"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 1 ianuarie 2017

Cele mai interesante lucruri despre care am scris în 2016| Review| Outfit| Random

Pentru mine anul 2016, în materie de blogging, a fost cel mai sărac an în articole, dar lucrul acesta îl bănuiam încă de la început, pentru că mi-am autoimpus un ritm mai lejer în ceea ce privește graficul de postare și nu-mi pare deloc rău. Am putut să mă bucur de experiențe care m-au îmbogățit personal mai mult decât ar fi reușit să o facă blogul, fără să abandonez totuși acest proiect care îmi stimulează creativitatea și care mă obligă să mă documentez și să mă informez în mod permanent cu privire la tot ceea ce ține de domeniul de beauty, trenduri și produse/tehnici revoluționare pentru îngrijirea tenului. 

În mod evident nici partea de outfituri nu a fost una prea prolifică, am refuzat mai multe oferte de colaborare anul acesta, alegându-mi cu mare grijă articolele pe care am ales să le comand, în condițiile în care am făcut câteva schimbări în stilul meu vestimentar și mi-am regândit atitudinea față de haine. Cât despre cele mai reprezentative articole postate pe blog în acest sens - aș începe cu articolul din luna mai, cu cea mai bună vizibilitate (pe segmentul fashion) care a readus în prim plan un outfit de inspirație vintage în care am încercat să plasez ca centru de interes, una dintre gentuțele mele bijuterie din colecția de ”vintigiuri”, pe care o port foarte rar în ultima perioadă din cauza unui mic defect căpătat la sistemul de închidere. 
În colaborarea cu bonprix din februarie am purtat un sacou cambrat într-un ton degradat de oranj, iar în aprilie am ales un alt sacou oranj saturat pentru o ședință foto în centrul orașului, ca să revin în vară cu una dintre cele mai dragi fuste plisate pe care o dețin (cunoașteți obsesia mea pentru astfel de articole vestimentare) într-o postare cu destul de multe vizualizări la momentul respectiv. 
Postarea de suflet rămâne, în acest caz - Iarna la munte...despre liniște, lumină, simplitate...


În ceea ce privește partea de review-uri și diverse articole pe care le-am abordat de-a lungul anului 2016, aș aminti-o în primul rând pe cea care îmi este cea mai aproape de suflet și anume povestea brățării Nu mă uita de la House of Treasure, o postare foarte inspirată scrisă în stilul meu caracteristic. De asemenea nu am putut să omit încă o postare de tip rutina de îngrijire a părului, doar produsele Anian și în special keratina lichidă au stat oarecum la baza popularității acestui blog. Tot de la triodeluxe am primit șamponul cu ceapă, pe care am avut ocazia să-l testez anul acesta și despre care am scris un scurt review. 
Un review mai complex i-am făcut celebrului fond de ten Revlon Colorstay chiar înainte să-și schimbe modalitatea de dozare și sper ca informațiile cuprinse acolo să le ajute pe cele care își doresc să știe mai multe detalii despre acest fond de ten. Am muncit foarte mult pentru acest articol. 
Gama Mad Hippie, pe care am achiziționat-o de pe iherb a fost una dintre cele mai importante descoperiri în materie de îngrijire a pielii pe care am făcut-o anul acesta, și mă refer aici în deosebi la serul cu vitamina C, alături de un produs Paulas Choice cu acid azelaic absolut minunat în care cred cu adevărat. 


Spre finalul anului am avut ocazia să testez un scrub facial pe bază de sare de mare care m-a impresionat foarte tare și pe care, ca și în cazul celor două produse de mai sus, am de gând să-l păstrez în rutină mult timp de acum încolo. Este vorba despre Microdermabrasion de la Derma e disponibil alături de alte produse aparținând aceluiași brand pe www.dermae.ro Îl recomand cu mare încredere, chiar este un produs extrem de eficient și veți simți acest lucru de la prima folosire.


Acestea au fost, din punctul meu de vedere, cele mai importante lucruri despre care am scris în 2016. Dacă v-a atras atenția ceva, link-urile roșii vă stau la dispoziție. 
Sa ne vedem cu lucruri frumoase și interesante și în 2017! Un an nou binecuvântat vă doresc!






VintageLook

8 comentarii:

  1. Tare mult imi mai plac outfit-urile pe care le postezi. Pe langa faptul ca pozele sunt deosebite, textele care le insotesc transmit foarte mult. <3
    La sfarsitul acestui an am descoperit si eu scrub-ul Derma e si trebuie sa recunosc ca tu ai fost una dintre persoanele care mi-au atras atentia in privinta sa. Este extraordinar si nu cred ca voi renunta curand la el.
    Te imbratisez cu drag si iti doresc sa ai parte de un an de nota 10!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult, draga mea, pentru aprecieri, ma bucur sa citesc ca-ti plac pozele mele, desi eu nu sunt deloc multumita de calitatea lor. Vechiul meu aparat foto trebuie sa se pensioneze si sper ca unul nou sa-l inlocuiasca cat de curand :D
      Cat despre scrub-ul Derma e, nu pot decat sa ma bucur ca mi-ai impartasit parerea despre el, e un produs de care chiar sunt multumita si chiar daca are un pret mai ridicat, consider ca-si merita banutii.
      Te imbratisez si eu si numai bine in noul an!

      Ștergere
  2. Cred ca fiecare dintre articolele tale are ceva deosebit si asta conteaza cel mai mult in blogging. Iti doresc sa ai un an nou cu proiecte realizate, cu zile frumoase, liniste si oameni buni in jur. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur foarte tare sa stiu ca exista persoane care cred asta despre articolele mele, iti multumesc mult de tot, draga mea! Iti intorc gandurile frumoase si iti doresc sa ai parte de un an nou excelent!! La multi ani!!

      Ștergere
  3. Faine tinutele tale! :)
    La cat mai multe si anul acesta! Te pup si La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Lory! La fel iti doresc si eu tie, la cat mai multe articole inspirate! La multi ani!

      Ștergere
  4. Citesc postarile tale de ceva timp. De fiecare data revin cu placere :). Imi plac mult pozele cu outfit-urile pe care le postezi. Gasesc utile parerile tale despre diverse cosmetice. Eu cred ca ai luat o decizie buna cand ai selectat produsele pe care sa le promovezi :) ! Iti doesc un an minunat cu postari de succes <3 !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot pentru feedback, apreciez cu adevarat! :)
      Mult succes si tie iti doresc! Numai bine! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!