"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 5 iulie 2018

Balsam de păr Tresemme cu keratină și ulei de marula, de pe triodeluxe.ro

De câțiva ani încoace mi-am tot simplificat rutina de îngrijire a părului dat fiind faptul că nu mai simt nevoia să folosesc atât de multe produse pentru reparare, ci am o rutină bazată mai mult pe produse de întreținere. 

Intenționez să revin cât de curând cu un articol în care să vă arăt toate produsele de îngrijire a părului pe care le am în prezent și felul în care le folosesc pe fiecare în parte, dar până atunci vreau să vă prezint un produs pe care l-am primit la Beauty Bloggers Meeting Timișoara din partea triodeluxe.ro. Menționez faptul că cei de la Triodeluxe ne-au oferit posibilitatea de a ne alege fiecare câte un produs pe care l-am considerat noi a fi potrivit pentru nevoile părului nostru. 

Așadar eu am ales un balsam de păr din gama Tresemme - Expert Keratin Smooth, un balsam cu keratină și ulei de manula.


De vreo doi ani deja am început să înlocuiesc masca de păr (pe care o foloseam la fiecare spălare) cu balsamul și uneori nu simt nevoia să aplic nici măcar balsam, pentru că părul meu se simte grozav doar cu două șamponări și câteva pulverizări de keratină lichidă înainte de uscare. 

Dar totuși, port părul ondulat deseori (precum în poza de mai sus), iar atunci este absolut necesar să folosesc un balsam sau o mască de păr. 
Ultimul flacon de balsam folosit a fost tot unul Tresemme, mi-a plăcut foarte mult, așa că am considerat că merită să merg și în continuare pe același brand, schimbând eventual doar produsul. 
Balsamul Tresemme cu keratină are o prezentare care mi s-a părut a fi interesantă motiv pentru care l-am ales pe acesta dacă tot mi s-a oferit posibilitate și consider că am făcut o alegere foarte inspirată pentru că, deși nu l-am folosit foarte des până acum, pare că ne înțelegem bine. 

Pe lângă keratina din compoziție, despre ale cărei beneficii am vorbit de nenumărate ori, balsamul mai conține și ulei de manula, un ulei african cu deosebit de multe beneficii pentru păr și piele. Uleiul de manula protejează părul de radiațiile ultraviolete și în plus conferă și termoprotecție împotriva căldurii excesive a aparatelor de coafat. Hidratează firul de păr în profunzime și îi conferă un aspect sănătos, strălucitor. 

Balsamul promite o experiență și rezultate de salon prin utilizarea sa frecventă împreună cu șamponul din aceeași gamă și este recomandat chiar după tratamentele profesionale cu keratină din saloane. 

Are următoarele direcții de acțiune:
  • hidratare și hrănire în profunzime
  • până la 72 de ore de protecție antielectrizare
  • descurcare perfectă a părului
  • aspect strălucitor și senzație de păr fin, fără fire rebele


Eu recunosc că am fost încântată în descriere și de promisiunea combaterii electrizării firelor de păr cu care mă confrunt deseori după spălare. După sarcină mi-a căzut foarte mult păr, e un fenomen normal cauzat de schimbările hormonale prin care trece organismul, însă am și foarte multe fire de păr proaspăt regenerate care îmi cauzează aspectul acela de norișori, motiv pentru care mă încântă produsele care au acțiune împotriva electrizării. În prezent mai am un spray cu același efect care se aplică înainte de uscare și care face echipă bună cu acest balsam de păr. 

Eu nu folosesc șamponul din aceeași gamă, ci în prezent pe acesta, iar după șamponare las balsamul să acționeze circa 3 minute timp în care masez ușor șuvițele de păr de la vârfuri spre rădăcină, iar la final folosesc peria tangle teezer pentru descurcare și pentru o distribuire perfectă a balsamului pe întreaga suprafață a părului, evitând cu atenție rădăcinile. Limpezesc din abundență folosind cea mai puternică treaptă a dușului pentru o limpezire perfectă și las părul în prosop cam 15 minute. Aplic spray antifrizz sau keratină lichidă înainte de uscare (folosesc întotdeauna uscătorul de păr) și cam asta este tot. 

Așa cum v-am spus în curând o să revin cu un articol în care voi cuprinde toate produsele pe care le folosesc pentru îngrijirea părului, atât cele utilizate în mod frecvent, cât și pe cele pe care le aplic ocazional, și atunci vă voi prezenta și impresiile mele după folosirea pe termen lung a acestui balsam împreună cu gama nouă care e și ea în teste, după cum v-am spus aici


Voi ați folosit acest balsam de păr, dacă da, sunt curioasă de impresiile voastre! 



***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu






11 comentarii:

  1. THIS PRODUCT IS REALLY NICE
    This is so lovely
    New post
    https://www.melodyjacob.com/2018/07/love-bloom-smart-necklace-by-totwoo.html

    RăspundețiȘtergere
  2. nu l-am folosit pe acesta, dar momentan il am pe cel pentru hidratare intensa. imi plac produsele tresemme, chiar au efect pe parul meu. ti-l invidiez, insa, pe al tau, este superb si se vede ca il intretii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Gabriela, cred ca si eu l-am avut pe cel pentru hidratare intensa, el fiind cel care m-a convins sa merg in continuare cu Tresemme.
      Parul meu e si nevopsit de 7 ani si se adauga si asta la aspect, nu sufera asa de mult ca in perioada in care il vopseam la 2 luni

      Ștergere
  3. Am folosit produse TRESemme, si preferatele mele sunt sampoanele si balsamurile. Nu sunt sigura daca am folosit exact acest balsam de la TRESemme, dar am folosit balsamuri de par TRESemme si am fost multumita de ele. Am folosit si masca de par TRESemme, dar n-am fost la fel de incantata. Cel mai recent produs TRESemme pe care l-am cumparat este o crema de hairstyling, dar de fapt o foloseste baiatul meu Alex, :) eu inca nu am folosit-o niciodata. :)

    Sa ai in continuare un weekend frumos!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, ai ceva experienta cu produsele Tresemme, a mea este totusi destul de limitata, dar recuperez :)))
      Multumesc de vizita, te pup!

      Ștergere
  4. Valeria Chertes16 iulie 2018 la 21:50

    Nu l-am folosit dar vad ca la tine face treaba buna, ar trebui sa-l incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e de mult timp in rutina, dar ne intelegem tare bine, imi place tot mai mult :)

      Ștergere
  5. Popa Oana-Gabriela17 iulie 2018 la 06:19

    Sa fiu sincera nu cred ca am auzit de produsele lor pana acum si nici nu le am vazut prin magazine. Dar mai facut curioasa si chiar le voi cauta sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In magazine nu stiu daca le gasesti, dar pe site-ul triodeluxe sunt de ceva timp :)

      Ștergere
  6. Valeria Chertes4 august 2018 la 22:07

    Nu am folosit pana acum dar am auzit numai lucruri de lauda despre produsele de la Triodeluxe.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!