"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 9 martie 2012

Cosmetice Liana's Boutique

Pentru astazi m-am gandit sa va arat doua dintre produsele mele achizitonate de pe blogul Liana's Boutique. Unul este cumparat de mine la prima comanda, iar celalalt este castigat la un giveaway. 
Nu stiu cat de bine cunoasteti acest blog, insa eu am cumparat de cateva ori de la Liana, diverse cosmetice si sunt foarte incantata de coloaborarea cu ea, iar preturile sunt mai mult decat bune, de fapt la unele produse sunt chiar incredibil de mici.
__________________________________________________________________________________

Primul produs este o trusa Maybelline, pe care am mai vazut-o prin blogosfera nu demult - Maybelline EyeStudio Intense Chic ( 02 Vivid Plums/ Prunes Magnetiques ).







Este o trusa foarte draguta, patru nuante sidefate cu tonuri de mov discret care nu vad la ce culoare a ochilor nu s-ar potrivi. Textura este delicata, dar suficient de pigmentata, numerele 2 si 3 mi se par a fi mai sidefate decat 1 si 4. Imi place cel mai mult pentru faptul ca nu sunt prafoase si nu se imprastie produsul pe pleoapa inferioara la aplicare, motiv pentru care machiajul cu aceasta trusa este unul foarte facil, movul nu este deloc strident, de aceea il adopt des la serviciu. 
Un lucru la fel de interesant il constituie indicatiile de pe spatele trusei privind distribuirea celor patru nuante prin patru pasi simpli si un desen elocvent.


Nu este dragut?
Aceasta trusa o mai puteti gasi AICI la pretul de 17 lei. 
_________________________________________________________________________________

La prima comanda pe blogul Lianei, mi-am cumparat numai blush-uri, asta pentru ca va mai spuneam eu prin diverse posturi ca de ceva timp am o obsesie nebuna pentru fardurile de obraz. 
Din aceasta prima comanda face parte si acest produs - Revlon 875 Show Stopper Copper, care este de fapt un fard de pleoape, insa eu l-am folosit o singura data in acest scop, cel mai des este blush la mine, insa se poate folosi ca bronzer, dupa cum se vede din imagini. Acesta este un tester, asa cum sunt si alte produse pe acest blog si a costat 10 lei. Este foarte pigmentat, are o rezistenta foarte buna, in concluzie imi place foarte mult si o data cu caldura am inceput sa il folosesc mai des. 
Pe transport am platit 4 lei prin depunere anticipata in contul BT. 





Acest produs inca se mai gaseste pe blogul Lianei, AICI la pretul de 10 lei usor atins, sau 15 lei sigilat.
_________________________________________________________________________________


              In aceste poze am folosit trusa Maybelline (toate cele 4 nuante) si ca blush - fardul Revlon.
__________________________________________________________________________________


                                          Am folosit doar trusa Maybelline ( nuantele 1,2 si 4).
__________________________________________________________________________________

Eu va recomand cu mare drag blogul Liana's Boutique, eu am primit produse de foarte buna calitate la preturi foarte mici, transport ieftin si la fiecare comanda cate un cadou cu adevarat util care m-a surprins intr-un mod foarte placut.
O sa va mai arat si alte produse pe parcurs.
Va pup!

13 comentarii:

  1. Superba culoarea ochilor,esti o frumoasa :)
    Sper ca ai avut parte de o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am comandat niciodata de la ea,dar ii urmaresc blogul de multa vreme si mereu ma minunez de produsele tentante pe care e are!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca in lista ta de bloguri am descoperit-o eu prima data... :P

      Ștergere
  3. Am comandat o singura data de la Liana, mi-a placut de ea, mi-a facut o impresie foarte buna. Sunt foarte reusite machiajele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Coconut, sunt niste machiaje foarte simple, pentru serviciu!

      Ma bucur ca ti-a placut si tie Liana! :)

      Ștergere
  4. Ce frumos iti conturezi ochii :) Eu taaaree nu ma pricep la asta si mi-e ciuda pe mine , nu reusesc nicicum sa-mi fac ochii sa para mai mari .. mai .. Machiajul pe care il porti aici e preferatul meu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Machiajul acesta iti place tie cel mai mult de la mine? Hm...nu m-as fi gandit :P Multumesc frumos!!!

      Pai, referitor la faptul ca vrei sa dai iluzia de ochi mai mari, cica ar functiona creionul alb pe waterline, insa sunt sigura ca o sa gasesti mai multe trucuri pe blogurile de make-up. Eu am cateva culori si o tehnica anume prin care imi "maresc" ochii, insa nu cred ca se potriveste fiecarei tipologii de ochi, asa ca nu recomand... :P

      Te pup, draguta, weekend minunat!

      Ștergere
    2. De fapt ce as vrea eu , e sa am ochii mari , asa ca tine :) Dar .. in alta viata poate :)) Am incercat si cu creionul alb , dar .. degeaba daca nu ma pricep la machiaj . Cred ca mi-ar prinde bine 2-3 lectii de make-up . Uite ca e Duminica , ora 2 , si eu stau in pat :P Ma duc la munca si azi , bineinteles , dar putin mai tarziu , azi imi permit sa trag putin chiulu' :)) Te pup , o zi frumoasa

      Ștergere
  5. foarte utila postarea asta, cel putin pentru mine. Eu am nevoie de recomandari..in cazul cumparaturilor de genu'..am avut cateva surprize neplacute de cateva ori, asha ca sunt putin circumspecta. Multumesc, deci:) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos, eu chiar recomand acest blog! Si eu am avut probleme din pacate, dar pe atunci nu aveam blog sa scriu despre experienta respectiva, desi nu ar fi nici acum prea tarziu, blogul de pe care am cumparat inca exista...!

      Te pup, draguta, un weekend minunat!

      Ștergere
  6. multumesc mult de tot pt cuvintele frumoase....te pup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!