"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 1 mai 2019

Bioderma Sebium Mat Control și apa micelară Sebium H2O - gama pentru ten mixt și gras, cu imperfecțiuni

Noutățile Bioderma pe care le-am adus mai nou în colecția mea de produse pentru îngrijirea tenului din această primăvară sunt două produse din gama Sebium:

  • Apă micelară Sebium H2O 
  • Fluid Sebium Mat Control 

Ambele se adresează pielii sensibile, mixte sau grase, cu pori dilatați și exces de sebum. 
Eu mă înscriu în categoria tenurilor mixte, dar în ultima vreme tenul meu trece printr-o perioadă mai bună și excesul de sebum s-a potolit destul de mult, astfel încât îl pot încadra undeva între normal și mixt. Ca de obicei, minunea nu ține prea mult și mă aștept ca în scurt timp zona T să devină din nou grasă și cu acel luciu inestetic care îmi pune la încercare rezistența fondului de ten și a celorlalte produse de machiaj aplicate de-a lungul zilei. 


Tocmai pentru că mă confrunt cu acest tip de problemă, mi-am dorit să încerc fluidul Sebiun Matt Control și după ce am postat imaginile cu cele două produse pe instagram si facebook, am primit nenumărate asigurări că Sebium Mat Control este exact ceea ce caut eu de la un astfel de produs, adică matifiere și hidratare în același timp. 

Deocamdată încă mai am o cremă de zi pe care o aplic sub spf și, încă de la începutul anului, mi-am promis că nu voi mai consuma în mod irațional produse de skincare, ci mi-am făcut un plan bine organizat după care aduc produse noi în rutină. Vreau să consum integral produsele pe care le deschid atât timp cât sunt în termen de garanție și abia apoi să trec la altele noi. Așadar, deocamdată Sebium Mat Control mai are de așteptat, dar recunosc că sunt tare curioasă să văd cum se comportă pe zona T. 

În sine, Sebium Mat Control este un fluid hidratant și matifiant  care promite să țină luciul pielii sub control până la 8 ore datorită tehnologiei Mat and Smooth

Direcțiile pe care le urmărește Sebium Mat Control:
  • reglează producția de sebum
  • ține luciul zone T sub control
  • îmbunătățește aspectul porilor
  • îmbunătățește textura pielii
  • limitează apariția imprefecțiunilor
  • hidratează lejer pielea
Conține zinc și salicylic acid, ceea ce mă determină să cred că este capabil să rezolve măcar o parte din obiectivele expuse mai sus, precum și pyridoxine HCL (vitamina B6) cu acțiune antioxidantă. Pe ultimul loc în lista de ingrediente se află și un parfum. 


Apa micelară Sebium H2O este o noutate și ea pentru mine. Singura apă micelară Bioderma pe care am încercat-o până în prezent este Sensibio H2O, apa pe care o plasez pe locul I în topul celor mai bune ape micelare pe care le-am încercat până în prezent.
Sebium are o compoziție diferită de cea menționată mai sus, fiind destinată și ea, ca și fluidul, pielii mixte și grase, cu imperfecțiuni. Conține gluconat de zinc și sulfat de cupru pentru normalizarea secreției de sebum și extract din frunze de ginkgo biloba cu efect antioxidant și calmant. Pe ultimul loc în lista de ingrediente are și ea un parfum. 

Revin desigur cu impresii după ce voi testa cele două produse.


Mai multe detalii despre gama Bioderma Sebium găsiți pe site-ul oficial. Produsele Bioderma se găsesc în majoritatea farmaciilor, online pe mai multe site-uri. 


Voi ați încercat vreun produs Bioderma Sebium? Împărtășiți cu mine impresiile voastre!


Nu uita, indiferent de rutina de îngrijire a tenului pe care o practici și de machiajul pe care îl aplici dimineața, crema cu spf 30 sau 50 este obligatorie!

#niciozifaraprotectiesolara


Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


6 comentarii:

  1. imi plac tare mult produsele Bioderma, sunt mereu in baie la mine si le recumpar cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu folosesc in prezent serumul hidratant de la bioderma si sunt super incantata de el :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serum Bioderma nu am incercat pana acum, trebuie sa studiez :D

      Ștergere
  3. eu le-am incercat pe ambele acum ceva vreme, apamicelara nu mi s-a potrivit deloc raman la cea roz..dar crema mi-a placut foarte mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cea roz e cea mai faina, nu are parfum. Dar tinand cont ca e pe ultimul loc, nu ma deranjeaza asa de tare, sper sa ne intelegem, inca nu am desfacut-o

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!