"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 17 decembrie 2019

Pachet de cosmetice Elmiplant - un cadou potrivit de sărbători


Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit anul acesta de Crăciun este cutia Elmiplant cu două produse de îngrijire a pielii. A venit însoțită de un minunat glob argintiu personalizat cu numele meu, după cum poate ați văzut în instastory. Încă nu am împodobit bradul de Crăciun, dar cu siguranță globul meu va avea un loc special în el anul acesta. 


Revenind la cutie, pe piață sunt disponibile mai multe variante, însă eu am primit-o pe care cuprinde o loțiune de corp - Beloved Vanilla și o cremă de mâini - Xpress Absorb. Ambele produse mi se par minunate pentru sezonul rece și cumva potrivite pentru orice femeie, indiferent de vârstă. 



Îngrijirea pielii cu loțiunea de corp Elmiplant Beloved Vanilla


Loțiunea de corp Beloved Vanilla conține 90% ingrediente de origine naturală și, miroase delicat a vanilie, o aromă caldă, plăcută, perfect potrivită pentru acest sezon. Textura este cremoasă și promite o extra hidratare de până la 48 de ore. Este ideală pentru întreținerea pielii normale, dar mai ales pentru repararea pielii uscate și deshidratate
Am precizat mai sus, că această cutie de sărbători de la Elmiplant mi se pare un cadou potrivit pentru orice femeie, și întăresc această afirmație și prin precizarea faptului că notele de vanilie din această loțiune sunt discrete și confortabile, deloc ostentative, astfel încât nu ar putea crea disconfort olfactiv nici acelor persoane care nu tolerează aromele dulci. 
Loțiunea are 250 ml și nu conține coloranți.

Îngrijirea mâinilor cu crema de mâini Elmiplant Xpress Absorb


Și poate mai uzuală decât o loțiune de corp este crema de mâini. Varianta din pachetul Elmiplant este crema de mâini Xpress Absorb. Ca și loțiunea de mai sus, conține 90% ingrediente de origine naturală, cu aloe vera 100% naturală care hrănește și emoliază pielea mâinilor și un complex de vitamine B cu proprietăți antiinflamatorii pentru repararea și menținerea sănătății mâinilor. 
Crema se absoarbe foarte repede în piele, ceea ce este exact ceea ce îmi doresc de la o cremă de mâini și păstrează un nivel de hidratare de până la 48 de ore. 
Desigur, nu uitați să reaplicați crema pe parcursul zilei, deoarece mâinile sunt cele care intră cel mai des în contact cu apa, din cauza igienizărilor repetate, astfel încât bariera de protecție a pielii se strică cel mai repede, iar în combinație cu temperaturile reci de afară, situația se înrăutățește în mod continuu pe tot parcursul iernii. Așadar, reaplicați, reaplicați!

***

La raft găsiți mai multe variante de cutii cu combinații interesante de produse pentru îngrijirea pielii, iar dacă aveți minime cunoștințe despre preferințele acelora pe care doriți să le cadorisiți, alegerea celei mai potrivite cutii de cosmetice Elmiplant va fi mai ușoară. 



Pachetele Elmiplant le puteți găsi în supermarketuri, dar și în câteva magazine online.


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

3 comentarii:

  1. mi se pare un brand tare fain prea putin lăudat, pt cat ar merita, si au preturi accesibile. plus ideea acestor casetute cadou mereu a fost una geniala😍👌

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac produsele de la acest brand.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!