"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 7 august 2016

4845 de titluri cu prețuri sub 10 lei| libris.ro

Ați văzut oferta Libris?
Aproape 5000 de titluri la prețuri sub 10 lei - colecția Rodica Ojog-Brașoveanu, cred că este în formulă completă, pentru că am văzut foarte multe volume, cărți pentru copii, de dezvoltare personală și spirituală, colecția Stephen King, cărți de beletristică etc. 

Eu am găsit 2 titluri care mi-au atras atenția: 


Rostește-i numele - Francisco Goldman - 8.95 lei 
În anul 2007, Aura Estrada, tânăra soție a prozatorului american Francisco Goldman, are un accident fatal în Mexic, pe când practica o forma extremă de surfing. 
Familia victimei îl învinuiește pe soțul copleșit de durere și bântuit și el de gândul morții. Acesta se hotărăște să o reînvie pe Aura prin scris: relatează viața ei, povestea lor de iubire, dar și tragicul sfârșit.
În anul 2011, Francisco Goldman publica Rostește-i numele, o reconstituire detaliata pana la obsesie a vieții și morții Aurei Estrada.

O poveste despre fete și femei, dragoste și căsătorie și, mai ales, despre răni care se pot vindeca, atunci când nimeni nu mai crede.



Eu sunt fiica lui Rembrandt - Lynn Cullen - 9.29 lei.
Dupa ce mama îi moare de ciuma și fratele pleacă să se stabilească într-un loc îndepărtat, Cornelia van Rijn, o fata de nici 14 ani, își dă seama că nu mai are niciun prieten sau confident, cu excepția tatălui ei, un om foarte dificil. Ajuns în dizgrația clasei privilegiate din Amsterdam pentru că refuza să-și ajusteze arta la gusturile patronilor culturali, Rembrandt van Rijn e acum, din câte se bârfește, la un pas de nebunie si nu o mai are decât pe fiica lui. Însă și ea e bântuita de propriile secrete scandaloase, găsindu-și bucuria doar în întâlnirile tainice cu Carel, fiul unui magnat al comerțului naval. Dar în viata ei mai este cineva: Neel, ultimul ucenic al tatălui sau, al cărui devotament nezdruncinat fața de Rembrandt o uimește și o emoționează profund. 

Eu sunt fiica lui Rembrandt se sprijină îndeaproape pe evenimentul istoric, pe fundalul căruia creează un scenariu despre maturizarea și emanciparea unei femei de sub umbra copleșitoare a tatălui ce amenința sa ii eclipseze toate visele.

În continuare, pe Libris transportul este gratuit oriunde în țară și pentru orice comandă, indiferent de valoare!


Voi ați pus ochii pe ceva?



________________________________________





VintageLook



6 comentarii:

  1. Atractiva oferta asta!!! Fug si eu sa cercetez... ;)
    Multumesc, Simo! :* :* :*
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, par chiar interesante acestea doua! Le-am pus pe lista hihihi, sper sa le gasesc si in librarii. Multe zile nu voi avea la dispozitie sa caut si pe lista am cel putin 20 de carti (toate adunate de pe bloguri).
    Multumesc! Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata, le-am comandat pe amandoua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, sper sa-ti placa! A doua chiar cred ca e foarte faina!! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!