"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 11 aprilie 2019

Dermablend Vichy - fond de ten cu putere mare de acoperire| părerea mea, review

Precum știți, sunt o mare consumatoare a fondului de ten Estee Lauder Double Wear Stai-in-place (aici aveți review), îl folosesc din 2014 fără nicio întrerupere, asigurându-mă că nu rămân niciodată fără el, deși nuanța pe care o folosesc eu este una cu subton galben și este dificil de găsit în România. 
Și pentru că citesc tot felul de impresii despre acest fond de ten, iar faptul că o mare parte dintre ele se referă la ”aspectul de mască” pe care l-ar avea Double Wear, fiind încadrat în categoria fondurilor de ten cu putere mare de acoperire, m-am gândit să actualizez articolul meu mai vechi cu Vichy Dermablend pe care l-am scris acum 6 ani - un articol despre un fond de ten care are cu adevărat o putere mare de acoperire. 

Double Wear, după cum scrie de altfel și pe cutie, este un fond de ten cu putere medie spre mare de acoperire. Eu personal m-aș rezuma la ”medie” doar, pentru că dacă veți încerca fonduri de ten cu putere mare de acoperire, special create în acest sens, cu pigmenți concentrați ce acoperă orice imperfecțiune a tenului (semne de acnee, capilare sparte, tatuaje, pete pigmentare, pistrui etc), veți vedea diferența. Iar dacă ar fi să vorbim strict despre Double Wear, acesta are o variantă extrem de pigmentată cu rol de camuflare a tuturor semnelor specificate mai sus, iar el este Double Wear Maximul Cover Camouflage.


Așadar, iată ce am scris despre Vichy Dermablend în urmă cu 6 ani: 

 28 aprile 2013


Dermablend acopera urmele de acnee si petele maronii
     Experienta mea cu Dermablend s-a nascut din nevoia disperata de a-mi acoperi urmele inestetice cu care m-am pricopsit in urma unui episod virulent de acnee cu care m-am confruntat anul trecut. Un dezechilibru hormonal mi-a provocat o explozie de cosuri mari si dureroase pe linia mandibulei, iar in urma lor au ramas semne foarte urate. Ca o paranteza, in momentul de fata toata urmele au disparut ca urmare a tratamentelor cu BHA si AHA.

            Review-urile pe care le-am citit despre acest fond de ten au fost cumva diametral opuse, motiv pentru care inainte de a-l cumpara am cerut un esantion la o farmacie si astfel l-am putut testa vreo 4 zile. Asa am decis sa-l cumpar.

            In general, imi place sa cred despre mine ca nu am nevoie de un fond de ten cu acoperire foarte mare, ci mai degraba una medie, dar cu rezistenta foarte buna pe parcursul zilei. Despre Dermablend, pot spune din capul locului, ca este fondul de ten cu cea mai mare acoperire pe care l-am incercat si recunosc ca am fost oarecum uimita ca un fond de ten poate avea o asa mare concentratie de pigment incat sa poata acoperi intr-o asemenea masura imperfectiunile pielii.


            Ce este Dermablend?


            Acest produs se autodescrie ca fiind un fond de ten corector cu acoperire puternica timp de 16 ore, efect natural, finisare mata si este adresat tenului cu relief neregulat, cearcane, pete de roseata difuze, pete pigmentare. Nu contine parfum si parabeni si este recomandat si pielii sensibile.

          Inca de la inceput, asa cum spuneam si mai sus, am fost uimita de puterea sa mare de acoperire, intr-adevar cu ajutorul acestui fond de ten, am reusit sa-mi acopar si semnele de acnee si capilarele sparte din jurul nasului, dar si cearcanele si alte zone cu culoare neuniforma a pielii. Dermablend are o concentratie de pigmenti cu 25% mai mare decat a fondurilor de ten traditionale, iar eu tind sa cred ca aceasta informatie este corecta. Personal am fost placut surprinsa sa constat ca imi trebuie doar o cantitate foarte mica de produs pe care o intind pe fata, iar acoperirea este una foarte mare.

Da, consider ca se descurca foarte bine din acest punct de vedere si a fost un ajutor de nadejde pe parcusul perioadei in care mi-am dorit sa ascund semnele rosii de pe mandibula.

          Cu toate acestea, pe tenul meu, gras in perioada respectiva, Dermablend nu a rezistat 16 ore nici pe departe, ci pe parcursul zilei aveam nevoie de inca unul-doua retusuri in zona T
Un alt punct slab este faptul ca aplicat intr-o cantitate prea mare, are tendinta de a se strange in riduri. Mi s-a intamplat in zona ochilor, cand am aplicat o cantitate mai mare pentru a-mi ascunde cearcanele. In primele ore arata foarte bine, insa spre sfarsitul zilei, produsul se strange in riduri. Se simte nevoia de a fi fixat cu pudra. De asemenea, nu este rezistent la transfer, se ia pe telefon si pe haine. Are insa un SPF de 35, foarte, foarte bun de luat in calcul.

            Intr-un final, dupa ce semnele s-au diminuat, nu mi s-a parut chiar fondul de ten ideal pentru mine, pentru ca tenul meu nu avea nevoie de o asa putere mare de acoperire, exceptand zonele respective, si nu m-am putut impaca pe deplin cu aspectul de ten incarcat pe care mi-l conferea acest produs. O perioada l-am mai “diluat” cu un alt fond de ten cu acoperire mai mica si am aplicat produsul concentrat doar in zonele cu probleme. In acest mod mi-a placut foarte mult si l-am folosit alternativ cu alte fonduri de ten pana ce probeleme cu semnele de acnee au disparut. 

Dupa care l-am abandonat, pana de curand: dupa ce am descoperit buretelul dupe Beauty Blender si am vazut cat de frumos asaza fondul de ten pe fata, m-am gandit sa ii mai dau o sansa si bine am facut. Aplicat cu respectivul buretel umezit, Dermablend s-a transformat intr-unul dintre produsele cele mai iubite in ultima perioada de timp. Acoperirea este foarte buna, insa aspectul este foarte natural, deloc incarcat, iar pentru ca tenul meu este mai mult normal si rezistenta in timp este mult mai buna. 

fond de ten cu acoperire mare aplicat cu buretelul umed pentru aspect natural

***
Si cateva poze demonstrative. Fondul de ten a fost aplicat cu degetele. 

INAINTE
vichy dermablend, fond de ten cu acoperire mare

DUPA
Vichi Dermablend, fond de ten cu acoperire mare a imperfectiunilor

In mod normal, dupa aplicare nu luceste chiar atat de tare, insa blitzul aparatului meu a intensificat acest efect. Cu toate acestea, se simte nevoia pudrei pentru matifiere.

double wear, mac, dermablend
           In concluzie, eu recomand acest fond de ten personalelor care au probleme cu tenul (semne, capilare sparte, pete pigmentare) si care isi doresc o acoperire foarte buna; pentru sedintele foto, tenul arata impecabil din toate unghiurile; celor indragostite de efectul pe care il creeaza tipul acesta de buretel sau fetelor carora le place efectul acela de ten perfect opac.

            Nuanta aleasa de mine este 35 Sand si este poate doar putin mai inchisa decat nuanta reala a pielii mele. Daca l-as mai cumpara? Da, pentru ca imi place mult cum arata aplicat cu buretelul umezit si pentru ca, aplicat cu degetele pe portiunile cu probleme, inlocuieste cu brio corectoarele (poate mai putin cearcanele).

            Din punctul meu de vedere, este superior “omologului” sau de la Roche – Posay Toleriane Teint fond de ten corector, care are exact aceleasi recomandari ca si Dermablend, dar care, din punctul meu de vedere, este incomparabil mai slab calitativ.


            Se gaseste in 5 nuante disponibile si il puteti gasi online sau in farmacii.




 NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la, si despre acest produs, sa fie diferite! 



***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

46 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Hahaha, ce ne-am sincronizat, abia astept sa citesc si parerea ta despre acest produs. :)

      Ștergere
    2. abia maine postez, ca nu pot incarca pozele de acasa

      Ștergere
  2. Si eu am dermabelend si sunt superincantata!Cel mai bun fond de ten pe care l-am avut ever:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi am avut o relatie usor sinuoasa, insa acum imi place mai mult ca niciodata :P De fapt, mai patesc asa cu anumite produse! :)

      Ștergere
  3. Zilele trecute ma gandeam sa mi l cumpar si eu,dar inca nu am facut-o... Cred ca il voi lua, totusi. Imi trebuie si o pudra buna! Uuuuuf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, treaba cu pudra o stiu si eu, as fi curioasa acum sa vad cum ar fi pudra de la Dermablend, mai ales ca e din aia transparenta, iar eu nu am mai folosit asa ceva...
      Sper sa-ti placa si tie daca il cumperi! :)

      Ștergere
  4. Interesant, eu am avut doar cel de la La Roche Posay si am fost multumita de el dar cand aveam probleme. Poate si acesta mi-ar placea daca as trece iar prin acea perioada urata:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa nu mai treci prin perioade de genul acesta :P Eu una am fost deprimata cu adevarat.
      Mie cel de la RP nu mi-a placut mai deloc :( Nu m-am impacat cu el de nicio culoare!

      Ștergere
  5. Si eu am probleme cu niste pete si semne ramase dupa acnee..spune-mi si mie te rog exact cum ai scapat deorece pana acum dermatologii nu m-au ajutat cu nimic.

    Ma gandeam sa incerc acest fond de ten..dar momentan este putin cam scump pentru bugetul meu. Probabil in viitor il voi incerca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, eu am scapat definitiv de urmele de la acnee, pe o parte se mai vede putin, insa nu ma deranjeaza nici cand nu port fondul de ten. In primele doua poze se vede ca nu mai am nimic in zona maxilarului. Am folosit in perioada in care mi-au aparut cosurile exfolianul BHA Paula's Choice 2% si am cotinuat pentru vreo 8 luni de zile, iar de 3 luni folosesc exfolianul AHA de pe iherb: http://www.iherb.com/Derma-E-Evenly-Radiant-Overnight-Peel-2-fl-oz-60-ml/13656 Eu una nu as mai vedea rutina de ingrijire a pielii fara exfolianti. Intentionez sa imi cumpar inca un BHA lotiune de aceasta data, dar ca si tine, nu am buget pentru asta deocamdata, insa ma descurc cu AHA-ul.

      Sa faci rost de o mostra de Dermablend inainte sa-l cumperi pentru a fi sigura ca ti se potriveste pentru ca intr-adevar costa ceva.

      Pup! :)

      Ștergere
  6. Pe de o parte l-as incerca si eu ca imi place ca un fond de ten sa acopere bine, dar pe de alta parte nu ma incanta faptul ca nu rezista mult si eu nu prea am timp de retusuri pe parcursul unei zile. Merita totusi sa ii dau o sansa :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai tenul destul de gras in zona T, asa ca parerea mea e ca ar trebui sa il incerci prima data pentru a fi sigura ca ti se potriveste. :)

      Ștergere
  7. Simona, thanks a lot for your tips, I had your same trouble a couple of years ago so I am really very curious to try it!:) Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  8. hmmm de pudra sunt si ei interesata insa pare alba in cutie. asa o fi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este din aceea transparenta, potrivita pentru orice nuanta a pielii. Nici eu nu am mai folosit o astfel de pudra si sunt curiosa de ea si din acest punct de vedere :P

      Ștergere
  9. Stii ca folosesc Dermablendul de cateva luni bune..Am exact aceeasi parere ca si tine.Cu siguranta trebuie matifiat,altfel arata foarte rau! Pudra am vrut sa o iau de n ori si chiar cred ca merita,arata taretentant...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine in poze se vede exagerat efectul acela de luciu, am mereu probleme cu aparatul din cauza asta si la pozele cu machiaje se vede destul de aiurea chestia asta, insa oricum nu poti sa nu aplici pudra peste el, nu consider ca matifiaza, ci doar corecteaza.

      Oare pudra aceea, a folosit-o cineva? Chiar as fi curioasa de ea...

      Ștergere
  10. Mereu mi s-a parut ca da un aspect putin incarcat tenului... si spun asta ca utilizatoare de Colorstay. Nu l-am incercat, dar am cautat o serie de review-uri. Vad ca beauty blenderul a salvat situatia totusi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, tocmai de aceea l-am combinat cu diverse alte texturi, insa de cand cu buretelul e cu totul alta poveste ... :)

      Ștergere
  11. Este bine sa ne tii si pe noi la curent cu ultimile aparitii. Cei drept eu nu prea folosesc un fond de ten cu o putere asa de mare de acoperire insa descrierea pe care ai facut-o m-ar determina sa il incerc pentru ca am vazut multe lucruri bune despre el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca nu este necesar decat daca ai ceva probleme cu tenul, nu consider ca are rost sa folosesti cu fond de ten cu acoperire asa mare, daca nu ai nevoie neaparata. Ia o mostra mai intai si testeaza-l si decizi dupa aceea! :)
      Pupici!!

      Ștergere
  12. Asta pare sa mi se potriveasca si mie numai ca nu vreau sa investesc acum intr-un fond de ten desi mi s-a terminat. Vara mi se par grele si in ultimii ani nu prea am mai folosit, am preferat BB-creamul.
    Imi place cum se vede pielea, chiar acopera frumos.
    kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca acesta cam incarca fata si nu il vad foarte potrivit pentru vara, si eu acum tot BB Cream-ul am inceput sa il folosesc. E vorba despre Missha in cazul meu.
      Cu toate ca in pozele mele pare ca luceste foarte, foarte tare, nu e chiar asa, insa acopera foarte bine intr-adevar, cel mai bine din tot ceea ce am folosit eu! :)
      Pup!

      Ștergere
  13. hm. cred ca e primul fond de ten la care casc si eu gura/ochii :)
    ma tot gandeam inca de anul trecut ce fond de ten mi-as lua eu fara parfum si inca cateva chestii, ptr ten sensibil cu o acoperire f buna mai ales ptr petele pigmentare.
    eh , acum citind descrierea ta, ma facusi curioasa. ai fost la o farmacie anume ptr mostra? ca eu cand cer mostre de la farmacii aflu ca tocmai s-au terminat :(
    stau in cumpana. ptr acesta sau un bb cream..

    si buretelul.. buretelul l-ai luat asa, doar pe el, si ai avut transport gratuit? ca as vrea si eu unul. dar doar pe el, singurel :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iubita, eu am luat mostra de la Donna din Piata Operei. Era o fata foarte draguta acolo si a cautat un esantion, insa nu a gasit chiar culoarea mea, dar l-am luat si asa, era mai deschis, insa a fost ok pentru a-mi face o parere. Stiu ca nu sunt foarte deschise fetele pentru a da mostre, nu stiu care e treaba, insa intreaba la toate farmaciile care iti ies in cale, eu zic ca merita, pretul nu e chiar de colo si trebuie sa stii cu siguranta ca ti se potriveste inainte sa-l cumperi.

      Buretelul il poti comanda de pe acel site, fara transport si cu reducere de 10%, nu am au minim de comanda din cate am vazut eu.

      Puuuup!

      Ștergere
  14. Ai un premiu de la mine! http://clipeperfecte.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-blogging-award.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Are spf maricel, e tentant, cred ca merge si la ten mixt, nu?

    RăspundețiȘtergere
  16. Cand ziceai de pareri diferite, te refereai la mine?:) Chiar ca din prezentarea ta pare alt fond de ten decat cel testat de mine. Ma bucur ca ti se potriveste, mie nu mi-a placut deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, nu la tine m-am referit, am cumparat fondul asta de ten anul trecut dupa o documentare atenta. Am gasit pareri foarte diferite inca de atunci si da, nu demult am citit si impresiile tale, asa ca stiu parerea ta despre el! :P

      Ștergere
  17. Buna scumpa! Tentant produs :)

    Ai un tag de la mine daca vrei sa-l faci http://anfreutza.wordpress.com/2013/04/30/super-sweet-blogging-award/

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ,sunt cam in aceeasi situatie cu tine...Probleme cu acneea pe linia mandibulei de care inca nu am scapat,am fost la dermatolog,analize si nimic in neregula,mi s-a recomandat prod. de curatare de la Vichy Normaderm si La Roche-Posay.Voiam sa te intreb de tratamentele p care le-ai urmat si ai reusit sa scapi de acnee(doar informativ ptr. ca urmeaza sa merg din nou la dermatolog ptr. un consult). sii da,am primit si eu o punda de mostre de fond de ten vicy si la roche de la o doamna farmacista suuuuper de treaba si cand am ajuns la dermablend...a fost wow.Perfect ptr. nevoile mele.imi place mult si fondul d ten sub forma de spuma de la La Roche-Posay.Multumesc anticipat!
    Adriana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Adriana, imi pare rau sa aud ca si tu te confrunti cu aceeasi problema. Din pacate eu, asa cum am scris si in postare, am suferit de un dezechilibru hormonal. Am facut analize de sange si am primit medicatie de la doctorul endocrinolog in urma analizelor, am scapat de cosuri corectand practic altceva, cauza. Daca la tine este problema dermatologica, iti dai seama ca este cu totul altceva. Sper sa fie mai usor de vinecat, la mine e mai complicat putin si in prezent.
      Ce farmacista de treaba ai nimerit tu, super faina, eu nu am prea mai dat de niciuna in prezent care sa ofere mostre, sunt atat de zgarcite :( Mai sunt cateva fdt pe care mi-as dori sa le incerc, dar nu in farmacie pt ca e irelevanta impresia aceea de moment.
      Fdt spuma La Roche Posay nu are acoperire foarte mica? Mie asa mi s-a parut din ceea ce am vazut pe blogurile fetelor care l-au testa. Sper sa nu-l incurc cu altceva! :P

      O zi faina, iti doresc, Adriana! :)

      Ștergere
    2. Multumesc de raspuns.
      Sunt foarte fericita sa spun ca sunt pe drumul cel bun,spre vindecare,tenul incepe sa arate ca inainte de aceasta problema.Cred ca datorita apei multe pe care o beau(2L zilnic,poate si mai mult) si a apei termale folosite zilnic.In legatura cu fondul de ten de la La Roche-Posay Toleriane,mi se pare chiar superior celui de la Vichy...de ce?ptr. ca dupa ce e apicat matifiaza tenul si se simte asa catifelat,iar acoperirea este excelenta.Dar cum probabil sti...fiecare cu tenul ei,daca ptr. mine este compatibil nu e neaparat sa fie ptr.toti.
      O zi buna siii beti multa apa:) !

      Ștergere
  19. Imi poti spune , te rog, daca se poate,care este diferenta intre Vichy Dermablend si Lancome teint Idole Ultra 24?
    Dermablend am incercat si mi se potriveste foarte bine, imi place,doar ca m-am plictisit si vreau sa incerc altceva cu aceeasi putere de acoperire.

    Delia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Delia, din pacate nu am folosit acel fond de ten de la Lancome. In prezent folosesc Double Wear - Estee Lauder si sunt foarte incantata de el, este cel mai iubit fond de ten al meu din tot ceea ce am incercat pana acum. :)

      Ștergere
    2. Buna ,
      Imi poti face o comparatie intre Estee Lauder si Vichy Dermablend ? Ca putere de acoperire , textura etc...Iti multumesc mult ! Eu folosesc Vichy de ani buni . Ma impac bine cu el ( il mai blenduiesc cateodata cu un alt fdt mai usor ). Ii dau tarcoale de mult la Double Wear . Fiind destul de scump si neavand o comparatie nu m-am riscat :).Am un ten mixt , sensibil si cuperozic. Am nevoie de acoperire. Bourjois Flower Perfection a fost dezastru pentru mine.Mi-a uscat anumite portiuni rau. De abia am reusit sa le hidratez bine si sa le aduc la normal.Inca o data multumesc !

      Ștergere
    3. Buna!
      Corespondent Dermablendului consider eu ca ar fi Double Wear Maximum Cover: https://www.youtube.com/watch?v=ocPXhGjWKR8 Au o putere de acoperire asemanatoare, dar si o rezistenta pe ten cam la fel, cred totusi ca Double Wear sta putin mai bine la acest capitol.
      Double Wear stay in place, cel pe care il folosesc eu acum, nu acopera atat de bine precum cele doua, dar rezista cel mai mult dintre toate fondurile de ten pe care le-am incercat eu de-a lungul timpului, iar asta ma determina sa-l prefer tuturor celorlalte.
      Daca obisnuiesti sa diluezi Dermabelndul, atunci e posibil sa-ti placa si puterea de acoperire, care e foarte buna, dar nu e camuflant.
      Pana acum ceva timp as fi zis ca nu are cum sa usuce tenul, dar am avut ceva probleme cu pielea de pe nas si nu prea mi-a placut cum s-a descurcat in acest sens, mi-a cam scos in evidenta cojitele si mi s-a parut ca mi-a uscat si mai tare pielea in zona respectiva...deci nu stiu exact ce sa spun in acest sens...
      Eu una nu recomand sa achizitionezi un fond de ten care sare de 70 de lei fara sa il incerci mai intai prin intermediul unui esantion. E mult prea scump sa risti, din punctul meu de vedere. Crede-ma ca eu am incercat peste 5 mostre inainte sa il cumpar, voiam sa fiu sigura, sigura ca e ceea ce caut eu inainte sa dau atatia bani pe el :P M-ar fi durut sufletul sa nu-mi placa dupa aceea. Am cerut esantioane in magazinele de specialitate, uneori iti pun din tester in recipientul tau (un strop acolo si tot e ceva ) daca gasesti o domnisoara draguta.
      Pe mine ma enerveaza ca nu sunt mostre din astea de vanzare, eu as da si 10 lei pe una, dar as stii ca daca dau 200 de lei pe un fond de ten, sigur e ceea ce imi doresc... :)

      Nu stiu cat am reusit sa te ajut, dar iti doresc sa iei cea mai buna decizie... :)

      Numai bine iti doresc!

      Ștergere
    4. Ah, am uitat, uite MAC studio fix usuca mult mai putin tenul, are rezistenta foarte buna si acoperire cam la fel ca Double Wear-ul stay in place... o foarte buna alternativa... :)

      Ștergere
    5. Multumesc pentru tot ! Am si uitat ca atunci cand am descoperit Dermablendul am facut cadou doua recipiente. Una e lumina nenaturala din farmacii si alta e cum se vede afara . Are tendinta sa incarce tenul Dermablendul . Dupa ce ca are pigmentul ft puternic trebuie fixat si cu pudra ! Asta e senzatia mea desi e imediat dupa aplicare. L-am folosit si fixat si nefixat cu pudra. Daca am rabdare se mai duce din luciul acela inestetic. Insa cum majoritatea dintre noi suntem pe fuga :) parca nu am rabdare si mai pun un pic de pudra ! Eu pe frunte nu folosesc decat pudra. Se stange intradevar in ridurile de expresie in special la comisura gurii, sub ochi si pe pleoapa cu toata baza de machiaj folosita . Eu folosesc 25 nude + corector . De aceea il mai amestec cu ceva mai hidratant si soft .Dupa cum stii nu au decat cinci nuante si e greu sa se potriveasca ceva ! Il intind BINE de tot dupa aplicare . Orice pana la a ma trezi cu dungi prin pliurile pleoapei !!! Il aplic strat ft subtire ( o idee asa ) apoi corector si dupa, ceea ce imi ramane pe mana. Aici iarasi am NEVOIE de tine :))). Nu m-am riscat niciodata la buretel umed . Cum e ? Cum se face ? Nu se strege ?
      Asa cum spuneam o sa ma risc la Estee L Maxim. Merci de pont ! Am pregatit cateva recipente micute pt o picatura acolo sa o pot folosi pe fata complet demachiata. Mac-ul nu cred ca l-am vazut decat pe net...si fara testare nu il cumpar ! Mai sap prin Mall acum de sarbatori. Total de acord cu tine...cum sa dai 200 lei pe un fond de ten netestat (:

      Ștergere
  20. Azi l-am incercat prima data, mi-a dat cineva o picaturica in ceva sa il testez. Si eu am tenul gras si da, nu rezista foarte mult, insa mie nu mi s-a parut ca incarca tenul, din contra, e foarte natural. Bine, am folosit doar un strop pentru ca se intinde extrem de bine.
    Insa in niciun caz nu mi se pare un fond de ten de vara pentru ca dupa cateva ore are tendinta de a se "branzi" pe fata. Bine, eu nici nu l-am fixat cu pudra penru ca am vrut sa vad exact cum se comporta singur.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna !
    Multumesc pentru pontul cu buretelul :). Intradevar Dermablendul aplicat cu buretel umed nu suporta comparatie cu cel aplicat cu degetele ! Porii numai sunt vizibili, e incredibila acoperirea si nici numai necesita fixare cu pudra.Am renuntat si la corector pentru ca nu isi mai avea rostul. Sunt foarte incantata.Raman la el si ma felicit ca nu am dat iarasi o gramada de bani pe un fdt nou pe care sa nu il folosesc. E minunat buretelul din toate punctele de vedere. Lasand la o parte rezultatul final ( minunat ) se aplica foarte repede si igienic .O zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  22. Este bun intradevar Dermablend si eu l-am achizitionat recent, si sunt multumita inafara de faptul ca trebuie un primer, si ceva fixare caci nu rezista in nici un caz 16 ore, sa zicem maxim 3-4 . Iar referitor la rezistenta la transfer pentru un ten cu probleme trebuie un fond de ten cu acoperire mare . Estee lauder este bun dar nu pentru un ten acenic accentuat, deoarece nu acopera suficient( deci ce rost are sa dai un sac de bani pe un fond de ten rezistent dar cu acoperire medie, ca apoi sa ai nevoie si de concealer?). Iar ca o comparatie la Double wear Estee Lauder.ar fi Revlon Color Stay. Are aceeasi putere de acoperire si rezista poate chiar mai mult, si pretul este cam 90-100 LEI,deci jumatete fara de celalalt.Cel mai bun ca acoperire pentru un ten cu probleme medii spre mari, cu rezistenta mare la transfer dupa parerea mea este concealerul prolongwear de la Mac (dar nu prea se gaseste pe la noi, decat prin Bucuresti momentan.) eventual ca baza folosit un fond de ten usor, matifiant. Interesanta ideea cu buretelul . :D

    RăspundețiȘtergere
  23. Îmi place mult ce putere de acoperire are.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!