"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 20 ianuarie 2016

Cosmetice Kiko - Velvet Touch Creamy Stick Blush 02| Kiko Infinity 209 eyeshadow

              Am pregătit pentru astăzi câteva cuvinte și imagini pentru două produse Kiko care m-au cucerit cu adevărat atât în magazin când am încercat testerele, cât și mai apoi acasă, după ce le-am folosit timp mai îndelungat. 
Este vorba despre un blush și un fard de pleoape amândouă în nuanțe roz-peach cu irizații aurii. 
În primul rând blush-ul este un baton/stick cu textură cremoasă care se aplică direct pe pomeți și se distribuie fie cu degetele, fie cu ajutorul pensulei, metodă folosită de mine. Produsul îl găsiți sub denumirea Kiko Velvet Touch Creamy Stick Blush, din păcate nu mai am cutia din carton, unde probabil se găsea și denumirea nuanței, asta dacă posedă una, eu am doar un indicator numeric 02, care v-ar putea fi de folos pentru identificarea sa exactă la stand. Din păcate nu mai rețin câte nuanțe sunt disponibile, cu siguranță nu foarte multe, dar mie personal aceasta mi s-a părut a fi cea mai impresionantă. Îmi pare tare rău că nu am reușit să o captez cu ajutorul aparatului foto în toată splendoarea sa. 


Nu pot să afirm l-am folosit foarte des, pentru că așa cum v-am spus nu demult, am făcut această pasiune pentru contouring și folosesc în sensul acesta kit-ul de fonduri de ten Sleek, iar un al doilea produs cremă aplicat pe pomeți ar fi prea mult, însă vara, când tenul este ușor bronzat, aplicat singur, fără bronzer, acest blush este minunat. Nuanța sa delicioasă completează perfect un ten ușor măsliniu, conferindu-i un aspect natural, sănătos. 
Am o bună părere și despre rezistența sa pe parcursul zilei, la fel și despre felul în care se întinde pe piele, fără a crea un aspect încărcat în combinație cu fondul de ten. Pentru un aspect și mai intens, eu aplic uneori și blush-ul Sleek Rose Gold, amândouă înscriindu-se în același registru de nuanțe. 


În concluzie blush-ul stick Kiko îmi place deosebit de mult, reprezintă una dintre cele mai inteligente achiziții în materie de cosmetice Kiko și l-aș recomanda chiar și fetelor care nu obișnuiesc să aplice fond de ten sau BB Cream pe ten, dar își doresc puțină culoare în obraji. Fiind un produs cremă, rezistența sa pe un ten care nu are o bază de fond de ten, este mult mai mare decât în cazul unui produs sub formă de pudră, iar culoarea sa roz-peach este cu siguranță potrivită mai multor nuanțe de piele. 


Al doilea produs este un fard mono de pleoape Kiko Infinity 209 - high pigmented eyeshadow - care, așa cum afirmă descrierea, este un fard cu textură pigmentată (moderat de pigmentată aș spune eu) și irizații aurii. La fel ca și blush-ul nuanța sa este un roz-peach absolut minunat din punctul meu de vedere. L-am ales pe acesta din toată multitudinea de nuanțe disponibile la stand, pentru că mi se pare potrivit atât ca fard de pleoape cât și ca blush, deși are doar 2 g și sigur s-ar termina foarte repede, dacă ar fi folosit și în acest scop. Eu totuși l-am folosit! 



Precum ați observat până acum, eu nu prea vorbesc despre rezistența fardurilor de pleoape, pentru că eu nu aș putea să fac o evaluare corectă în acest caz, mai toate fardurile rezistă pe pleoapele mele chiar și fără primer, iar cu primer-ul Elf, acela ieftin din gama Essential, toate fardurile rămân pe pleoape intacte până la demachiere, chiar dacă asta se realizează și după 20 de ore. 



Ambele produse Kiko îmi par niște surori mai mici ale blush-ului Sleek Rose Gold!! :)


Despre corectorul Kiko pe care îl folosesc în prezent, puteți citi aici, iar impresiile mele despre rimelul pentru volum Kiko, le puteți citi aici


Ce spuneți despre cele două? Vă plac, le-ați purta?



VintageLook



13 comentarii:

  1. Foarte frumoase ambele produse. Sa stii ca si eu as folosi fardul de pleoape si pe post de blush. :D e tare frumos
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, da, si eu il folosesc uneori, imi place mult culoarea sa si mi se potriveste de minune ca blush :P
      Pupici!!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. I'm glad you like it! :) Kiko is an italian brand, I think you can find it in some European countries!
      Kisses, Magdalena!

      Ștergere
  3. Bună! De unde le ai cumpărat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Dana! Pe ale mele le-am cumparat din Milano, anul trecut, dar gasesti si in tara pe unele site-uri, poate nu toate produsele, dar blush-ul stick de exemplu, l-am vazut.

      Ștergere
  4. Ador cosmeticele Kiko, mereu imi cumpar de la ei cate ceva cand ajung in vreun magazin. Foarte frumos blush-ul, o sa-l pun pe wishlist. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, stiu ca tie iti plac produsele Kiko!! :P Sigur o sa iti placa si blush-ul! :)

      Ștergere
  5. Sunt minunate amandoua si imi imaginez ca nuantele te prind de minune! :)
    Sa te bucuri de ele in continuare! Weekend placut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca si tie ti s-ar potrivi de minune nuantele acestea! :)
      Iti multumesc mult, draga mea! Weekend placut si tie! pup!

      Ștergere
  6. Mulțumesc!Credeam ca au deschis magazin în țară. :-d

    RăspundețiȘtergere
  7. De abia astept sa ajung si eu in Italia si sa pun mana pe niste produse Kiko :D Arata tare bine blush-ul stick :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce nuante frumoase! Ai noroc daca iti rezista fardurile pe pleoape, la mine de curand nu mai functioneaza primer-ul Elf, desi inainte nu aveam probleme cu el, trebuie sa ma reorientez catre altul :( .

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!