"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 13 august 2016

Parfumuri de bărbați la reducere pe emag

Nu mai este un secret pentru nimeni că platformele online de cumpărături își măresc cifra de afaceri pe zi ce trece și nici nu mă miră acest lucru, nu doar analizându-mi propriul meu comportament în ceea ce privește decizia de cumpărare, ci privind în jurul meu, la colegi, prieteni, cunoștințe care par că se îndepărtează tot mai mult de conceptul de shopping clasic, cu magazinele luate la picior și plase colorate de cumpărături. La doar un click distanță te așteaptă sute de mii de produse din absolut toate categoriile, promoții interesante, posibilitate de retur gratuit în cazul în care nu ești mulțumit de ceea ce ai primit, curier care îți bate la ușă - practic niciun fel de efort din partea ta!! Atât de facil, dar cumva atât de lipsit de substanță...
Am recunoscut de câțiva ani deja că cea mai mare parte a cumpărăturilor non-food, în cazul meu, se întâmplă în mediul online, dar există și categorii de produse cu care prefer să interacționez în magazinele fizice, așa cum este cazul parfumurilor. Totuși magazinele de profil din oraș, nu fac vreo mare afacere cu mine, pentru că rareori, un produs care m-a impresionat în parfumerie, m-a determinat să-l cumpăr pe loc din aceeași locație. Din păcate, mai mereu prețurile sunt foarte mari, mult mai mari decât în magazinele online și parcă niciodată nu rulează promoții interesante. În schimb, de cealaltă parte există veșnica suspiciune cu privire la calitatea și autenticitatea parfumurilor cumpărate de pe internet. Eu, din fericire, nu am avut nicio experiență neplăcută în acest sens, nici măcar cu controversatul site aoro, de pe care mi-am comandat un parfum nu demult și pot să garantez autenticitatea lui, dar și a celor achiziționate anterior. 
În sfârșit, mai jos am pus o listă cu cele mai relevante promoții de pe emag în ceea ce privește oferta de parfumuri pentru bărbați (două dintre ele se află în top 3 parfumuri de bărbați preferate):


Cel mai vândut parfum din ofertă este Apa de Toaleta Guess Seductive - 100 ml - 149 lei 86 lei. Notele de vârf sunt cardamom, mandarină și piper roz; Notele de mijloc sunt vetiver, frunză de violetă și orhidee; Notele de baza sunt mosc, lemn de santal, paciuli și ambră.


Apa de Toaleta Calvin Klein Eternity - 100 ml - 194 lei 104 leiNote de vârf: Lavanda, mandarina, bergamota, lamâie; Note de mijloc: Coriandru, crin, floare de portocala, ienupăr, busuioc, iasomie, salvie, lăcrămioare, mușcata; Note de baza: Lemn de santal, ambra, mosc, vetiver, trandafir brazilian.

Apa de Toaleta Calvin Klein One Summer - 100 ml - 149 lei 123 lei. Note de vârflămâie, lămâie verde, Mojito, ghimbir și măr verde; Note de mijlocguava, floare tiare de Tahiti și ienupar; Note de bazacedru, lapte de cocos și mușchi.



Apa de Toaleta Hermes Terre D'Hermes - 100 ml - 329 lei - 288 leiParfumul Hermes Terre D'Hermes este un parfum cu aromă de citrice verzi, se autodescrie ca fiind potrivit pentru bărbati senzuali, fermecători, eleganți și încrezători. Note de parfum: scorțișoara, lavanda, bergamota, trifoi, cardamom, boabe de tonka, vanilie, iasomie, muscata Bourbon, mesteacăn, piele, lemn de santal și cedru.

Apa de Toaleta Issey Miyake L'eau D'Issey Pour Homme Fraiche - 100 ml -  299 lei - 194.99 leiNote de vârf: grapefruit, cardamon; Note de mijloclavanda, salvie; Note de baza: patchouli alb, vetiver.


Voi de unde preferați să vă achiziționați parfumurile?

________________________________________





VintageLook



2 comentarii:

  1. Cosmetice da, dar parfumuri, daca n-am mirosit inainte, sau daca n-am incercat, nu pot sa le comand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu comand fara sa stiu cum miros, testez foarte serios inainte in parfumerie si apoi ma decid daca il comand sau nu. In schimb, de pe aoro, am mai cumparat, cu ocazia diferitelor comenzi, mostre de parfumuri (au o varietate foarte mare) astfel incat sa le pot testa si persistenta pe pielea mea si abia apoi m-am decis daca sa il cumpar sau nu :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!