"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 12 februarie 2022

10 seturi cadou Old Spice - 10 propuneri pentru Valentine`s Day cu 10% reducere pe notino.ro

valentines day notino

Un set cadou pentru bărbați mi se pare cea mai la îndemână alegere, atunci când ești în căutarea celui mai potrivit cadou pentru partenerul tău de Ziua Îndrăgostiților sau de Dragobete.  

Variantele puse la dispoziție de către cele mai cunoscute branduri sunt nenumărate, gândite în zeci de combinații de produse, după preferințe sau buget.

Fie că alegi un brand high-end, fie că bugetul te îndreaptă către unul middle-end, există pe piață o plajă largă de seturi cadou bărbați ambalate în mod atractiv în cutii luxoase, săculeți sau genți de cosmetice utile.

Pentru acest 2022, eu îți propun să îți muți atenția către un brand cu tradiție pe piața cosmeticelor pentru bărbați și anume – Old Spice. Cu siguranță fiecare bărbat a avut măcar o dată un produs Old Spice și recunoaște foarte ușor aroma sa masculină inconfundabilă și ambalajul roșu intens.


Old Spice a fost fondat în anul 1934 în Statele Unite ale Americii și de-a lungul timpului și-a diversificat în mod constant oferta de produse, lansând chiar și variante pentru femei, dar chiar și în prezent, emblematice pentru brand rămân deodorantele Old Spice care sunt printre cele mai folosite antiperspirante pentru bărbați din lume.

 

Pe Notino am găsit 10 seturi de cadou pentru bărbați marca Old Spice, iar pe 9 dintre ele le poți achiziționa cu un buget de sub 100 de lei.


set cadou Old Spice Ziua Indragostilor


Din punctul meu de vedere, cel mai atractiv dintre ele este Old Spice Deep Sea Wooden Chest – un set cadou barbati ambalat în această cutie din lemn în formă de cufăr, cu închizătoare metalică. Cu reducerea de 10% prin codul notino10, setul costă puțin sub 100 de lei și cuprinde patru produse:

  • Deodorant stick Deep Sea
  • Deodorant spray Deep Sea
  • Gel de duș Deep Sea
  • Balsam după ras Deep Sea

set cadou old spice

Cu același cod de reducere, notino10, de pe site poți achiziționa cu puțin sub 100 de lei și Old Spice Whitewater Set – un alt set atractiv ambalat într-o cutie perfectă pentru a fi oferită cadou. Setul conține:

  • Gel de duș Whitewater
  • After shave Whitewater
  • Deodorant stick Whitewater
  • Deodorant spray Whitewater
  • Șosete roșii cu motive Old Spice

The perfect gentleman kit este setul Old Spice pe care îl poți achiziționa la un preț puțin peste 100 de lei și care cuprinde, pe lângă cele 4 produse cosmetice Old Spice Capitain, și un papion roșu cu motive Old Spice perfect pentru o seară Valentines Day! Vine și el ambalat într-o cutie din lemn foarte frumoasă.

Pe lângă aceste trei seturi complexe recomandate de mine, puteți găsi încă 7 variante de seturi Old Spice cu două sau trei produse ambalate în gentuțe cosmetice, cutii metalice sau din carton, la prețuri începând de la 22 de lei folosind codul promoțional notino10

  • Scent of Adventure, 
  • Whitewater Alpinist, 
  • Bearglove, 
  • Captain, 
  • Captain Wooden Barrel și 
  • Whitewater Fireman.


deodeorant stick old spice

Iar dacă vrei să optezi pentru un set cadou barbati de la un alt brand, nu trebuie decât să folosești filtrul din dreapta pentru selecta brandul dorit, bugetul sau gama de produse care te interesează.

 

Desigur, pe notino poți găsi și alte idei de cadouri de valentines day pentru el, gama uriașă de parfumuri, chiar și parfumuri de nișă, îți poate înlesni alegerea cadoului perfect chiar și pentru cel mai pretențios bărbat. Iar dacă vrei să îl impresionezi peste măsură, pentru doar 18 lei în plus, poți alege serviciul de gravare pus la dispoziție de notino, prin intermediul căruia poți grava un mesaj de dragoste pe un parfum sau alt produs de îngrijire. Ei, cum îți sună asta?!

Nu uita de codul de reducere 10% - notino10!!!

 

Indiferent de cadoul ales, vă doresc ca Valentines Day să vă găsească sănătoși ca mai îndrăgostiți ca niciodată.

 

Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!