"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 10 martie 2016

Iarna la munte... despre liniște, lumină, simplitate...


Liniștea e cea mai frumoasă serenadă pe care i-o poți cânta sufletului tău! Acesta a fost primul meu gând atunci când am pășit timidă, într-o dimineață friguroasă de martie, într-un întins nesfârșit de zăpadă proaspătă, neîntinată. O dimineață de iarnă la munte nu marchează doar un nou început de zi, ci reprezintă în sine o ceremonie atât de complexă, încât și cel mai puțin empatic suflet se supune și participă spășit la întreg ritualul de reconectare la viață. 


Liniștea este elementul primordial necesar conexiunii la miezul identității tale sufletești, iar acest lucru eu l-am resimțit poate cel mai bine într-o, aparent banală, dimineață friguroasă de martie. O dimineață inundată de acea inconfundabilă lumină rece de munte, care, după atâția ani mi-a sărutat din nou chipul cu aceeași plăcere nedisimulată, așa cum a făcut-o de atâtea ori în copilărie. Lumină, liniște, regăsire, reîntoarcere la simplitate! Ceremonialul regăsirii de sine se trăiește în cel mai autentic mod în diminețile de iarnă de la munte...



Am purtat:
Palton și jeans Bershka
Ghete Graceland


Manifestul meu lansat anul trecut aici continuă...

Vă doresc o primăvară frumoasă!
Să fiți iubite, doamnelor!



VintageLook

Mă găsiți și aici:

Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm

20 de comentarii:

  1. Foarte frumoase pozele iar tu arati ca din poveste. Intr-un fel mi-ar place sa imi petrec cateva zile la munte dar daca ma gandesc mai bine nu cred ca vreau zapada asa ca prefer sa raman in oraselul meu zgomotos si cu iz de primavara.
    Daca pe unii ii linisteste sa stea in creierii muntilor si sa fie doar ei cu gandurile lor eu sunt total opusul. Prea multa liniste ma deprima. Imi place agitatia, imi place sa fiu inconjurata de lume .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu m-as putea vizualiza traind intr-o zona cu temperaturi asa de scazute, ador soarele si caldura, dar pentru escapade scurte, muntele inzapezit are o magie anume, de care uitasem cu desavarsire... :)
      Iti multumesc mult, draga mea, te pup|!

      Ștergere
  2. Vai, Simo, cat de frumos ai scris articolul asta, la suflet mi-a mers!
    Ca iubesc muntele, stii! Ca mi-esti tare draga si ca mi-e dor de tine, cred ca si asta stii!
    Look-ul tau, pe de-a-ntregul, ma trimite cu gandul la o rusoaica celebra - phiii, imi scapa numele ei acum si nici nu stiu prea bine ce hram poarta, dar e recunoscuta pentru aparitiile stilate!
    Inceputul postarii mi-a adus un zambet - stii cum le propun eu minionilor la clasa??? Sa ascultam pentru cateva minute muzica linistii!
    Te imbratisez cu drag, buna mea prietena!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine te-am regasit, prietena draga!
      Stiu cat de mult iti place tie muntele si sunt sigura ca ti-au facut placere putinele mele imagini care-l infatiseaza (am acaparat postarea cu pozele mele :P) si promit ca voi repeta experienta cat de curand, dar fara zapada. :)
      Mi-au placut referirile tale la look-ul rusesc, cred ca esarfa colorata si gulerul de blana contribuie la asta, dupa ce ai specificat tu acest lucru, am inceput sa vad si eu lucrurile in felul acesta, asa ca iti multumesc :P
      Mi-a placut de asemenea, si treaba cu muzica linistii, o sa o preiau cu acordul tau :P
      Cat de mult mi-ar placea ca fiica mea (pe care sper sa o am intr-un viitor ...apropiat) sa te aiba invatatoare, cred ca nu mi-as mai putea dori nimic mai mult din punctul acesta de vedere. Sper doar ca parintii copiilor tai isi dau seama cat sunt de norocosi ca te au acolo :)
      Te imbratisez si eu, draga mea si iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi-ai scris!
      Pupici!!

      Ștergere
  3. Cat de frumoasa esti! Si peisajul....

    Cand am fost eu prin decembrie, nu era zapada. M-am bucurat de copaci imbracati in alb doar pe drum, mi se face pielea de gaina chiar si acum cand imi amintesc! E peisajul meu preferat si singurul pe care il pictam an de an la ora de desen iarna! :)
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, am avut parte de o lumina exceptionala, de curand mi-am dat seama cat de importanta este lumina pentru o serie de poze reusite! Sotul meu devine din ce in ce mai experimentat in fotografie, stie sa speculeze cadrele cele mai frumoase si imi da indicatii pretioase in ceea ce priveste pozitionarea mea in raport cu lumina. Cam astea ar fi secretele, nu sunt eu asa de frumoasa :)

      Nu stiam ca esti prietena atat de buna cu zapada, uite, ca mai aflu ceva nou despre tine. La mine nu e cazul, nu as da caldura pe zapada, dar experienta acesta din martie a fost cu adevarat speciala, exact asa cum am descris-o.. :)
      Te imbratisez, fata cu par de soare!

      Ștergere
  4. Lovely coat!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    RăspundețiȘtergere
  5. te inteleg perfect, uneori simt sa ma rup de tot ce inseamna agitatie si sa-mi incarc bateriile departe de tot.

    imi place paltonasul :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nici macar nu pot sa afirm ca am simtit nevoia, dar pe cuvant ca mi-a prins atat de bine!!! :)

      Ștergere
  6. arati foarte bine. si asa e ..din cand in cand meritam sa ne incarcam bateriile!! te pup!!
    as dori sa vad si alte postari despre rutina ta de ingrijire a parului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult, draga mea, esti foarte draguta!!!! :)
      Cat despre rutina de ingrijire a parului, am in vedere o noua actualizare, dar pana in acest moment nu am schimbat prea multe de la ultima postare de acest fel din ianuarie, mai exact aceasta: http://www.vintagelooksimona.com/2016/01/rutina-mea-de-ingrijire-parului-in-2016.html
      Daca ai orice fel de intrebari, iti raspund cu drag! :)

      Pupici!

      Ștergere
  7. Uite ce frumos vorbești tu într-o postare de tip outfit. Cred ca dacă as mai schimba și eu puțin peisajul miar veni și mie stropi de inspirație ;)).
    Foarte frumoase pozele, îmi era dor de mocuța ta :D. Când te vad îmi trec prin cap aceleași fraze: "tot slabuta, tot frumoasa, neschimbata"
    Te pup Simo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, eu postez rar, din pacate, am timp in pauze sa ma inspir :)))) Off, nu e chiar asa, mi-ar placea sa am timp mai mult si sa ma ocup de blog si de interactiunea cu voi asa cum o faceam mai demult.
      Cat despre treaba cu neschimbata...mi-ar placea mie, dar nu e asa, de vreo doi ani chiar simt schimbarile din pacate...si nu sunt modesta, ci foarte sincera :(
      Iti multumesc mult, iubita, te imbratisez!!

      Ștergere
  8. Parca esti Craiasa Zapezii. Mie imi place la nebunie zapada si anul asta chiar nu m.am bucurat de ea cum se cuvine. Tu intregesti peisajul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, daca aveam si o fusta/rochie ceva .. din pacate nu m-am dus pregatita de munte, de aceea am si tocuri in picioare. :P
      Zapada anul acesta am primit cu portia :(
      Multumesc, draga mea, te puup!

      Ștergere
  9. Muntele este cel mai bun loc sa te regasesti, sa-ti pui ordine in ganduri. Desi mie nu-mi place zapada, dar la munte este altceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfect de acord cu tine! Exact asa simt si eu, nu iubesc zapada, dar la munte ... e cu totul altceva!
      Pupici, multumesc mult pentru vizita!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!