"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 17 mai 2022

De 1 iunie oferă copilului tău cadouri sportive de la Decathlon/ Trei propuneri sub 100 de lei

 


Sunt câțiva ani deja de când data de 1 iunie a fost declarată în mod legal zi liberă. O zi întreagă pe care părinții o pot dedica în mod exclusiv copilului, este un câștig enorm atât pentru sănătatea emoțională a acestuia, cât și pentru cea a întregii familii. În societatea modernă in care trăim, cu un timp liber din ce in ce mai comprimat, momentele de conectare cu familia devin tot mai rare. Este de datoria noastră ca părinți, sa profităm de orice oportunitate pentru a crea momente speciale in familie, care ulterior vor deveni amintiri si experiențe de viață.

Așadar, 1 iunie se sărbătorește in familie! Posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt nelimitate. Exista o mulțime de evenimente si ateliere create special pentru această ziua copilului, cu activități pentru toate vârstele si preferințele. În comparație cu desenele pe asfalt in care eram angrenați cu toții pe vremea copilăriei noastre, oferta din zilele noastre este una extrem de diversificată, care nu suportă comparație.

Si totuși, exista un element comun care s-a păstrat de-a lungul timpului - cadourile pentru copii cu ocazia zilei de 1 iunie.

Așteptam cu sufletul la gură ziua de 1 iunie pentru a descoperi ce cadou au pregătit părinții mei pentru mine. Nu primeam niciodată lucruri costisitoare, acelea erau de obicei păstrate pentru ziua mea de naștere, dar era imposibil ca măcar una dintre jucăriile pe care mi le doream, să nu le regăsesc de 1 iunie, in cadoul parităților mei.

Așadar, pentru mine ziua de 1 iunie a rămas o zi a jucăriilor, motiv pentru care asta primesc in prezent si copiii mei din partea noastră.


 Propuneri de cadouri sportive sub 100 de lei


Mai jos am câteva propuneri pentru voi. Din oferta Decathlon am selectat câteva jucării pe care le poți face cadou copilului tău. Am ales doar articole sub 100 de lei, le-am numit bucurii pentru copii la prețuri care nu îți destabilizează bugetul.

▪️Pentru prima propunere m-am gândit la jocul copilăriei mele si am ales: Set Rachete Badminton BR Discover Roșu-Albastru Copii.

Am jucat badminton in fața blocului ani de zile, fără să mă plictisesc vreodată. Mi-am îmbunătățit constant performanțele si rezistența. Copiii mei nu au jucat badminton până acum, dar acest set este conceput special pentru începători.

Setul conține două rachete si doi fluturași din plastic. Rachetele sunt ușoare si perfect potrivite pentru inițierea copiilor in acest joc.

 


▪️ Nu demult, fetița mea m-a întrebat cum se joaca darts. Nu am jucat niciodată, așa că am trimis-o la soțul meu, mare expert în darts. Dar in oferta Decathlon am găsit această Țintă cu arici Kaleidoscope.



Produsul este inspirat de jocul darts si este conceput pentru copii de vârsta de peste 3 ani. Este perfect astfel pentru amândoi copii mei. Această ţintă le va permite să înveţe mişcările corecte pentru jocul darts.

 

▪️ Dacă ești un părinte curajos si un joc cu mingea in interiorul casei nu te sperie, atunci acest Mini Coș Baschet SK100 Playground cu Minge inclusă Gri Adulți/Copii ar putea să constituie o idee minunată de cadou pentru 1 Iunie. 

 


Produsul este conceput pentru baschet în interior. Se lipeşte sau se fixează pe o uşă sau un perete, iar acest aspect poate fi văzut ca o minunată ocazie in care tatăl își poate etala îndemânarea și îl poate ajuta pe cel mic sa depindă noi abilitați.

Acest coş mic de baschet poate fi prins de perete datorită componentelor sale adezive sau cu ajutorul orificiilor pentru fixare (cu cârlig sau şurub). Se vinde cu o minge mică din plastic. Are doar 0,52 kg.


Acestea sunt sugestiile mele pentru cele mai reușite cadouri de 1 iunie. Am ales articole distractive, la prețuri excelente, însă recunosc ca am fost subiectivă in alegeri. Sunt articole care se potrivesc vârstei copiilor mei si dinamicii familiei mele.

Pentru alege idei minunate accesează linkul cu sugestii de cadouri pentru copii si spune-mi in căsuța de comentarii ce articole interesante ai găsit tu.


Blog editor: Simona Tucu

10 comentarii:

  1. Noi încă primim cadouri de la părinți de 1 iunie, desi suntem adulți :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Maine avem programata o vizita in Dechatlon, copilul vrea o pereche noua de adidasi si o minge de baschet

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bune sugestii de cadouri de pe decathlon, de altfel mereu gasesti ce sa cumperi la ei pe site!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rachete de Badminton ne-am luat si noi de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  5. O țintă cred ca ar bucura-o și pe fetita mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am făcut un obicei de a dărui cadouri, prefer sa facem o prăjitură sau un tort și sa petrece mai mult timpimpreuna cu cei mici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Setul de rachete badminton o sa il cumpar si eu, vreau sa ma joc cu fata mea, o sa fie tare fericita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anul asta ma gandeam sa merg si eu la Decathlon sa-i cumpar cumpar o jucarie de exterior

    RăspundețiȘtergere
  9. Catalina Coman22 mai 2022 la 12:26

    Setul de rachete l-am luat și eu pentru cei mici.

    RăspundețiȘtergere
  10. Faine aceste propuneri, voi tine cont de ele.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!