ce-mi propun. 
Am citit Fantoma de la Operă de Gaston Leroux, care mi-a plăcut foarte mult. Mă bucur că am cumpărat-o, am ezitat foarte mult în fața standului, dar am facut o alegere minunată până la urmă, cartea merită citită. Și am terminat și De veghe în lanul de secară de J.D. Salinger, carte pe care am recitit-o după vreo 17 ani, inițial am crezut că nu a trecut atât de mult timp, însă pe parcurs mi-am adus exact aminte momentul în care am intrat în posesia cărții și am putut identifica exact momentul. 
Ei, bine, dacă Padurea spânzuraților m-a impresionat mult mai mult la a doua citire, De veghe în lanul de secară nu a reușit să-mi provoace atât de multe trăiri ca prima dată și prima dată țin minte că mi-a plăcut chiar foarte mult. Am înțeles astfel cât de important este să citești cărțile la vremea lor. 

                                       

Vreau să încep Invitație la vals de această dată, asta dacă nu-mi fură privirile altă carte mai întâi, mereu pățesc așa când mă îndrept spre bilbliotecă cu ceva în minte.

Voi ce citiți în prezent? 

V-am pupat, să aveți o dumincă minunată!!




VintageLook

17 comentarii:

  1. hey!
    Eu citesc Spitalul Municipal dar am cam intrerupt-o de cateva ori pentru ca s-au ivit alte probleme care au necesitat atentie.. :)
    O sa caut si eu Fantoma de la Opera pentru ca am mai citit o carte de acest autor si mi-a placut foarte mult asa ca am asteptari si de la Fantoma de la Opera. :)
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi cauta si eu "Fantoma de la Opera",sper sa o gasesc:D.
    Acum citesc "Suflete moarte" de Nikolai Vasilievici Gogol,sunt pur si simplu indragostita de romanele sciitorilor rusi!
    Cat despre unghii,mi se pare chiar o combinatie reusita,desi am aceleasi retineri cu privire la asocierea dintre verde si galben
    Puuuup

    RăspundețiȘtergere
  3. te rog, te rog, te rog mult sa citesti Invitatie la vals! Nu pot s-o descriu cat de frumoasa e, la fel ca toate cartile lui Mihail Drumes (eu am citit si Scrisoare de dragoste si Elevul Dima dintr-a 7a si nu pot sa-ti spun cat de mult mi-au placut).

    RăspundețiȘtergere
  4. Faine unghii! :D
    'Blestemul' meu e ca, odata ce m-am apucat de o carte, mai devin curioasa si de alte carti, asa ajung cateodata sa citesc mai mult in acelasi timp, in functie de chef :)) e cam haotic, dar nu ma pot abtine. Momentan citesc o carte despre una din formatiile preferate (Motorhead), in combinatie cu Nietzsche si Oscar Wilde. :))

    http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu imi pare kitschoasa combinatia; poate pentru ca pe mine ma duce cu gandul la tropice si la penajul atat de armonios in culoare al papagalilor! :)

    Am iubit cartile lui Drumes, cele trei mentionate de Gabriela! Si eu te rog sa le citesti, ar fi pacat! Am spus in leapsa cu carti de pe blog ca nu l-am gustat pe Salinger (vorba ta, s-ar putea sa nu-l fi citit la timpul potrivit)!

    In prezent, citesc o carte a lui Dan Puric: Despre omul frumos! Ti-o recomand! Cred ca ti-ar fi pe plac!

    Sa ai duminica faina de tot! Bucura-te de caldura casei si de clipe de relaxare! :)
    Te pup cu mare-mare drag, Simo!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Aaah, Invitatie la vaaals <3 ador cartea asta! Am citit-o in clasa a 7-a si de atunci numai romane de dragoste as citi :))
    De unghiute ti-am zis deja ca imi plac, parerea mea e ca top coat-ul ala arata bine peste orice, e genial!
    Te pupacesc si spor la citit! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Hi Simona! The nails are so mesmerizing, cool and eyecatching, love them! Both book inspire me! Kisses and hugs my dear, happy Sunday! xo

    RăspundețiȘtergere
  8. Off, de-as mai avea si eu timp de citit :(

    RăspundețiȘtergere
  9. E superb top coat-ul, imi face cu ochiul :P Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  10. mie-mi place manichiura si nu mi se pare ca are nimic kitch in ea :).

    eu am citit "de veghe..." la 25 de ani, dar nu m-a impresionat :(.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca o sa iti placa Invitatie la vals, e foarte frumoasa :)
    Eu momentan citesc Magicianul de John Fowles, e destul de captivanta :D
    Imi place oja, dar si inelul :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Da-da, Invitatie la vals, ma bucur ca am citit-o si cred ca si tie iti va placea.
    Imi place oja insa mai greu mi se pare de ales tinuta care sa se potriveasca la o asemenea manichiura pentru a nu arata kitchios.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cât de frumos se completează oja cu piatra de la inel ♥.

    RăspundețiȘtergere
  14. "De veghe in lanul de secara" am studiat in facultate, si cu toate astea habar nu mai am care a fost actiunea in cartea respectiva. It's been a while.

    RăspundețiȘtergere
  15. "Invitatie la vals" este mai mult decat minunata si sa stii ca mie imi place manichiura ta si combinatia aleasa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Datorita recomandarilor voastre, am inceput Invitatie la vals!! Chiar nu-mi pare rau, va multumesc frumos si va pup pe toate!!! :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!