"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 19 august 2015

Kiko 03 full coverage concealer compatibil cu Double Wear 2w2 și Double Wear Light 03

               În luna martie am fost într-un city break în Milano și de acolo m-am întors, așa cum era și normal, cu câteva cosmetice Kiko. 
V-am arătat nu demult rimelul pentru volum, un produs de care am fost tare mulțumită, iar acum a venit rândul concealer-ului pe care îl folosesc eu în prezent. Nu am prea multe produse de acest fel, pentru că până în prezent nu am găsit niciunul care să mă satisfacă pe deplin, motiv pentru care nu cumpăr corectoare. Totuși acesta este o excepție, iar pe lângă el mai am un concealer Nyx, primit de la prietena mea Laura, pe care o să vi-l arăt și vouă după o perioadă mai lungă de testare. 
                   Întorcându-mă la concealer-ul Kiko, trebuie să vă spun că obișnuiesc să îl folosesc pentru acoperirea petelor lăsate de vreun coș încăpățânat și pe aripile nasului, unde am câteva capilare sparte. Nu prea obișnuiesc să îl folosesc ca anticearcăn pentru că de obicei nu prea îmi place să încarc prea mult zona respectivă, prefer să mă mulțumesc cu acoperirea pe care o oferă fondul de ten, indiferent care ar fi el. Și pentru că de obicei folosesc Double Wear, m-am gândit că ar fi bine să alătur acest concealer celor două fonduri de ten pe care le folosesc eu. 




               Vara, pentru că tenul meu se închide cu una-două nuanțe, dar și pentru că vreau o acoperire mai lejeră, folosesc Double Wear Light, nuanța 03. În restul anului, folosesc varianta clasică de Double Wear Stay-in-place, nuanța 2w2 rattan. Am petrecut foarte mult timp la stand până să îl aleg, dar într-un final sunt mulțumită pentru că acest concealer este potrivit ambelor nuanțe. 



              Precum se vede și din swatch, textura este una grea, mată, ceea ce echivalează și cu o acoperire mare dintr-un singur strat. Are, de asemenea și o rezistență foarte bună pe parcursul zilei. 
Ambalajul este minunat, un plastic de foarte bună calitate, de mici dimensiuni și prevăzut cu o oglindă foarte utilă. Nu are niciun fel de aplicator, dar oricum eu îl folosesc în mod clasic, cu degetul pentru că îl aplic de obicei la serviciu, pentru retușurile necesare de-a lungul zilei. 

L-aș recomanda totuși tenurilor grase/cu tendință de îngrășare, textura sa s-ar putea să usuce puțin un ten uscat. 


Voi ce concealer folosiți?


VintageLook

5 comentarii:

  1. bine de stiut ca merita, am fot in Kiko si nu am stiut ce sa imi iau dar cu siguranta data vitoare o sa imi cumpar acest produs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita incercat, nu mai tin minte pretul, dar nu a fost scump.

      Ștergere
  2. Siiimooo, bine ai revenit! :)
    Cat de mult m-am bucurat sa vad postare la tine!
    Citind cuvintele tale ("nu am găsit niciunul care să mă satisfacă pe deplin"), ma intrebam: oare Simo nu a folosit concelearul de la Nyx? :)) Putin mai jos, mi-ai raspuns la intrebare! Dar s-a infiripat o alta! E vorba despre concelearul Nyx in a Jar, pe acela il ai de la Laura?
    Si eu obisnuiesc sa folosesc degetul pe post de aplicator, dar la cel de la Nyx (nominalizat) am observat ca e mult mai bun rezultatul cand folosesc pensula! Deja am raspuns intrebarii din finalul postarii... :)

    Pupicei, draga mea draga!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit produse Kiko pana acum dar sunt foarte curioasa sa le incerc :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea, bine ai revenit!
    Eu când o să ajung la un stand Kiko probabil că o să poposesc câteva ore acolo. Rujurile și ojele sunt primele vizate, dar sună bine și acest corector, mă tentează și fardurile și multe altele!
    Pentru ten eu folosesc unul de la Catrice cu o textură similară, am scris nu de mult despre el pe blog, iar pentru zona cearcănelor prefer concealer lichid, sunt mult mai lejere, preferatul fiind în prezent Nyx HD.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!