"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 26 martie 2016

Giordani Iconic Matte Lipstick și alte noi achiziții

Săptămâna trecută am postat pe pagina de facebook a blogului o imagine cu cel mai nou ruj al meu - Giordani Iconic Matte Lipstick, nuanța Orange Coral - în mod evident trebuia să fie un ruj oranj, după cum prea bine cunoașteți predilecția mea pentru această gamă cromatică. 

Rujurile Giordani arată absolut superb, cu siguranță cea mai mare parte din costul total al produsului îl compune ambalajul, care trebuie să recunoaștem că arată într-un mare fel. Este integral metalic (inclusiv dispozitivul rotativ), auriu, superb...

Culoarea este intensă, saturată, dar ca orice ruj mat, tinde să usuce puțin buzele. Ador genul acesta de rujuri, deși buzele mele nu sunt în cea mai bună condiție după utilizarea lor intensă. 


Pe lângă acest ruj, de curând m-am ales cu încă un produs de pe wishlist-ul iHerb postat la finalul anului trecut aici. Este vorba despre o pensulă evantai EcoTools, pe care am luat-o cu scopul de a o înlocui pe cea anterioară, această pensulă Elf, care mi s-a părut a fi cam prea slăbuță din punct de vedere calitativ. Pensula EcoTools este foarte deasă, nu am apucat să o folosesc încă, dar recunosc că puțin parcă mă intimidează, nu arată exact așa cum mi-aș fi imaginat eu pensula evantai ideală. Dar nu mă pronunț până nu o pun la treabă. 


Alte două pensule am primit de la prietena mea Laura. Pensula neagră o folosesc pentru blending pe suprafețe mai mici, la îmbinarea a două culori, iar cea roz este perfectă pentru aplicarea fardului pe pleoapa inferioară sub linia genelor. Aveam mare nevoie de o asemenea pensulă, sa fie plată, subțire, dar mai deasă decât una de eyeliner. 


Într-un recipient mic de 4 ml am primit un alt primer Smashbox - Photo Finish Primer Oil. Într-o postare anterioară v-am arătat că dețin și varianta clasică. Uleiul nu este testat în de ajuns, dar parcă îmi place puțin mai mult decât varianta siliconată. Totuși nu mă pronunț până nu-l testez așa cum se cuvine, o perioadă mai lungă de timp. 


Cea mai eficientă cremă contur de ochi pe care am testat-o în ultimul timp este aceasta Pur Lisse Blue Lotus, o cremă extraordinară care simt că face minuni pentru zona sensibilă a ochilor. O aplic seara și mă bucur dimineața de aspectul catifelat și relaxat pe care îl conferă pielii. 7 ml se vor consuma foarte repede! 



Și din aceeași comandă Oriflame, în urma căreia am primit rujul Giordani, am mai primit și un gel intim din gama Feminelle, gamă pe care o folosesc de ani de zile. Varianta aceasta cu aloe vera este pentru prima dată când o cumpăr, de fapt nu îmi amintesc să o mai fi văzut până în acest catalog. 


Alături de gel sunt două pachețele de șervețele matifiante, produse care mi-au devenit indispensabile de când le-am descoperit. Cele de la Oriflame îmi plac cel mai mult dintre toate variantele încercate de mine și am decis să mă opresc la ele și să nu mai încerc altceva. Prețul este unul foarte bun, uneori le-am cumpărat chiar și cu 6-7 lei. 


Acestea au fost ultimele mele noutăți în materie de cosmetice. Voi cu ce vă lăudați?


                           VintageLook

16 comentarii:

  1. Ai, ai, ce rosu coral! Pare sa aiba o textura cremoasa, imi place nuanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte saturata culoarea, dar cam usuca buzele. Asa e cu rujurile astea mate :P

      Ștergere
  2. Sa te bucuri de toate noutatile pe care ni le-ai prezentat!
    Rujul mi se pare demential si zau ca mi-ar placea si mie o nuanta de acest gen. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. am incercat si eu rujul, nu sunt multumita de el, orange coral este oarecum ok dar perfect peach e dezastru :) am scris si eu pe blog despre cele doua nuante

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am incercat decat nuanta aceasta. Probabil faptul ca usuca buzele nu te-a incantat foarte tare. :P Din pacate cam asta se intampla cu rujurile mate, pana acum nu am gasit formula perfecta, dar sunt in cautare inca :P
      O sa vin si eu la tine pe blog sa vad cum e peach-ul..

      Ștergere
  4. nuanta rujului este exact pe gustul meu :0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti plac texturile mate, care au dezavantajul ca usuca putin buzele, eu ti-l recomand, e saturata culoarea, foarte intensa :)

      Ștergere
  5. foarte faine produse,iar rujul rosu ti se potriveste!pupp

    RăspundețiȘtergere
  6. mai am si eu cateva servetele matifiante in pachetelul de la Oriflame. :)
    Rujul e foarte fain si stiu ca ti se potriveste. Pe mine nu ma prea avantajeaza aceasta nuanta. :D
    Sa folosesti cu drag tot ce ai primit sau cumparat!
    pupici

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt dependenta la propriu de servetelele acestea, am ramas vreo saptamana fara el si am zis ca innebunesc, trebuie sa imi fac stocuri mai mari :P
      Rujul este exact pe stilul meu, intr-adevar, daca ar usca mai putin buzele l-as purta zilic, dar deh :P
      multumesc mult, pupici!!

      Ștergere
  7. Imi place enorm rujul!! Si mie imi usuca rau buzele.. dar rujurile mate vor fi mereu preferatele mele :) Te puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, cunosc senzatia, exact la fel sunt si eu :P Am o gramda de marci si variante, intr-un fel sau altul toate usuca buzele, dar tot prefratele mele raman :P
      Pup si eu, merci de vizita! :)

      Ștergere
  8. naunat rujului este superba, de cand nu am mai comandat de la ORIFLAME parca mi se face din nou dor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt abonata in fiecare luna, nu sunt reprezentant, dar particip in mod activ la cresterea profitului companiei :)))

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!