"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 21 mai 2018

Benton Snail Bee High Content Essence| Un produs coreean de #skincare plin de ingrediente prețioase pentru piele


First Essence k-beauty de la Benton este un hibrid intre toner si serum, apre textura de gel lichida si se absoarbe perfect in piele
Snail Bee High Content Essence de la Benton este produsul pe care tocmai l-am terminat și despre care m-am gândit că merită să vă spun câteva cuvinte.

Este un produs coreean, pe care îl voi denumi Essence și nu voi traduce termenul pentru că simt că și-ar pierde din semnificație. Și ca să înțelegeți mai bine, aflați că industria de beauty din Coreea operează cu câțiva termeni diferiți în ceea ce privește clasificarea cosmeticelor, rutina de îngrijire este destul de diferită de ceea ce cunoaștem noi, practic filozofia în sine este diferită, deoarece idealul de frumusețe feminin asiatic nu are nimic în comun cu ceea ce promovează industria de beauty din Europa sau America. Ei se axează mult mai mult pe frumusețea naturală fără artificii de makeup, motiv pentru care accentul principal, obsedant aș spune chiar, se pune pe îngrijirea pielii, pe hidratare profundă, glow natural și piele cât mai albă, motiv pentru care spf-ul este nelipsit din rutina femeilor coreene.
Așadar pe lângă produsele cu care noi suntem familiarizați: tonere, seruri, exfolianți, cleansere, obișnuitele creme, loțiuni spf etc, ei mai vin cu: first|fermentation essence, booster, ampoule, sheet mask etc.
Produsul meu face parte din categoria Essence și are următoarea poziție în succesiunea de etape:
  • Oil cleanser
  • Foam| gel| cream cleanser
  • Loțiune tonică
  • Essence
  • Ser|Ampoule
  • etc
Așadar, el urmează imediat după toner, are de obicei o consistență apoasă, dar mai consistentă decât tonerul, de fapt este un fel de hibrid între toner și ser. Este considerat  a fi inima ritualului de îngrijire coreean și are rolul de a hidrata, de a reface ph-ul și de a livra pielii ingrediente benefice, prețioase. Nu este la fel de potent precum un ser sau ampoule și probabil pentru noi, cele nefamiliarizate cu rutina coreeană, pare cel puțin ciudat, adică nu e nici toner, nu e nici ser, atunci care este rolul său?!

Oricare ar fi poziția noastră, în Asia este foarte apreciat și nelipsit din rutină.


k-beauty, korean skincare, benton essence texture

Varianta mea nu face excepție, este un gel apos pe care îl aplic cu degetele în ordinea precizată mai sus. Îl simt extrem de răcoritor, dar numai prin prisma texturii, pentru că nu conține ingrediente iritante precum uleiuri esențiale de mentol, camfor, eucalipt sau mai știu eu ce, nu, este un produs curat în bază de extract din secreție de melc, adică nu conține apă. Iată deci, o mare diferență față de toner care, așa cum se știe, este un produs pe bază de apă într-o proporție foarte mare.

anti-aging, dry skin, combination skin, oil skin - perfect pentru toate tipurile de tenIndiferent de cantitatea aplicată, el se absoarbe foarte bine în piele, perfect chiar, și nu face scămițe în combinație cu niciun alt produs de îngrijire sau machiaj aplicat după aceea. L-am folosit și dimineața sub spf și seara sub alte multe straturi de produse de skincare, dar l-am aplicat și în straturi multiple atunci când am simțit nevoia de hidratatare mai puternică, dar fără emoliere. Am renunțat la cremă și ser și am mers exclusiv pe Snail Bee Essence si|sau acidul hialuronic Hada Labo.

Ce conține Snail Bee High Content Essence Benton? O grămadă de ingrediente prețioase: extract de melc, aloe vera, oligopeptide, venin de albine, arbutin, adenosine, ferment, acid azelaic și o mulțime de extracte botanice cu rol antioxidant.


Las o poză cu ingrediente pentru studiu amănunțit (click pe ea pentru mărire):
Ingredients Benton Snail Bee High content essence

În concluzie, bun, bun, bun Snail Bee High Content Essence!! Mi-a plăcut tare mult să îl am ca partener activ în combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii (riduri și pierderea volumului) și de menținere a nivelului optim de apă în piele. 

L-aș cumpăra din nou fără nici cea mai mică reținere, dacă oferta de Korean Essences nu ar fi atât de bogată și curiozitatea nu m-ar măcina atât de tare să mai încerc și altceva.

Voi ați încercat acest produs sau ceva similar? Cum vi se pare ideea unui produs intermediar între toner și ser, are vreun sens sau e doar o altă fabricație a industriei de beauty?

Eu l-am achiziționat de aici, de pe site-ul iHerb!



Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

24 de comentarii:

  1. Ce compozitie faina are. As fi si eu curioasa sa il incerc 😁

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt fan îngrijire, așa că orice produs nou mă tentează.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am încercat până acum această marcă. Dar sună bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e foarte cunoscuta, mai mult printre consumatorii de produse asiatice

      Ștergere
  4. M-ai facut curioasă😍, nu am încercat până acum nimic de la acest brand. Arata foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  5. Au luat amploare produsele coreene. Mi-ar place sa il incerc si eu pe acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, mare amploare. Sunt foarte bine formulate (bine, nu toate) si mult mai accesibile la pret..

      Ștergere
  6. Ce interesant pare produsul asta. Chiar nu am mai auzit de el.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac produsele cu extract de melc. Am auzit ca ajuta foarte mult pielea sa se refaca. Trebuie sa incerc si eu acest produs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, au multe proprietati printre care si regenerarea :)

      Ștergere
  8. Interesant articol,interesant produs,merita incercat,multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  9. Valeria Chertes28 mai 2018 la 13:31

    Mi se pare un produs foarte eficient, am sa-l caut si eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce bine arata si ce consistenta faina are! Mi-ar placea si mie sa il incerc!

    RăspundețiȘtergere
  11. am si eu pe lista un astfel de produs mai ales ca imi plac toate care au extract de melc, nu stiu daca chiar acest brand dar cu siguranta imi voi achizitiona in curand

    RăspundețiȘtergere
  12. L-am achizitionat de pe iherb dupa ce am citit despre el aici si am revenit sa iti spun ca imi place. Sunt curioasa ce produse asiatice mai ai si iti plac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Loredana! Ma bucur sa aud ca iti place, eu l-am terminat, am alte produse in rutina, dar e in continuare in lista de favorite si o sa ma reintorc la el la un moment dat.
      As mai recomanda ca produse asiatice foarte faine acidul hialuronic Hada Labo si spf-ul Canmake care are o textura pe care e imposibil sa nu o iubesti, nu seamana cu niciun alt spf de pe piata. Gasesti reviewuri pe blog la ambele. :)

      Ștergere
  13. Stefania Ionescu22 mai 2020 la 15:21

    Super articolul! Dupa ce am citit m-ai facut tare curioasa si am decis il cumpar. L-am gasit pe www.zutter.ro mai ieftin ca la iHerb, site pe care ti-l recomand si tie. Multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!