"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 24 martie 2012

Buna dimineata, primavara!!!

Recunosc faptul ca am cam abandonat rubrica fashion pe blog. Nu stiu daca i-a fost cuiva dor de mine "plan intreg", insa odata cu primavara am revenit si eu cu cateva poze.

"Sedinta foto" a avut loc pe la ora 8:00 dimineata, in drum spre chioscul cu covrigi din centru.




Trench New Yorker, pantaloni Vila , centura second-hand, pantofi no-name, geanta Gatta.

44 de comentarii:

  1. E foarte frumoasa tinuta:X Imi place tare mult trench-ul si geanta:)
    Si tu esti o draguta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dya, si tu esti o draguta ca de obicei, trench-ul l-am luat anul trecut la reducere, din pacate am cam pierdut din nasturi...nu stiu ce voi face. :P
      Pupici!

      Ștergere
    2. Poate gasesti prin second ceva cu nasturi asemanatori :) Eu asa mai fac , daca vad ceva cu nasturi interesanti , cumpar si dezmembrez :)) Tare bine mai arati dimineata :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Pantofii sunt din piele intoarsa si sunt facuti pe comanda. Sunt foarte multumita si incantata de ei si imi doresc si altii insa pe alta combinatie de culori, strang banuti pana atunci.

      Multumesc frumos, te pup!

      Ștergere
  3. ce frumoasa esti!!! imi place totul! xoooo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot, ma bucur tare ca-ti place tinuta mea, te pup! :)

      Ștergere
  4. Foarte draguta tinuta! Ce par frumos ai♥♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Andreea, l-am tuns acum vreo 3 saptamani si am crezut ca s-a scurtat destul de tare, insa vazandu-l asa in poze imi dau seama ca m-am inselat, e destuuul de lung. :) Sunt si eu in sfarsit multumita de el, de la tratamentele Anian arata sanatos si lucios, iar de la capsulele de gelatina nu mai cade, mai am probleme cu matreata cat de cat, insa Nizoralul isi face si el treaba, asa ca sunt pe drumul cel bun. Faptul ca am renuntat la obiceiul de a-l vopsi, are un mare plus.

      Multumesc frumos pentru aprecieri, te pup! :)

      Ștergere
    2. Chiar foarte frumos parul tau! Bogat si cu aspect sanatos :X

      Ștergere
    3. Multumesc frumos, Silvia, recunosc ca si eu sunt incantata de el in sfarsit! :)
      Pupici!

      Ștergere
  5. ce frumoasa esti! :*
    trenchiul imi place foarte mult si iti pune in evidenta silueta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot pentru compliment, din pacate trench-ul numai cu centura ma avantajeaza, largut cum se poarta el in mod normal nu prea e pentru mine :P

      Te pup!

      Ștergere
  6. Mmmmm, intreg outfit-ul este pe gustul meu!
    Pantofii sunt minunati!!!
    Iar parul...ti l-am admirat pentru a n-a oara!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc si eu pentru a n-a oara pentru ca esti asa draguta! :)
      Cu pantofii am avut noroc, asa e cand ii faci exact asa cum vrei tu, ies perfect :P

      Te pup, draga mea! :)

      Ștergere
  7. Superba tinuta si intregul look, bine ai venit primavara.
    Frumoasa ca intotdeauna, sa ne mai arati poze :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incerc sa mai postez, din pacate nu prea am fotograf :P
      Sper ca de acum sa ma tin de rubrica!

      Multumesc frumos pentru aprecieri!
      Te pup!

      Ștergere
  8. Mie chiar imi era dor de tine asa..” toata”...imi era dor sa te admir, sa te invidiez( dar fara rautate), sa te privesc...esti o dulceata, arati perfect..si imi place atat de mult cand esti machiata natural.(cred ca ti-am mai zis asta) Hainutele sunt superbe...imi place mult trench-ul ...Orice ai purta ti-ar veni la fel de frumos..pt ca tu esti frumoasa! Iar parul ..waw...ce ii faci de este atat de frumos?atat de sanatos? de ochi nu iti mai zic nimic..aici nu cred ca ai vre-un secret..sunt de la mama natura..Dar pe bune acum...ce te-a mai rasfatat mama natura! Esti perfecta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, Raluca ce bine ma faci tu sa ma simt cand vii in vizita pe aici :P
      Iti multumesc din suflet pentru aprecieri, daca am avut o zi proasta azi, acum seara nu am cum sa nu ma binedispun dupa ce am citit comentariul tau. :)
      Ma bucur ca iti place tinuta mea, parul, cum spuneam mai sus e de la Anian, stii tu ce folosesc eu de 3 ani de zile, acum mai iau si capsule cu gelatina in plus, iar despre machiajul natural stiu ca exact ca e exact cum iti place tie si precum am spus cam asa arat eu cand merg la serviciu, cat mai naturala... :)
      Te imbratisez cu drag si iti multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase! :)

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. Multumesc, Ionela, de la New Yorker l-am luat anul trecut, era foarte mult redus.
      Te pup! :)

      Ștergere
  10. superr imi place foarte mult trench-ul (imi plac toate gecile si bluzele cu doua randuri de nasturi :X) am vazut ca ai zis ca ai cam pirtdut din nasturi si eu am avut problema asta cu o gecuta si am cumparat niste nasturei metalizati de la magazine de naturei si zici ca noua :)):* pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, si eu am o pasiune pentru hainele cu doua randuri de nasturi, am vreo patru din cate imi amintesc acum in stilul acesta :P

      Cu nasturii, cel mai probabil asa o sa rezolv si eu, din pacate nu voi gasi identici cu siguranta, asa ca va trebui sa improvizez cumva cu altii asemanatori.

      Te pup si multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  11. of, ce te invidiez pentru silueta asta perfecta! u lucky gurl! ca sa nu mai punem la socoteala ca esti si frumu frumu!foarte misto tinuta, te prinde tare bine ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ioana, ma bucur ca-ti place tinuta mea, trench-ul ala se poarta fara centura sau cordon in talie, insa nu ma avantajeaza din cauza siluetei mele mult prea subtiri pentru gusturile mele, dar saru'mana pentru complimente! :P

      Te pup, draguta!

      Ștergere
  12. Superb trench, dar cum de ai avut chef de poze la 8 dimineata? Foarte tare! ;))
    Poza cu spatele e dementiala, ti se vede un par ca in reclame, superb! Abia astept sa-l tund si eu (drept ca de obicei), am varfurile tocate si tot am amanat momentul.
    Te pup frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, eram in drum spre serviciu si m-am oprit in centru sa cumpar covrigi si cum aveam aparatul foto la mine (il port mai mereu), am profitat de faptul ca am avut si fotograful cu mine (pe el in "port" mai rar) si era asa de frumos afara ca nu m-am putut abtine... :P

      Da, ai dreptate in privinta parului, in urma cu cativa ani nu ma gandeam niciodata ca voi ajunge sa port parul asa, fara placa, ondulator sau alte artificii, nu am folosit decat fluidul de la Oyster pentru netezire, insa si acela e un tratament pentru par pana la urma.
      Eu l-am tuns nu demult, cu vreo 3 saptamani in urma si mi-a luat destul de mult din el pentru ca nu mai fusesem de foarte mult timp la tuns, acum am zis ca o sa merg la 3 luni si ii pastrez inca forma asta dreapta, parca arata mai sanatos si mai bogat cand e tuns asa decat filat, asa mi se pare mine...

      Ma bucur ca-ti place foarte mult! Te pup si eu, frumoaso!

      Ștergere
  13. Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot, Alina, l-am cumparat si la o oferata foarte buna, era plin raftul de ele si nu parea nimeni interesat, mi s-a parut ciudat pentru ca si mie mi-a placut mult de tot inainte sa-l incerc. :)

      Te pup!

      Ștergere
  14. Imi place cum se aseaza parul,m-am tuns zilele astea si eu si mi-am dorit mult sa mi-l taie drept,tare m-am mai ofticat cand am ajuns acasa si am vazut ca tot in scari era:(

    Pantalonii sunt tare draguti si paltonasul imi place mult.

    Mereu porti tocuri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La tine oricum este odulat parul, cred ca in scari te avantajeaza mai bine, eu zic ca la tine e invers, pare mai bogat daca e inegal, nu?

      Sa stii ca mai mereu port tocuri, e adevarat, foarte rar ma imbrac sport si evident ca atunci nu port, si in rest destul de rar, am o pereche de sandale fara toc si pe acelea le mai port si o pereche de balerini aurii superbi pe care i-as lua mai des insa ma taie cusaturile si imi provoaca dureri pe toata laba piciorului :P

      Multumesc frumos, te pup! :)

      Ștergere
    2. Tare mi-as dori sa pot purta si eu tocuri mai des,insa mersul mult pe jos nu ma lasa:(

      Ștergere
  15. Sa vedem.. arati fenomenal, tenul tau radiaza iar de par ce sa mai zic? ah, imi plac pantofii de mor:P

    Esti superba:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Ionny, esti draguta tare. Ma simt tare bine pentru aprecierile tale privind tenul, la un moment dat eram tare dezamagita de felul in care se comporta pielea, dupa ce am renuntat la anticonceptionale, insa acum am reusit sa gasesc un echilibru.

      Multumesc frumos, te pup! :)

      Ștergere
  16. Sunt curioasa ce inaltime ai :D Eu am 1.72 si pe tocuri peste 1.80 Ma simt giganta pe langa prietenele mele . Puup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heheh, si eu am 1.73, iti dai seama ca si eu sunt cea mai inalta din toate grupurile sociale din care fac parte, cu exceptia unei singure prietene, Anca, am poze cu ea pe blog, insa ea nu poarta foarte des tocuri si atunci e cam cat mine, deci te inteleg perfect :)))

      Ștergere
  17. Perfecta tinuta prezentata in postarea aceasta!Imi plac mult pantofii si trench-ul!

    RăspundețiȘtergere
  18. Arati atat de bine!Esti super cute!Sa repet si eu ce au spus alte fete(imi plac pantofii la nebunie,trench-ul,parul tau).
    Sunt super buni covrigii din centru(de la simigeria Petru) :)))
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot, Alexia. Pantofii i-am facut pe comanda in Galerie, sunt foarte incantata de ei.
      _____________________________________
      :p de acolo am luat si eu covrigii! :)))

      Te pup si eu!

      Ștergere
  19. Si uite ca am revenit!
    Astazi ma ,,hranesc,, din plin. Pe langa combinatia de culori, pe langa stilul vestimentar abordat, pe langa accesoriile bine alese tinutei prezentate, ceea ce mi-a placut in mod deosebit se poate observa cu usurinta in ultima fotografie....daca tot i-ai dat primaverii o salutare, ea ti-a raspuns cu bucurie ....a lasat soarele sa se oglindeasca in ochii tai, dandu-ti un plus tinutei si punandu-ti in valoare feminitatea.Si cand te gandesti ca ,,firma,, Mama-Natura le-a facut pe toate, nu-i asa ca e minunata primavara????
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de frumos ai descris in cuvinte ultima poza, iti dau dreptate intru-totul in ceea ce ai spus... :)
      Iti multumesc frumos si ma bucur ca ai revenit! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!