"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 24 aprilie 2019

Innisfree mască pe bază de argilă - review

Innisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask este o mască coreeană pe bază de argilă foarte cunoscută pe blogurile de beauty din Coreea, iar eu am luat-o pe baza recomandărilor unei bloggerițe (Fiddy Snails) pe care o urmăresc de mult timp pentru că îmi identific destul de mult tenul cu al ei, iar produsul acesta era menționat de ea într-o rutină de curățare a porilor. 

Metoda ei nu am mai folosit-o de mult timp pentru că tenul mi s-a normalizat destul de mult în ultima vreme și nu mai simt nevoia, dar cu siguranță vă voi vorbi despre ea de îndată ce o voi pune din nou în aplicare. 

Inițial am programat folosirea măștii o dată pe săptămână, dar în ultima vreme am adaptat-o la nevoile tenului meu și am folosit-o mai rar.

Obișnuiesc să o aplic pe zona T, unde există un exces de sebum și simt nevoia unei curățări mai profunde. O întind într-un strat foarte subțire cu ajutorul unei pensule pentru măști de la Oriflame (foarte bună, de altfel).
Mi-am dat seama că îmi place mai mult efectul pe care îl au măștile cu argilă dacă le folosesc într-un strat foarte fin pentru că nu usucă tenul atât de mult. 

Oricum, ceea ce m-a determinat să rămân la acest produs și să-l consider cel mai bun dintre cele de acest tip pe care le-am încercat, este tocmai faptul că nu o simt atât de agresivă cu tenul meu, nu usucă pielea așa de mult precum o fac de obicei măștile cu argilă. Acest lucru se datorează faptului că are în componență câteva ingrediente emoliente care echilibrează efectele argilei. 



Are în componență kaolin și betonite, două tipuri de argilă, dar și pudră de lavă vulcanică din Insula Jeju, Coreea (bogată în minerale), ingredientul principal al măștii, după cum îi spune și  denumirea. 

Efectele măștii cu argilă Innisfree Jeju volcanic pore clay mask:

  • absoarbe sebumul,
  • curăță porii în profunzime,
  • îndepărtează impuritățile,
  • conferă o senzație de prospețime,
  • livrează pielii mineralele în profunzime.

Întotdeauna după aplicare pulverizez apă termală și aplic un strat generos de acid hialoronic, aștept să se absoarbă și pulverizez din nou apă termală. Ultimul pas îl reprezintă un produs bogat în ceramide și acizi grași, pentru refacerea și protecția barierei cutanate. 

Eu am achiziționat-o de pe iherb, însă varianta aceasta nu mai există în ofertă, ci doar o variantă îmbunătățită, care are însă polyvinyl alcohol mult mai sus în lista de ingrediente. Efactul iritant este diminuat de glicerina și emolienții din formulă, dar din punctul meu de vedere, prima variantă, cea pe care o am eu mi se pare mai prietenoasă cu pielea (polyvinyl alcohol se găsește mult mai jos în lista de ingrediente). 

În link-ul de afiliere iherb pus mai sus, găsiți și lista completă de ingrediente pentru acest nou tip de mască. 


Nu uita, indiferent de rutina de îngrijire a tenului pe care o practici și de machiajul pe care îl aplici dimineața, crema cu spf 30 sau 50 este obligatorie!

#niciozifaraprotectiesolara



Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


2 comentarii:

  1. chiar daca ar alcool ma tenteaza si varianta inbunatatatita..acum ca ma gandesc a trecut ceva vreme de cand nu mi-am mai comandat de pe iherb. Vine comanda la vamala saula locala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot la vamala au ajuns comenzile mele de luni bune, indiferent daca sunt sau nu sub 10 dolari. Si cer si dovada platii, nu ca ar fi secret, dar e enervant ca trebuie sa o listezi... In consecinta comand foarte rar cate ceva.

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!