"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 16 noiembrie 2017

Produse pe care le folosesc în mod intensiv

În ultima vreme mi-am tot simplificat machiajul și am făcut-o atât de mult, încât am ajuns ca în unele zile să renunț de tot la conturarea ochilor, concentrându-mi toată atenția asupra tenului și a buzelor. 
Dar nici acolo nu construiesc ceva foarte elaborat, ci folosesc produse simple, ușoare, dar cu impact major asupra aspectului feței. 
Din această categorie fac parte produsele din imaginea alăturată, produse pe care mi-am propus să le folosesc în mod intensiv, pentru că îmi doresc să le consum mai repede. 
Evident, pensula Real Techniques nu face parte din categoria consumabile, dar am adăugat-o aici pentru că e una dintre pensulele mele preferate și asta pentru că o consider a fi extrem de versatilă, pot aplica atât fondul de ten cât și fardul de obraz cu ajutorul ei. Bine, bine, recunosc, arăta și bine în poză, echilibra un pic imaginea!

Fondul de ten Double Wear Light Estee Lauder e pe terminate și e musai să-l consum cât mai repede. Nuanța #3 este mai închisă decât culoarea tenului meu, dar #2 este mult prea deschisă, așadar acest fond de ten îl folosesc doar vara când, vrând-nevrând tenul meu se bronzează nițel și nuanța devine mai potrivită. 
Despre el vreau să vă mărturisesc că îl iubesc, vara aceasta am început să-l apreciez mai mult decât pe clasicul DW, după care știți că mă dau în vânt. Textura este mai light, mai ușoară, are o acoperire mult mai mică decât varianta clasică, dar se așază muult mai bine pe piele și arată foarte natural. Nu se agață de zonele cu rugozități, motiv pentru care apreciez că poate fi folosit și de persoanele cu ten uscat, atât timp cât nu-și doresc o acoperire foarte mare. Rezistența? Deocamdată nu văd nicio diferență față de varianta Double Wear Stay in Place, care după cum se știe, excelează la acest capitol.
Cât de mult îmi place? Atât de mult încât, fiind între numere, mă bate gândul să îmi cumpăr două flacoane, #2 și #3 și să le amestec într-o sticlă de DW. Mă tot gândesc la asta, deși investiția va fi destul de mare...


Blush-ul Sleek Rose Gold îl am de o mie de ani, nu am cum să-l consum complet pentru că este foarte intens, motiv pentru care îl folosesc în doze mici, dar aș vrea să mă mai bucur de el înainte de a-l arunca. Îl aplic în accente pe pomeți după ce am aplicat mai întâi un alt blush. 

Morphe Kiss Beauty Matte Liquid Lip #10
Rujul lichid Morphe este unul dintre preferatele mele. O nuanță perfectă de cărămiziu care mă avantajează foarte bine și care scoate orice machiaj din anonimat. Se usucă mat și are o rezistență foarte bună pe parcursul zilei. Atunci când nu îmi machiez ochii, dar vreau totuși să par machiată, folosesc acest lipstain în combinație cu fondul de ten și cu blush-ul de mai sus. 

La final am lăsat crema de zi Pure Stem de la GreenLab - o cremă pe care am folosit-o mai rar vara aceasta pentru că mi s-a părut cam grea, dar de când vremea s-a răcit pare că și tenul meu suferă, iar crema în cauză a devenit cea mai la îndemână alegere pentru hidratarea tenului înainte de aplicarea spf-ului și a machiajului. 
În curând o să scriu un articol pentru cele două creme Pure Stem pe care le am în rutină de câteva luni. 

Așadar acestea sunt produsele pe care le folosesc cel mai des în ultima perioadă și pe care mi-am propus să le consum cât mai repede. 


Voi ce aveți pe listă?









VintageLook


8 comentarii:

  1. ma tenteaza foarte mult fondul de ten, cred ca la tine am citit prima data despre el si e trecut pe lista lunga de achizitii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu una suuuper lunga! :P
      La Sephora poti cere un esantion mic ca sa-l testezi acasa, eu te sfatuiesc sa il incerci asa mai intai. :)

      Ștergere
  2. Nici eu nu ma mai pot dezlipi de double wear, niciun fond de ten nu mi se pare suficient de bun in comparatie cu el, parca are tot ce imi doresc, acoperire, rezistenta, textura. Pe langa dw, in ultimul timp folosesc sunt obsedata de iluminatorul nyx duo chorme, am doua nuante care mi se par superbeeeee

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma bucur ca esti fan DW si tu, mie parca imi place mai mult varianta asta Light acum. :P
      Sunt curioasa de iluminatorul Nyx, trebuie sa-l testez si eu sa vad despre ce e vorba..

      Ștergere
  3. La pensulă ne potrivim maxim. Este pensula cu care aplic fondul de ten în 90% din cazuri. :)
    Cât despre fondul de ten, am încercat varanta standard și mi s-a părut că are acoperirea prea mare pentru gusturile mele.

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa, pai, atunci varianta asta light cred ca ti-ar placea maxim. Pentru anumite persoane probabil e prea light, dar cui ii place o acoperire mai mica, un aspect mai natural, dar de lunga durata, cred ca varianta asta de double wear e ideala :)

      pupici si de la mine!

      Ștergere
  4. pentru mine fondul de ten este absolut necesar pentru protejarea tenului mai ales in sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pentru mine, obligatoriu, indiferent de baza folosita, fdt chiar protejeaza

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!