"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 20 decembrie 2022

Cadouri de Crăciun - idei de cadouri pentru bărbați

 


Plăcerea de a dărui nu a existat în mine dintotdeauna, ci am descoperit-o în mod treptat, de-a lungul timpului, exersând acțiunea an de an în toate contextele care au făcut-o posibilă. Dar ce context este mai potrivit decât Crăciunul?!  

Hârtie colorată, funde sclipicioase, cutii cu grafică festivă, felicitări cu tematică crăciunistică – toate acestea fac și ele parte din cumpărăturile obligatorii de Crăciun. Împachetarea cadourilor reprezintă o acțiune și mai frumoasă, acum când mă ajută și copiii. E o bună ocazie prin care încerc să le împărtășesc și lor din această bucurie de a dărui, bucurie pe care eu am înțeles-o mult mai târziu.

Desigur că primul cadou la care ne gândim este cel pentru tati. Însă această sarcină îmi revine mie de fiecare dată. În continuare consider că este foarte dificil să alegi un cadou pentru un bărbat, mai ales dacă acesta are o plajă redusă de hobbyuri care, în alte circumstanțe, ar ușura foarte mult lucrurile.

Sugestii pentru femei în căutare de cadouri pentru bărbați 

Pentru a nu deveni prea repetitivă în alegeri, de data aceasta am decis să nu mai cumpărăm parfum pentru tati. M-am lăsat însă din nou inspirată de categoria cadouri bărbați de pe Notino și am vizualizat aproape toate seturile de cosmetice disponibile acolo, inclusiv seturile Old Spice, ca cel pe care i l-am luat anul trecut.

Am decis să mă opresc totuși la o mașină de tuns pentru barbă și păr. După ce am studiat toate opțiunile și am citit recenziile de pe site, am ales Philips Multigroom series 7000 MG7745/15.


Și nu îmi pare rău de alegerea făcută. Este un dispozitiv de maximă utilitate, cu design modern, ușor de folosit pentru zonele cu păr de pe întregul corp.

Este construit integral din inox și prevăzut cu peliculă din cauciuc în partea superioară pentru o mai ușoară manevrabilitate. Dispune de 14 instrumente pentru tuns și bărbierit, fiind absolut imposibil să nu acopere toată plaja de nevoi în materie de stilizare a părului.

Dispune de tehnologia DualCut cu două lame suplimentare din oțel pentru o înaltă precizie în tunderea părului și a bărbii. Este rezistent la apă și are o autonomie de până la 180 de minute. Bateria Litiu-ion promite o încărcare rapidă.

Vine într-o cutie cartonată, dreptunghiulară numai bună pentru a exersa împreună cu copiii, tehnicile  de ambalare despre care vorbeam mai sus.

Carl & Son - produse și instrumente de îngrijire pentru bărbați made în Suedia

Și răsfoind cu atenție categoriile Notino am găsit și un alt instrument foarte util chiar și pentru un bărbat. Oglinda Carl & Sun Make-up Mirror mi se pare o alegere perfectă pentru întreaga familie. Cu un design minimalist, prevăzută cu 16 puncte de leduri laterale pentru o vizualizare de precizie, oglinda permite rabatare din orice poziție, lucru pe care eu îl găsesc a fi extrem de important. 


Nu aș putea spune că este un cadou dedicat exclusiv unui bărbat, deși este creată de o companie care are în portofoliu o mulțime de produse de îngrijire destinate bărbaților: loțiuni și creme din categoria skincare, dar și produse de machiaj: corector, pudre matfiante sau bronzante. Dar dacă o alegeți strict pentru un bărbat preocupat de aspectul său fizic (pentru că ea este targetată pentru bărbați) cu siguranță ar fi o alegere foarte inspirată.

Produsele Carl & Son se disting prin ambalajul simplu, negru cu înscris frontal alb, look care recunosc că îmi place foarte mult. Mi se par a fi produse foarte elegante, perfecte pentru a fi oferite unui bărbat căruia îi place să aibă de grijă de imaginea și aspectul său exterior.

Acestea sunt doar câteva sugestii, eu mai am un pont: atunci când chiar nu știi ce să îi cumperi lui, un voucher cadou Notino, ar putea fi cea mai simplă soluție.

 

Tu ce cadou i-ai luat anul acesta de Crăciun?

 


Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!