"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 23 mai 2015

CC Cream-ul Happiness - formulă lejeră, efect hidratant

Bună, dragilor! 

Începând cu luna martie, am avut ocazia să încerc în premieră un CC Cream - mai exact un produs românesc marca Gerovital, cu extract și miros parfumat de zmeură - CC Cream Happiness. 

Și aceste produse, ca și BB Cream-urile merg pe același principiu - cremă cu multiple beneficii și acoperire într-un singur produs. Vă spuneam cu mai multe ocazii, că perspectiva testării unui BB Cream/CC cream european nu m-a tentat niciodată, am preferat BB cream-urile asiatice, de preferat cu protecție solară cât mai ridicată. 

CC Cream-ul Happiness nu vine cu promisiuni foarte mari cu privire la beneficiile ingredientelor active din compoziție, ci doar cu o hidratare foarte bună, sporită și de complexul Aquaxyl și cu o acoperire naturală, disponibilă în 3 nuanțe - deschis, mediu și închis. Eu dețin culoarea cea mai deschisă dintre ele, care la ieșirea din iarnă mi-a fost potrivită, dar care în prezent este puțin prea deschisă pentru nuanța tenului meu. 

Din punctul meu de vedere, CC Cream-ul Happiness are o acoperire foarte mică aplicată într-un singur strat și doar puțin mai mare aplicată în două straturi. Nu reușește să acopere nicio imperfecțiune și nici să neutralizez roșeața tenului. Cu toate acestea reușește sa creeze o uniformizare foarte discretă a culorii tenului, motiv pentru care cred că ar fi foarte potrivit unui ten lipsit de imperfecțiuni și alte probleme ale pielii, unul care are nevoie de o cremă hidratantă și de un strop de pigment pentru uniformizare. 
Nu are o rezistență prea mare de-a lungul zilei, tenul meu cu tendințe de îngrășare îl înghite foarte repede, motiv pentru care nu aș avea curaj să mă bazez pe el pe parcursul unei zile întregi. Este posibil ca pe un ten uscat să se comporte mai bine din acest punct de vedere. 

Ce mi-a plăcut la acest produs în comparație cu alte BB Cream-uri pe care le-am încercat, îl reprezintă aspectul foarte natural pe care îl conferă tenului. Aplicat într-un singur strat, deși reușește să uniformizeze foarte discret nuanța tenului, pur și simplu nu se observă pe piele și reușește să păcălească foarte ușor ochiul. 
Totuși, dacă ar fi să aleg, m-aș îndrepta în continuare spre un BB Cream asiatic - acoperirea este mult mai bună, rezistența mai mare și factorul de protecție solară foarte generos - de exemplu, 42 pentru Missha ( bb cream-ul meu preferat). 



CC Cream-ul Happiness îl găsiți pe site-ul Farmec la un preț de 17,88 lei (50 ml) sau în supermarket-uri. 

Voi l-ați încercat? Dacă da, cum îl apreciați?



                           VintageLook

4 comentarii:

  1. Mie îmi place foarte mult! Peste o bază bună rezistă mult mai bine (aplicat direct pe ten nici la mine nu excelează), iar dacă îl aplic într-o cantitate puțin mai mare sau în două straturi, acoperă semnele de la coșuri și roșeața destul de bine. Până la urma, CC Cream-urile sunt doar niște creme colorate, nu ne putem aștepta la prea mult în ceea ce privește gradul de acoperire.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, depinde si ce asteptari ai, daca iti doresti acoperire lejera, aspect natural si efect hidratant le poti gasi in acest produs. Eu am incercat BB cream-uri mai bune din toate punctele de vedere, dar spre deosebire de alte produse, eu chiar il folosesc pe acesta, nu o sa il abandonez prea repede...
      multi pupici, multumesc pentru vizita si comentariu!

      Ștergere
  2. Un produs bun.Il folosesc si eu impreuna cu crema din aceeasi gama.Nu prea acopera cine stie ce dar nu am asa mari imperfectiuni.Ma deranjeaza faptul ca nu are SPF.Imi place mirosul lui de zmeura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e frumusetea la un astfel de produs, cu siguranta are si o categorie de femei care au nevoie de fix o astfel de acoperire usoara. :) Cel mai mare minus consider si eu ca il reprezinta absenta spf-ului...
      Pupici si multumesc pentru vizita!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!