"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 8 iunie 2012

Lista mea de dorinte - scurta, scurta...



Datorita unui film am capatat o obsesie pentru cartea aceasta si voi m-ati impulisionat la randul vostru mai demult in cadrul unei postari, recomandandu-mi-o. Din pacate nu am reusit inca sa o cumpar, insa este pe lista.


Primerul acesta mi-l doresc in primul rand pentru ca nu am folosit niciunul cu exceptia celui de la ELF si mi-as dori sa pot face o comparatie, iar al doilea motiv l-ar reprezenta review-urile pozitive pe care le-am citit pe blogurile de beauty.


Obsesia mea cu fardurile de obraz nu mi s-a vindecat intre timp. Imi lipseste intr-un mod dureros din colectie blush-ul Sleek Rose Gold, va trebui sa iau masuri urgente in acest sens pana nu se agraveaza boala.

Oja Essie - Shine of  The Times ... hm, aici s-a lasat cu vise zile in sir dupa ce am vazut-o pe blogul lui Ami. Greu se gaseste insa oja asta, am delegat pe toti cunoscutii de afara sa mi-o aduca si degeaba, nu vrea sa ma intalneasca oja asta de nicio culoare.
Si atunci am zis, ok, caut dupe-ul "Golden Rose - Scale Effect", sigur o voi gasi pe la toate tarabele...mda, nu numai ca nu am gasit-o pe aceasta, insa nu am mai vazut nicio oja Golden Rose in Timisoara. Ce-i asta, complot??!!

Uitati cate variante sunt:


Concluzie: toate ca toate, dar ma puteti ajuta cu o locatie unde as putea sa gasesc oja aceasta Golden Rose in Timisoara? Pe bune, e de rau...chiar mi-o doresc!!!! 
________________________________________________________
Azi sustin campania "TRAIESTE-TI VISURILE!!!" 

VintageLook

36 de comentarii:

  1. Hi my dear! the nails are so cool! love them! Also the color of the blush is great!:) Have a nice w/e!:) Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau toata lista ta, doar ca in loc de TFSI pe lista mea e UDPP :). Nici eu nu prea mai gasesc GR in ultima vreme. Nu prea cunosc Tm, dar ar trebui sa fie ceva magazinute cu tot felul de prostii chinezesti, in general pe langa piete, sau prin cartierele de periferie (chirie mica). Vreau sa dau si eu o raita azi pe la piata sa vad ce gasesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, nici UDPP nu ar fi rau deloc!
      Cat despre GR in respectivele locatii am cautat-o si eu si nimic, nimic, nimic.. :( Nu stiu care e faza...
      Bafta, draga mea, sper sa gasesti ceva frumos! :P
      Pupici!

      Ștergere
  3. N'am gasit nici eu GR flakie niciunde in Tm... Dar daca o vad iti zic si tie... :D Si te rog mult mult sa faci si tu la fel. :)
    P.S. Un dupe ar fi de la Sephora, eu mi'am luat'o acum cateva zile si e super draguta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca azi merg la Sephora, nu? Nu am stiut ca as putea sa gasesc ceva asemanator, chiar e la fel? Abia astept... :p
      Cu siguranta o sa te anunt, anunt si pe blog sa stie toata lumea daca voi avea norocul sa gasesc GR pe undeva... :)

      Multumesc mult de tot pentru pont, te pup, sa ai un weekend minunat!

      Ștergere
  4. Aplaud cartea (nu am citit-o, dar am tot auzit de ea - lectura placuta cand va fi s-o gasesti; la oje - mai, cate tentatii, chiar sunt superbe cele de la Golden Rose - Lucky no. 7 mi-a sarit in ochi din prima; uite cum ma bagi in pacate ... glumesc, Campania asta suna bine, e frumos sa visezi ti sa se implineasca, deci ... bafta in cautsrile tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sunt sigura ca este deosebita (cartea)...
      Ojele, ce sa mai zic, sunt superbe, nici nu stiu care mi-ar placea mai mult...cred ca toateeeeeeeeee!!! :D

      Pupici!

      Ștergere
  5. fetele frumoase si cuminti primesc siiiguuurrr :)
    weekend placut Simo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici tu? Sper sa ma incadrez si eu in categorie! :P

      Pupici, weekend placut si tie!

      Ștergere
  6. si eu imi doresc fooarte mult oja essie:X dar nu pot sa fac rost de ea:(( amm cutat si eu scale efects,dar fara rezultat..eu am inncercat sa combin mai multe nuante de sclipici si de marimi diferite,insa nu a iesit ce vroiam eu,si plus c am stat o zi intreaga sa le du jos de pe unghii:))
    letsmakeadiva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Ce tare, la asta nu m-am gandit, dar nu prea cred ca are cum sa iasa, uite si tu ce minunatii stie sa faca oja asta (acestea de fapt), offf...
      Suntem obsedate, mie de la Ami mi se trage, ea e de vina :P
      Ti-am lasat un offline... pupici!

      Ștergere
  7. n-am citit cartea, insa par-mi-se ca am gasit-o online pe scribd (unul dintre site-urile mele preferate, apropo), dar n-am avut eu dispozitia sa o citesc cu ochii in monitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, si eu am incercat de pe tableta sa citesc insa imi este imposibil, sunt de mod veche, prefer cartea totusi... :P

      Ștergere
  8. Wow...m-ai dat pe spate cu ojele de la Golden Rose...Le vreu si eu...pe toate...Sunt innebunita dupa lacurile cu sclipici... Maine dau o fuga prin oras sa le caut. Cartea chiar merita sa o citesti...am citit-o si eu si mi-a placut tare mult. Am vazut si filmul dar nu iti creeaza aceeasi stare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca te-a prins si pe tine microbul ojelor GR? :D Si eu le-as vrea pe toate fara exceptie, asa ca daca le gasesti sa dai de stire... :P

      Eu nici nu stiam ca este film dupa cartea aceasta, insa oricum tot cartea mi-o doresc...
      Pupici!

      Ștergere
  9. Am avut elf si am trecut pe tfsi.. nu exista nicio comparatie crede-ma, tfsi e infinit mai bun. pretul e o problema insa l-am folosit un an jumate si nu s-a terminat, doar ca a devenit apos si nu il mai pot folosi asa de bine.


    te pup si spor la cumparaturi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact la asta ma gandeam si eu, o fi pretul mai mare, dar la cat de putin folosesti la fiecare machaij cred ca te tine de te plictisesti... O sa il cumpar si eu imediat ce mi se termina cel de la Elf, se pare ca i se cam apropie sfarsitul si nu ma indoiesc ca o sa-mi placa mai mult, voi toate cele care l-ati incercat spuneti acelasi lucru.
      Multumesc, Alexandra, pupici!

      Ștergere
  10. Imi placce schimbarea pe care ai facut-o la blog!!!!...daca lista de dorinte este scurta inseamna ca ai aproape tot ce-ti doresti asa ca te felicit!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place schimbarea, am primit cateva critici la adresa aspectului blogului si am zis sa-m mai schimb nitel. Nu o sa fie permanent, e doar de tranzit, dar tot e ceva...
      De la Federova m-am inspirat!!

      Lista mea, zic eu ca e scurta si pentru ca o parte din ceea ce imi doream am primit de curand, au mai ramas doar acestea :P
      Pupici!

      Ștergere
  11. Cauta la Seventeen oja cu flakes: ei au 3 variante extrem de reusite in gama Supreme, si anume 103, 104 si 105. 103 e dupe-ul perfect pt Essie - Shine of the Times

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios??? Nu pot sa cred, abia astep sa ajung maine in mall, ma uit si la Seventeen si la Sephora, sper din suflet sa gasesc.
      Multumesc, multumesc, multumesc!!! :D

      Ștergere
  12. Imi place mult schimbarea pe care ai facut-o!
    Eu folosesc ca si primer UDPP si sunt multumita de el
    Despre cartea aceasta nu am auzit insa nu ma mir deoarece eu studiez multe carti de specialitate:medicina,farmacie,farmacia naturii ;Biblia este evident la loc de cinste
    Oja ta este super si eu as dori,in caz ca gasesti ceva sa ne spui si noua! Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, o voi mai actualiza pe parcurs cu poze noi.
      Si eu as vrea sa incerc si UDPP, m-am gandit ca acesta este mai ieftin si de aceea l-am pus pe lista, insa nu m-as supara daca as avea si altul.
      Pupici!!

      Ștergere
  13. Oja aceea de la GR o caut si eu,si aceeasi problema...nu gasesc niciun magazin cu oje GR,desi era o perioada cand dadeam peste ele pe toate drumurile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate imi spui si mie unde gasesc oja in Pitesti sau in Valcea...

    RăspundețiȘtergere
  15. Amuzant este ca nu am vazut oja ca aia nicaieri prin bucuresti :| vreau si eu ...another thing on my wishlist ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi cum se transmite microbul?? :P Asa l-am capatat si eu si acum scotocesc in toate magazinasele de cartier din TM dupa oja asta :P
      Bafta!

      Ștergere
  16. Filmul l-am vazut si eu dar cartea ar fi si mai si,intotdeauna cartea depaseste filmul.
    Primerul acela este foarte popular dar e scump pentru ca daca nu era, pana acum deja imi apartinea :)
    Si eu am admirat aceste manichiuri fantastice pe blog-ul lui Ami si ma intrebam caaaaand o sa am si eu asa ceva.De la tine am aflat ca exista o alternativa muult mai accesibila si chiar azi o sa pornesc in cautarea acelor minunatii.
    Te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ela, draga mea, daca vei gasi GR sa dai de stire.... :P
      Te pup!!

      Ștergere
  17. am gasit oja asta minune intr-un magazinas din orasul meu de la NYX ( in jur de 24 lei). pt mine e cam inaccesibila :-< cat de mult mi-ar placea nu as da atatia bani pe ea.. mai caut GR :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci si Nyx are asa ceva? Hmm, la mine in oras nu stiu daca exista stand Nyx, dar merita incercat. Essie e 34 plus 7 lei transportul, deci si mai scumpa :P

      Ștergere
  18. shine of the times poti sa o gasesti aici https://www.facebook.com/Beauty.In.The.Bottle :P . eu le vreau pe cele de la GR :(((. am cautat si eu in toata CTZA si nimic :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am gasit-o pana la urma, insa cu tot cu transport sare de 40 de lei si nu sunt dispusa in momentul de fata sa dau atatia bani pe o oja. Din pacate GR nu am gasit nici pana acum. Am intles ca este scoasa din fabricatie, deci slabe sanse sa mai gasim...doar din stocurile vechi poate! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!