"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 6 februarie 2012

Terracotta - Lady's

Va spuneam mai demult ca am comandat de doua ori pe site-ul Lady's mai multe produse.

Produsul din imaginea alaturata l-am comandat a doua oara. Mi-a placut prezentarea din catalog si m-am gandit sa-l incerc.

Este un fard de obraz cu particule stralucitoare, poate fi folosit si ca bronzer, iluminator sau pur si simplu blush, in functie de cantitatea aplicata.
Eu il folosesc ca fard de obraz de cele mai multe ori, singur sau peste un alt blush pentru a-i schimba efectul.

In prezent in catalog costa 20.99 lei si daca va inscrieti in grila de comanda detaliata de site-ul
respectiv, o puteti lua cu reducere de pana la 42 %.
Eu l-am luat cu reducere de 30 % din cate imi amintesc si am dat pe el undeva in jur de 15 lei, nu mai retin exact.




Exista in doua variante, din cate am vazut eu in catalogul din care l-am comandat, unul predominant roz si unul predominant maro-auriu. Eu am comandat cea de-a doua varinata, insa tot inspre roz-auriu bate cel mai mult.

Se consuma greu, recipientul are 8g, este destul de mare, dureaza pe ten destul de mult.
Nu este un produs care sa ma dea pe spate, la inceput l-am folosit aproape zilnic, insa ulterior mi-am comandat un blush de la Elf care ii seamana destul de mult, insa particulele stralucitoare sunt usor holografice si imi place mai mult, asa l-am cam inlocuit.
Ambalajul este din plastic de proasta calitate, nu dupa multe utilizari s-a rupt si nu mai sta inchis.
L-as mai cumpara, insa numai la pretul de maxim 15 lei.

Voi ati incercat acest produs?

25 de comentarii:

  1. nu l`am incercat insa chiar acum 5 min. eram pe siteul Lady`s si ma gandeam cam ce as putea sa incerc de la ei. Aman insa acest bronzer pentru o comanda viitoare pentru ca la aceasta nu cred ca as primi un discount semnificativ.
    Pupici

    ps: ti-am transmis o leapsa :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum tu stii si de ceea ce ai nevoie, adevarul e ca te saturi de el pana se termina, insa am vazut si pe la Floram ceva asemanator si nu era mare diferenta la pret, daca e sa-l iei cu pretul intreg, de aceea zic ca la un discount mai mare merita, insa nu la 21 de lei...

      Multumesc pentru leapsa, pup si eu! :)

      Ștergere
  2. Chiar ma intrebam cum o fi, din poze asa ca ambalaj arata binisor, ca si produs in sine mi se pare cam sidefat pentru gusturile mele. Peste blush sau deasupra lui mai aplic din cand in cand iluminatorul de la Bobbi Brown care il am de o gramada de timp si abia se consuma. A fost destul de scump dar merita.
    M-am tot uitat pe la Flormar dar parca nu-mi sare nimic in ochi, am chef de un blush foarte putin sidefat piersicuta spre maroniu gen...daca stii ceva let me know please! :D

    Ma cam feresc de sidefate pe fata, am impresia ca nu ma prind cateodata (mai ales acum cand sunt alba, deloc bronzata) si parca evidentiaza imperfectiunile. Le prefer vara :P.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este tare sidefat, intr-adevar, eu nu prea sunt adepta pudrelor bronzante sau a blush-urilor sidefat ca acesta, mi se pare ca-mi mareste optic porii de pe obraz, insa in ultimul timp m-a apucat asa o pofta de tot ce-i sclipicios, cred ca de la Sleek - Sunset mi se trage, si sunt intr-o perioada in care folosesc numai blush-uri sidefate :P Sunt curioasa daca ma tine pana la vara, cand arata altfel, vorba ta :P

      La tine am vazut, intr-adevar, iluminatorul acela pe care il folosesti mai mereu, bine ca se consuma greu, ca ieftin nu prea cred sa fi fost... :P

      Pup!

      Ștergere
  3. Ma gandeam si eu la un moment dat sa il iau, dr am ajuns la concluzia ca nu mai am nevoie de (inca) un iluminator...dar arata destul de bine in poze, ca sa fiu sincera :)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai deja cel putin UN iluminator, atunci considera ca acesta este total neatragator, i se rupe ambalajul repede, e mai mult rozaliu decat maroniu, stiu eu, din astea ...si nu te gandi sa-l cumperi... :P Strange banutii pentru Pantofi...si ai vazut ca am scris cu majuscule :P

      Pupici!

      Ștergere
    2. He he, am atat de multe ca ma coplesesc, nu stiu niciodata pe care sa il aleg. Iar Pantofiorii...au contul lor separat deja ;)!

      Ștergere
  4. Pare sa fie tocmai bun pentru pometi, cel putin eu numai pe post de iluminator l-as folosi, sau chiar si putin in zona arcadei.
    Ia sa vad si eu ce mai au pe site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu folosesc cam rar iluminator, asa cum ar trebui el folosit, insa este perfect pentru asa ceva. De gasit gasesti acolo si produse interesante, insa ai grija, dupa ce comanzi o data, asteapta-te la mail-uri agasante cu oferta lor aproaope zilnic... :P

      Ștergere
  5. ce alte produse ti-ai mai luat de la lady*s???? am vazut si eu pe net mai multe brosuri si unele produse de machiaj chiar m-au tentat, insa nu stiu nimic despre ele. sunt bune la raportul calitate/ pret????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am luat doua blush-uri, celalalt imi place foarte mult, o sa vi-l arat si pe acela, oja care surprinzator tine destul de mult, tus de pleaoape, care este ok, doua rujuri, dintre care doar unul imi place si cam atat din cate imi amintesc.
      Am pus comanda cu mai multe fete si mi-a venit reducerea destul de mare si in conditiile acestea eu zic ca merita, da, mi-as mai comanda produse si o sa o fac, insa tot la fel cand vom strange o comanda mai mare, vreau sa-mi iau mai multe oje mai ales... Eu zic sa incerci cu cateva produse, la pretul care il au merg, insa nu pot sa zic ca m-a dat pe spate niciun produs in mod special... :)

      Ștergere
  6. Mmm, dar cel de la ELF? Nu ne faci o comparatie:D?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incerc si cu acela, insa aparatul meu foto este foarte capricios, nu ai ideea cate poze a trebuit sa fac sa vi le pot prezenta pe cele de mai sus, cu blush-ul acela nu am reusit deloc si mai putin si se termina... :P
      Dar promit ca mai incerc si daca reusesc vi-l arat, e noua mea preferinta in materie de blush-uri!! :P

      Ștergere
    2. Pai, tocmai...m-ai facut curioasaaaa!!

      Ștergere
  7. seamana cu ceva...nu stiu acum cu ce...am mai vazut...sa fie cu cel de la Flormar...nu mai stiu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cred si eu, cred ca la Flormar am mai vazut ceva similar...

      Ștergere
  8. Pana zilele trecute am folosit exclusiv un blush de la Everyday Minerals, dar de cateva zile folosesc unul de la Maybelline a carui culoare imi place foarte mult, dar care are niste "defecte" (urmeaza sa ii fac un review).
    In materie de blush, pe tine te-ar prinde foarte bine o nuanta de piersica si coral, nu ca nu esti frumoasa si asa, dar ai fi "cireasa de pe tort" :))
    Te pup cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dea, sa stii ca aceea este si nuanta mea preferata si in general piersiciu caut :P Am cateva si in aceste nuante.
      Multumesc pentru aprecieri, te pup si eu, imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem anul acesta, dar o sa remeiem situatia cum se face mai cald putin afara :)

      Ștergere
  9. N-am incercat chiar nimic de la Lady's. Imi place cum arata swatch-ul, ar merge pe o piele aramie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar se potriveste unui ten mai inchis la culoare, astept si eu vara si un pic de bronz pentru un altfel de efect... :P

      Ștergere
  10. Are o culoare atat de frumoasa...il trec pe lista si sper ca in curand sa pot sa dau si eu o comanda,nu am mai incercat nimic de la ei si sunt curioasa.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne arati si noua ce iti cumperi daca o sa dai comanda, eu mai am cateva produse pe care vreau sa le prezint pe blog, poate mai este cineva interesata...

      Pup si eu!

      Ștergere
  11. Mi se pare draguta nuanta si il vad potrivindu-se perfect unui ten cu subton cald.
    Vara se va vedea superb in razele soarelui,poate chiar pe un ten bronzat,asortata cu un machiaj care sa il puan in evidenta.


    "...in ultimul timp m-a apucat asa o pofta de tot ce-i sclipicios..." Se observa asta pentru ca pana si oja are sclipici :) Si eu sunt innebunita dupa astfel de chestii :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!