"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 11 octombrie 2015

Trench-ul bej și un magazin cu prețuri mici

             În timp ce lucram la un mic proiect pentru blog (care include și un colaj cu articole vestimentare reprezentative pentru toamnă), fiind în căutarea unei piese clasice înzestrată cu acea putere de a transcede timpul, mai exact binecunoscutul trench bej, atât de versatil și obligatoriu prezent în garderoba oricărei pasionate de fashion/haine, am dat pe google exact peste ceea ce căutam, mai exact modelul din imaginea de mai jos:


Surpriza a fost să îl găsesc la un preț foarte mic pentru categoria de articole din care face parte, mai exact 54,99 lei, într-un magazin online românesc de care am auzit doar tangențial, mai exact acestaAcelași model l-am văzut și pe negru, dar mie personal mi se pare că își pierde din strălucire ales altfel decât în această nuanța de bej. 


Răsfoind categoriile din acest magazin online, am găsit aici, la 22,99 lei o fustă creion - un articol de bază în colecția oricărei femei, potrivit aproape oricărui tip de siluetă, și ușor de integrat în zeci de combinații vestimentare.



În rest, oferta din celelalte categorii, nu pot să spun că m-a dat pe spate, hainele sunt prezentate de un model uman și nu de un manechin din plastic, lucru pentru care primește o bilă albă din partea mea, însă calitatea pozelor nu este una excepțională astfel încât să îți poți da seama prea bine și de calitatea materialelor din care sunt confecționate. Însă prețurile sunt foarte mici, perfecte pentru un buget redus. 
Mi-a plăcut, de asemenea, și această pereche de jeansi simpli, la 44,80 lei, care, mergând pe același principiu, consider că pot rămâne în actualitate indiferent de sezon și de tendințele mereu în schimbare. 


Transportul se efectuează prin curierat și costă 11,99 lei.



Să aveți parte de o săptămână de vis!




                            VintageLook


6 comentarii:

  1. Trench-ul bej e favoritul meu! O saptamana usoara!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu am purtat niciodata, chiar nu stiu de ce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, inainte de 89 chiar erau in voga, ma mir ca nu ai purtat niciodata! Eu am avut unul roz prafuit, ce fain eraaaa... :D

      Ștergere
  3. Impresionant! Intr-adevar, preturile sunt foarte mici :) !
    Mie mi-a placut intotdeauna trench-ul. Mi se pare foarte elegant si potrivit atat pentru sezonul de primvara cat si pentru sezonul de toamna.
    Nu stiam de existenta acestui magazin.
    Multumesc pentru pont :) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, corect, si primavara si toamna este ideal, foarte versatil. Eu am unul rosu si unul negru cu print, dar bej nu am..

      Cu mare drag, pupici! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!