"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 21 aprilie 2016

5 ani de VintageLook!

Bine v-am regăsit! 

Astăzi vă întâmpin cu un nou concurs Anian sponsorizat de www.triodeluxe.ro, așa cum v-am obișnuit în fiecare ani la aniversarea blogului meu, pentru că daaa, în sfârșit, luna aceasta blogul meu sărbătorește 5 ani!!!

Au fost 5 ani în care am scris cu pasiune și implicare totală, am testat multe produse interesante, am avut parte de colaborări minunate și am cunoscut oameni deosebiți, dar am avut și momente în care am lipsit cu desăvârșire, nu mi-am mai găsit motivația și m-am gândit de nenumărate ori să renunț. Deocamdată însă sunt încă aici! :) Categoric blogul VintageLook este cel mai de durată proiect personal în care m-am implicat!

Concursul despre care vă vorbeam mai sus se desfășoară aici - vă aștept să vă înscrieți și vă mulțumesc tuturor celor care ați trecut pe aici în acești 5 ani și mai ales celor care și-au rupt din timpul lor pentru a-mi lăsa un feedback!! Mergem mai departe! :)







VintageLook

20 de comentarii:

  1. Felicitari pentru cei 5 anisori de blog!La multi ani blogului tau!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani blogului tau, draga mea! Sa ai parte de multa inspiratie :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru gestionarea timpului! Te admir pentru ca reusesti atat de frumos sa ne incanti cu postarile tale, in timp ce ai si un job full time, esti sotie, gospodina, etc!
    La multi anisori!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, ce compliment frumos!! Mi-as dori din tot sufletul sa fiu performanta in toate compartimentele vietii, dar e cam greu... Un bebe trebuie sa intre in ecuatia asta :P
      Iti multumesc frumos, draga mea, te puup!

      Ștergere
  4. La multi ani blogului tau, Simo, sa cresteti mari si frumosi!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani blogului tau!
    In curand va merge la scoala :-))

    RăspundețiȘtergere
  6. La mulți ani blogului tău și la cât mai multe postări inspirate!! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani!!! Cred ca te urmăresc si eu de ceva timp deci ... Good job! Iti doresc sa fii fericita si sănătoasa si sa ne auzim si la anul! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, ne cunoastem de ceva timp :P
      Iti multumesc frumos, te pup! Sa ai un weekend minunat!

      Ștergere
  8. La multi,multi ani ! Numai bine si spor in toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet! Iti intorc gandurile bune! Numai bine! :)

      Ștergere
  9. share https://www.facebook.com/elena.ghelbere.9/posts/719794218163703 La multi ani frumosi si buni! Sa nu renunti niciodata la aceasta placere, placere de a scrie. Nu oricine poate asterne pe hartie cuvinte care sa mearga direct la sufletul celei pe care le citeste. Ai incredere in tine si in noi cele care te urmarim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet, Elena! Cuvintele acestea pe care le-ai asternut aici reprezintă un adevarat stimul motivational la care voi apela de fiecare data cand voi simti ca nu-mi voi mai gasi locul aici...
      Iti multumesc din suflet inca o data! :)

      Ștergere
  10. E inca aprilie si vin cu toata inima sa urez multi ani inainte frumosului proiect VintageLook, cu inspiratie, cu sentimentul ca te poti reinventa sau poti gasi mereu ceva nou incat sa pastrezi aerul de prospetime!
    La multi ani, prietena draga! Te imbratisez!!!

    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din sulfet pentru toate cuvintele acestea atat de frumoase, draga mea prietena! Nu stiu cat voi mai gasi resursele necesare sa fac asta, dar deocamdata inca imi face placere, asa ca voi mai fii pe aici si in urmatoarea perioada de timp. Astept sa-ti vina si tie cheful din nou! :P
      Mii de pupici si imbratisari cu dor!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!