"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 9 februarie 2022

Cele mai inspirate outfituri în nuanțe de maro

 


Culoarea maro este una dintre cele mai versatile culori atunci când vorbim despre vestimentație și una dintre preferatele mele atunci când aleg articole din piele naturală sau imitație de piele.

De-a lungul timpului am ales să investesc în câteva piese basic pentru garderoba mea într-o multitudine de nuanțe frumoase de maro. În prezent gândesc combinații interesante cu aceste piese, păstrând cel mai des un acord complementar pentru întreaga ținută. Uneori merg însă și pe contraste, folosind cantități mici de culori puternice.

 

Personal consider că pielea, fie ea naturală sau imitație, este cel mai bine fi pusă în valoare printr-o paleta largă de nuanțe naturale. De la bejuri delicate, nisipii, până la maro închis, sobru și solid, articolele din piele pot fi foarte ușor integrate în ținute perfect potrivite oricărui sezon.

 


Culoarea maro poate fi obținută prin combinarea celor trei culori primare: roșu, galben și albastru, obținând un maro saturat și intens. Însă acesta se poate obține din mai multe culori, chiar și binare, în mixaje cu proporții diferite de pigment rezultând o paletă impresionantă de nuanțe de maro cald și rece, suav sau bogat, mărind astfel posibilitatea de a compune ținute vestimentare în zeci de variante.

 

Accentele de bronz și auriu sunt cele mai la îndemână accesorii atunci când alegem o ținută în nuanțe de maro, fiind de departe și preferatele mele.

 

De câțiva ani am adunat în garderobă câteva piese în nuanțe diferite de maro, după cum am menționat mai sus, pe care am reușit să le întrețin foarte bine și pe care le port cu drag și im prezent. Așadar, am o jachetă clasica din piele întoarsă pe care o port atât cu blugi, cât și cu fuste ample sau rochii din dantelă delicate.


De pe Bonprix, mi-am luat în 2017 aceste botine din piele de culoare coniac, cu vârf și toc pătrate, potrivite atât pentru pantalon, cât și pentru fustă.


Jacheta din blană artificială ați văzut-o nu demult, iar recent am mai adăugat o geantă din piele maro potrivită pentru activitățile mele cotidiene. 



Se alătură celuilalt săculeț cu franjuri din piele întoarsă.


Pentru ținuta din imagine am ales să pun accent pe acest fular pufos și foarte călduros pe care l-am ales în cele mai calde nuanțe pe care le-am găsit pe întreg site-ul.


Tu porți haine și accesorii maro?

 


Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!