"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 10 mai 2022

Bye Bye Blemish - gamă special concepută pentru tenul gras, predispus la acnee

 


Atunci când vine vorba despre produse de îngrijire a tenului, conform statisticilor, se pare că în România, cele mai cumpărate produse sunt cele destinate tenului gras și acneic.

Multe persoane, indiferent de vârstă, se confruntă cu acneea. Din acest motiv, vreau să vă prezint o gamă foarte interesantă, special concepută pentru tenul gras, predispus la acnee și prezentă pe site-ul xpertbeauy.ro

Este vorba despre Bye bye blemish – un brand spaniol, disponibil acum și pe piața din țara noastră!!

 

Gama conține o mulțime de produse formulate cu mai multe combinații de ingrediente gândite special pentru tenul cu probleme, însă eu vă prezint 4 dintre acestea:

 


  • Lotiunea tonică Bye Bye Blemish cu witch hazel și ulei din arbore de ceai. Conține mai multe extracte de plante, glicerină, dar si alcohol denat. Hamamelisul are efect astringent, iar Tea tree este animicrobian, fiind potrivit pentru un ten gras, cu exces de sebum. 


  • Lotiunea Bye Bye Blemish pentru uscarea coșurilor - este un tratament on-spot pentru acnee, ce acționează rapid pentru a elimina erupțiile pe durata nopții. Sulful din compoziție calmeaza inflamația si iritația. Acidul salicilic tratează acneea. Oxidul de zinc reduce si absoarbe excesul de sebum. Conține isopropyl alcohol si camphor si, dat fiind faptul că am un ten sensibil, eu aș avea curaj să îl încerc doar pe coșurile de pe spate. Nu se amestecă cele două texuri, ci se lasă în poziție verticală ca să se sedimenteze bine, apoi cu un bețișor se ia produs si se aplică punctat pe fiecare coș. 


  • Serum Bye Bye Blemish Skin Rescue - un ser cu o concentrație mare de Niacinamide. Conține si SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT si nu are parfum, uleiuri esențiale sau parfum. Lucrează eficient pe excesul de sebum, aspectul porilor dilatati si a texturii neuniforme, prin prezenta niacinamidei. Iar zincul ajută la vindecarea si regenerarea tenului agresat, prevenind in același timp erupțiile, prin reglarea glandelor sebacee super-active. Perfect si pentru tenul meu!
  • Dischete pentru spălarea tenului, care se dizolva în apă - Sunt ideale pentru călătorii, deoarece ocupă foarte puțin loc și conțin 50 de bucăți!! Pot fi luate fără probleme și în bagajul de mână în avion. 😍😍😍. Conțin hamamelis, ulei de trandafir, arnică, frunze de struguri, castravete si lăptișor de matcă. Le păstrez si eu pentru călătorii, abia aștept vacanța!! ❤️❤️

 


Nu toate aceste produse sunt potrivite tipului meu de ten. După multiple schimbări, în prezent eu am un ten normal cu zone de roșeață, cu sensibilitate la anumite ingrediente. Coșuri îmi apar pe zona mandibulei doar, în anumite perioade ale lunii, și sunt cauzate de probleme de ordin hormonal. Păstrez în rutină serul cu niacinamide și zinc și dischetele dizolvante.

 

Cunoști acest brand? Ai încercat vreun produs până acum?

 

Blog edito: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!