"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 25 august 2021

Colecția de miniaturi de călătorie de la Sabon sau cum să imprimi vacanțelor tale o amprentă olfactivă unică


Pentru că mă declar o veritabilă pasionată de skincare și haircare, nu concept ca în nicio vacanță, citybreak sau în cadrul unei simple vizite la părinți în afara orașului, să mă abat de la rutina mea de îngrijire a pielii și a părului. Și pentru că am un ritual foarte complex de îngrijire cu o mulțime de produse care mai de care mai variate, am și o soluție pentru a nu-mi încărca inutil bagajul și anume PRODUSELE MINI SIZE special concepute pentru călătorii. 

Sunt deja câțiva ani de când am descoperit cât este de simplu ca în călătoriile tale să te bucuri de confortul de acasă și de toate beneficiile ritualului tău zilnic de frumusețe, prin intermediul acestor produse travel size.


Miniaturile Sabon - o adevărată experiență senzorială pentru vacanțele tale 


Sabon, unul dintre cele renumite branduri de îngrijire personală îți pune la dispoziție o întreagă colecție de miniaturi de călătorie - de la loțiuni și creme pentru mâini până la uleiuri de duș și exfoliante de corp, toată simfonia de arome Sabon este încapsulată în recipiente de mici dimensiuni ideale pentru a fi strecurate în bagajul tău de călătorie.

Mai mult decât atât, miniaturile Sabon respectă toate regulile de check-in ale companiilor aeriene, sunt perfecte pentru a fi luate în bagajul de mână fără a ocupa mult spațiu și fără a modifica prea mult greutatea acestuia. Recipientele sunt proiectate să prevină scurgerile în timpul transportului, păstrând însă aceeași ușurința în folosire și plăcerea redescoperirii aromelor luxuriante familiare și atât de îndrăgite.



Mini-apa de toaletă Eau de Sabon te va împrospăta și te va răcori în orice moment al zilei, imprimând vacanței tale o aromă unică și specială care va rămâne în memoria ta olfactivă pentru totdeauna ca element de asociere.

Poți opta, de asemenea, pentru un kit de călătorie all-in-one care conține tot ce ai nevoie pentru a arăta minunat și a te simți confortabil atunci când ești în deplasare.


 Când nu știi ce să cumperi, încercă mai multe produse mini size


Dar miniaturile sunt mai mult decât simple produse asociate bagajului de călătorie. Ele reprezintă și cea mai bună variantă pe care o ai la îndemână atunci când dorești să faci cunoștință cu un brand.

Un set de produse mini size te pot ajuta să identifici aromele și texturile preferate proprii unui brand nou, nemaiîncercat până la momentul respectiv, fără a fi obligată să faci cheltuieli costisitoare pe produse full size. Toată colecția de miniaturi Sabon este perfectă pentru a testa creme de mâini, geluri și uleiuri de duș, loțiuni hidratante și multe alte produse special concepute pentru a oferi momente speciale de relaxare şi magie în microuniversul în care ne desfășurăm viața noastră plină de agitație zi după zi. După ce ai identificat preferatele tale, adicția este garantată!!



Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Descoperă universul plin de magie al produselor Sabon în magazinul din orașul tău sau online pe sabon.ro! 


Tu ai încercat colecția de miniaturi Sabon, 

te folosești de produsele travel size în călătoriile tale?



                                   Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

13 comentarii:

  1. Produsele mini-size le iau mereu cu mine in vacante!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar e super ideea cu mini size, am sa încerc și eu mai multe variante de la ei. 😊 😊

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu ma abat de la rutina zilnica. Iau după mine produsele în varianta travel și gata. Imi plac ambalajele produselor tale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din fericire de obicei călătoresc cu mașina și nu apelez la variante mini, dar consider că ambalajele pot fi spălate și refolosite în călătoriile viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Folosesc produse travel size pentru ca asa imi dau seama daca-mi place sau daca mi se potriveste ceva nou. Daca e ok, cumpar varianta normala. Dar daca nu, macar nu arunc aiurea banii/produsul la gunoi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Recunosc, nu prea am miniaturi, asa ca de multe ori sar peste pasii de ingrijire si raman la cateva produse basic

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, folosesc miniaturi atunci când plec in concediu. Nu le-am încercat pe acestea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cele mai practice si mai utile, mai ales ca ne insoteste si cel mic. Le folosim sigur, chiar luam si ce ramane din hoteluri.

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa le fac si eu o vizita in magazin. Nu am mai fost la Sabon de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am încercat încă nimic de la ei! Îi trec pe listă

    RăspundețiȘtergere
  11. Colectia asta mi-ar fi prins bine pe avion. N-am luat aproape niciun produs cosmetic si am cumparat totul din vacanta. A fost si un lucru bun ca am incercat alte marci, dar am cheltuit un pic cam mult pe ele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Produsele Sabon mi s au părut mereu foarte elegante și luxuriante, foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt adorabile aceste produse ca ambalare, insa nu cred ca am avut pana acum placerea sa le testez...

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!