"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 29 iulie 2013

Despre rochii cu eFoxcity...


            Despre magazinul online eFoxcity stiu de foarte mult timp, insa cu adevarat l-am descoperit abia in urma unei colaborari si recunosc ca am ramas foarte, foarte impresionata de una dintre categoriile sale, o sa va spun mai jos despre ce anume vorbesc. In sine, acest site este un magazin en-gross virtual de haine produse in China la preturi destul de bune, axat in principal, din ceea ce am observat eu, pe rochii speciale pentru evenimente, insa exista categorii si de haine de zi pentru dama si barbati si chiar bijuterii.

            Am sortat si eu mai jos cateva exemple de articole vestimentare comercializate aici si m-am axat, in cadrul acestei postari, doar pe rochii, mi se par a fi cele mai frumoase si mai impresionante piese pe care le-am descoperit pe acest site. In ceea ce priveste rochiile de zi, ca in cadrul altor site-uri de genul acesta, se promoveaza conceputul de korean fashion style, iar rochitele urmaresc aceleasi croieli si materiale cu care ne-am familiarizat in ultimul timp, dar si cu mici exceptii, asa cum imi pare ultima rochita din colajele mele, cea in nuanta de abastru royal.


           
          Dar asa cum spuneam si mai sus, site-ul este specializat in rochii pentru evenimente si exista mai multe subcategorii in cadrul acestora, pe care eu personal nu le-am mai vazut in cadrul altor magazine de haine de dama de genul acesta, ca de exemplu: Bridesmaid Dresses, Mother of the Bride Dresses, Flower Girl Dresses,Junior Bridesmaid Dresses, Wedding Guest Dresses sau: Cocktail Dresses, Prom Dresses, Evening Dresses, Formal Dresses, Homecoming Dresses, Quinceanera Dresses, Sweet 16 Dresses, Graduation Dresses. Mi se pare interesanta catalogarea si impartirea lor sub aceasta forma.

            Eu am ales pentru exemplificare o subcategorie din Cocktail Dresses, si anume rochii scurte de cocktail :

            Si rochii de seara, categoria despre care va spuneam in primul paragraf ca, metaforic vorbind, m-a dat pe spate. Nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu impresionata de un numar asa de mare de rochii in acelasi timp. Este vorba despre rochii lungi, diafane, in culori sublime…pff, trebuie neaparat sa am si eu o rochie de genul acesta, nu am in garderoba nici macar pe aproape vreun model asemanator.  
Voua va plac rochiile lungi in genul celor prezentate de mine? Eu cred ca tocmai am dezvoltat o mica obsesie … :D


Va pup si va doresc tutror celor care aveti drum pe aici, o saptamana frumoasa cu evenimente minunate si oameni pozitivi in jurul vostru.



VintageLook

22 de comentarii:

  1. Fiind mica de inaltime rochiile lungi nu ma avantajeaza, deci nu-mi plac (pt. mine). In schimb, imi place sa le vad pe fetele inalte, parca sunt altfel puse in valoare.
    O sa saptamana frumosa si usoara sa ai si tu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intr-adevar cred ca pe siluete mai inalte se aseaza mult mai bine, eu insa desi sunt inalta, chiar nu am nici macar o singura rochita lunga, sunt tare curioasa cum mi-ar sta cu una. :P

      Ștergere
  2. Foarte interesant siteul tau mai ales ca eu de ceva vreme urmaresc pe facebook o firma care vinde majoritatea rochiilor de aici.....
    partea draguta este ca pe siteul din romania o rochie este 1.180 lei si pe siteul corean aceiasi rochie costa 123 $ =))

    ai mai jos linkurile cu rochia de care vb mai sus....si nu este singura :)

    http://www.efoxcity.net/new-stylish-sweetheart-ruched-bodice-evening-dress-ef1042e.html

    http://www.orochiepezi.ro/rochii-de-seara/rochie-de-seara-ods-15

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, da, ai dreptate, este exact aceeasi rochie! Si eu cunosc site-ul romanesc, dar pe bune ca nu am facut asocierea :))
      Ce sa mai zic... :P

      Ștergere
  3. Foarte frumoase rochiile, dar eu nu prea imi cumpar rochii lungi, mi se par de unica folosinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am deja in minte o nunta mai speciala la care mi-as dori sa port o asemenea rochie. Mai am timp sa ma gandesc la un model anume, insa m-am hotarat si cu siguranta va fi una in genul celor de mai sus. Sper imi stea si bine! :P

      Ștergere
  4. Absolut superbe!Nu stii ce sa alegi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si cele scurte pe care le-ai prezentat au farmecul lor, dar cele lungi sunt superbe :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i asa? Parca trebuie sa incerci macar o data sa vezi cum iti vine o asemenea rochie, eu una sunt fff curioasa! :P

      Ștergere
  6. Cea roz deschis mi se pare superba! Capatand si eu obsesie pentru rochiile lungi de acest fel mi-am comandat una online - verde iarba, pe un umar, larga de sus pana jos, stransa cu cordon in talie, foarte lunga; are un aer roman si o iubesc de nu mai pot, e prima mea rochie lunga pe care o si port :)
    Va recomand sa incercati, e posibil sa uitati de toate celelalte rochite din garderoba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff, acum dupa ce te-am auzit si pe tine...mai ales ca si eu tot la un verde iarba ma gandeam, ce sa mai zic, sper din suflet sa reusesc sa imi cumpar si eu una, sper numai sa-mi vina si mie la fel de bine, fetele acestea din imagini arata de vis in pozele acestea... :P

      Poate faci o postare cu rochita ta, ce zici?! :D

      Pupici, Nora!!!

      Ștergere
    2. Cred ca am sa o pun pe manechin zilele astea :)
      Te pup si eu!

      Ștergere
  7. Rochiile lungi (mai exact materialul acestora, o parte a croielii) ma trimit cu gandul la rochia Sofiei Vergara...

    Apoi, mi-ai trezit o amintire din copilarie, una foarte placuta: imaginea mamei imbracata intr-o rochie dintr-un voal greu,lunga pana in pamant, ampla, intr-o nuanta splendida de verde, cu un cordon avand insertii aurii (ma fascinau acestea, de cate ori am studiat acel cordon!!!)! Chiar saptamana trecuta, mama imi spunea ca nu stie ce s-a facut cu acea rochie; mare pacat, ar fi fost si acum de purtat cu gratie la un eveniment!

    Nici in garderoba mea nu se afla asa ceva si chiar mi-as dori!

    Pupicei, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, iti dai seama ca si eu m-am gandit tot la rochia Sofiei, cred ca a devenit de referinta pentru mine, si pentru tine din cate vad :P

      Sa stii ca asa mi-am imaginat rochia mamei tale in detaliu si speram ca la sfarsit sa spui ca ai de gand sa ti-o insusesti, dar asa m-am dezumflat cand am citit ca a fost ratacita :( Mare, mare pacat, pe cuvant!

      Te pup, Ilda!!!

      Ștergere
  8. Ok, deci toateeeeeee, dar absolut toate rochiile mi se par superbe. Nici nu stiu care imi place mai mult! Daca stau sa ma gandesc mai bine cred ca penultima rochie de seara, cea care este verde inchis fara bretele, imi place cel mai mult! Dar in principiu, toate imi plac! Multuuuuumim ca ne-ai incantat ochii cu asa ceva si ne-ai facut posfta de shopping :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. si mie-mi plac rochiile lungi, sunt elegante :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt foarte curioasa cum imi sta cu o rochie lunga. Nu am incercat niciodata una si cred ca ar fi cazul , cele alese de tine sunt superbee :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Well, from a guy's point of view, I think that the little blue dress in the second row of photos will compliment your figure with amazing effect - It's almost too sexy :-) And for the more festive occasion, I'd love to see you in the dark green dress in the last row of photos. It has some small, but significant, details that makes it stand out from the simpler models shown.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cea lungă, verde smarald, este senzațională!

    RăspundețiȘtergere
  13. Din categoria rochiilor de seara aia alba e WANTED!! E superba, si mie imi plac astea diafane :P. O sa fac o vizita pe site.
    kiss

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!