"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 9 mai 2015

Experiența mea cu oja semipermanentă Diamond Nails

În postarea anterioară vă povesteam în mod succint experiența mea avută cu oja semipermanentă Chu Jie - un brand asiatic, foarte accesibil ca preț. 
Dacă îmi citiți postările, cunoașteți faptul că niciun fel de ojă nu îmi rezistă pe unghii mai mult de două zile, nici măcar gelul nu se comportă mai bine ca rezistență și în plus îmi afectează unghiile foarte tare, nu îl pot folosi. Oja semipermanentă am mai folosit în trecut - Cupio - și mi-a plăcut prin prisma faptului că nu mi-a afectat sănătatea unghiilor în niciun fel, însă rezistența prea mare nu am reușit să obțin decât la prima aplicare, așa că după încă doua încercări am abandonat-o. 
Marți, 5 mai, am schimbat nude-ul din postarea anterioară cu un roșu sângeriu foarte frumos (nu am reușit să îl surprind în pozele cu telefonul). Mi-am scurtat unghiile mai mult (cred că și acest lucru sporește rezistența acesteia) și am ales Diamond Nails de această dată.
Așa arătau unghiile marți:

POZE FĂCUTE CU TELEFONUL



Ieri însă mi-a sărit totuși o bucățică la una dintre unghii, după o ședință de spălat vase. În rest, astăzi încă arată foarte bine. Obiectivul meu ar fi să ajung cu una dintre aceste oje la 7 zile de rezistență, așa că voi încerca mai multe brand-uri cu speranța că o voi găsi pe aceea :P 
Vă țin la curent!! 
CU BLITZ

CU BLITZ

FĂRĂ BLITZ


Aveți recomandări pentru mine în acest sens?



 VintageLook 



3 comentarii:

  1. nu sunt adepta , am incercat biogel unde nu se pileste unghia deloc, dar eu ma plictisesc sa stau macar o saptamana fara sa-mi refac manichiura.puppp

    RăspundețiȘtergere
  2. tin minte ca am incercat si eu o data o astfel de oja, se usca la UV, dar a fost trist tare cand am vrut sa o dau jos de pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tare mult culoarea pe care ai ales-o (iubesc unghiile rosii :D ),dar mi-a placut si nude-ul pe care l-ai avut inainte :) .Nu am folosit niciodata oja semipermanenta,de 4 ani imi aplic gel pe unghii,singura :D ,iar de vreo 2 ani nu mai imi fac modele,ci pur si simplu aplic doar stratul incolor si imi dau culoare cu oje :) .
    Revenind la oja semipermanenta,iti dau un mic pont (foarte posibil sa-l stii),pentru ca vad ca ti se ciobeste oja in varf : incearca sa sigilezi bine de tot varful unghiei,de la baza pana la top coat.Daca,de exemplu,incepi sa sigilezi doar cu oja colorata,tot se va ciobi,pentru ca baza nu e sigilata.Sper sa iti fie de folos pontul :) .
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!