"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 23 ianuarie 2012

Testez "Vis de albastrele" - SpaRustica

           Va spuneam AICI, nu demult ca, datorita unui vizitator al blogului meu, am descoperit o poezie de site denumit SpaRustica, site care comercializeaza 6 creme naturale pentru ingrijirea tenului - deocamdata sunt doar sase, insa ne sunt promise si altele pe parcus. 
        In postarea respectiva imi exprimam interesul fata de gama pusa la vanzare si va intrebam in ce masura sunteti familiarizate cu aceste produse, pe mine m-au tentat de cand le-am vazut si chiar imi doream sa incerc unul dintre ele. Surpriza a venit cateva zile mai tarziu, cand am fost contactata printr-un comentariu la postarea respectiva, de catre Simona, creatoarea acestor creme si administratorul site-ul si al afacerii in sine. Aceasta s-a oferit sa imi trimita spre testare oricare dintre cele sase creme. M-a suprins propunerea sa si m-a bucurat foarte tare in acelasi timp. Am ales intr-un final "Vis de albastrele" - crema contur de ochi, asta pentru ca sunt in cautarea unei creme pentru conturul ochilor pe care sa o folosesc dimineata sub machiaj. Seara folosesc aproape zilnic crema despre care va spuneam in postarea anterioara (unt de shea + ulei de argan + ulei de migdale + vitamina E), care este insa extrem de grasa si nu o pot folosi decat seara. 
     
       Asadar, Simona mi-a trimis crema pe care am ales-o si astazi am ridicat coletul de la posta. Surpriza a doua a venit in colet, cand alaturi de crema respectiva, am mai primit si inca doua mostre frumos ambalate in recipiente micute de 10 gr si puse in pungute de hartie cu toate specificatiile necesare precum se poate vedea in imagini.

M-am ales asadar cu inca doua creme:
- Alint de somn usor (crema regeneranta de noapte)
Oglinda, Oglinjoara ( crema antirid de zi) - aceasta era a doua optiune a mea, oscilam intre aceasta si cea contur de ochi cand a trebuit sa aleg de pe site si tare, tare mult m-a bucurat sa vad ca Simona, din propria sa initiativa mi-a pus in colet o mostra si din aceasta crema. 

         Nu am putut sa nu observ in colet, un aviz de insotire a marfii, perfect completat cu toate rubricile si specificatiile necesare (deh, defect profesional) si in general modul perfect organizat si atentia pentru detalii care mi-a insuflat-o primul contact cu acest concept SpaRustica.

    Crema pe care am ales-o eu, "Vis de albastrele" are urmatoarele ingrediente (asta ca sa vedeti cea anume m-a atras) : apă distilată, ulei de struguri, ulei de caise BIO*, ulei de dovleac*, glicerină (şi) apă distilată (şi) extract de albăstrele (şi) extract de flori de tei (şi) extract de flori de soc, glicerină, laurat de izoamil, gliceril stearat, alcool cetostearilic, dimethicone, lactat de sodiu, stearoil lactilat de sodiu, pantenol, vitamina E, alantoină, gumă xantan, citrat de sodiu, fenoxietanol (şi) etilhexilglicerină

        Asadar, din seara aceasta voi incepe testarea pentru crema contur de ochi "Vis de albastrele" si dupa aproximativ o luna voi reveni cu un review. 

Multumesc frumos, Simona pentru aceaste creme, abia astept sa le incerc.

P.S pentru ca la postrea anterioara vorbeam cu dezamagire despre ambalajul nu tocmai inspirat pentru aceste creme, Simona promite ca are in plan ca pe parcursul acestui an sa schimbe acest aspect al produselor, lucru care pe mine ma bucura si-mi ofera o alta perspectiva aspura acestor creme. 

Ah, era sa uit, pe Simona o cunoasteti poate de pe blogul sau: http://pringradinacosanzenei.blogspot.com/

25 de comentarii:

  1. dimethicone este un silicon.. mi se pare strange sa pui un silicon intr-o crema naturala. In rest pare tentanta. Sa ne spui ce rezultate are (

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am vazut de la inceput cand am analizat produsele, insa am mai folosit produse cu dimethicone si chiar nu am nimic de obiectat, nu mi-a facut rau, sa vedem pe parcurs cum reactioneza pielea de la ea sau mai bine zis ele (cremele)...

      PS Datorita tie sau din cauza ta (depinde cum o iei, dupa necesitate sau dupa portofelul meu suferind) astazi am petrecut mai toata ziua pe iHerb dupa suplimente... :P Iar am facut lista...off!!

      Ștergere
    2. Si eu tot pe Iherb sunt :)). Fac lista de primavara, pentru a evita o eventuala astenie! Tot la suplimente ma chinuiesc si eu.....

      Ștergere
    3. :)) Intra si la Adiana, are o postare super interesanta despre suplimente :P

      Ștergere
    4. @simona sa nu te grabesti cu iherb. ca poate vreau si eu ceva si trimitem deodata. ce zici?

      Ștergere
    5. Promit ca te anunt cand vreau sa comand, deocamdata fac doar lista, normal ca mi-ar placea sa mai fie cineva sa impartim transportul :P
      Pupici!

      Ștergere
    6. Buna Adiana,

      observatia ta e pertinenta si accept critica! Folosesc deocamdata dimethicone pentru ca nu am gasit inca un inlocuitor care sa faca crema sa se intinda f bine si sa nu existe acel fenomen de albire la aplicare... Dar, pentru ca de cateva saptamani lucrez la formule de produse noi, caut un inlocuitor pentru cand voi face lotul 2 de creme. Desi nu am personal o problema cu dimethicone, el fiind inert si pielea nereactionand la el in nici un fel, foarte multe persoane au o retinere vis-a-vis de el si incerc sa gasesc o solutie.

      Ștergere
    7. Siliconul nu este sanatos, este o componenta ieftina ce acopera porii si pielea nu poate respira, ducand in timp la acnee si alte dezechilibre ale pielii (eczeme, dermatite).

      Ștergere
  2. ooh, despre suplimentele va pot povesti pana maine.. pe blog nu am multe articole, dar am incercat cam toata gama now foods pana acum..de vreo trei ani iau fara numar :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate faci o postare speciala si ne recomanzi niste produse, daca tot facem lista pe iHerb :P

      Ștergere
  3. Dupa ce incerci crema Oglinda, Oglinjoara ( crema antirid de zi), sa ne scrii si noua ce parere ti-a facut. Eu sunt interesata de aceasta crema. Mersi, pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi testa si crema respectiva si voi prezenta si impresiile referitoare la ea, atat cat imi pot face idee din recipentul pe care il am, chiar ma bucur pentru aceasta crema, se pare ca mi se cam intensifica ridurile si am nevoie de un astfel de produs...
      Pupici!

      Ștergere
  4. Chiar sunt curioasa de efectul lor :P, eu am fost putin rautacioasa la postarea aia dar nu intentionat. Imi place totusi originalitatea numelor alese pentru produse, nu am mai vazut asa expresii frumoase pe site-uri cu produse naturale...vis de albastrele...:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, toate denumirile sunt asa inspirate, de fapt, precum am spus si in postarea intiala, asta m-a atras prima data, poezia fiecarui produs, abia apoi m-am uitat la lista de ingrediente...
      Acum m-am dat prima data cu ele - Vis de albastrele si Alint de somn usor...m-au trimis deja la culcare :p
      Multumesc de vizita, te pup, noapte buna! :)

      Ștergere
  5. Eu cred că după un "alint de somn uşor" urmează un "vis de albăstrele" iar la trezire o să apară inevitabila întrebare:"oglindă, oglinjoară" cine e cea mai frumoasa din ţară?

    Dacă mă întrebi pe mine, eu o să-ţi spun că vreau să fiu "sora soarelui" cu "bujori în obrăjori".

    Apropo, consistenţa cremelor e mai fluidă sau mai densă?

    p.s: sunt la prima utilizare a şamponului, a măştii cu clătire şi a keratinei ..şi-mi place mult rezultatul. De abia aştept să încerc si masca fără clătire.
    Presupun că trebuie să mă limitez doar la una din variantele: masca, bifazic sau keratina, cat e parul ud, nu?
    Eu m-aş da cu toate în acelaşi timp, de nerăbdare să văd cum sunt :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, chiar asa le-am folosit Katyna, acum de dimineata am folosit inca o data Vis de albastrele pentru zona ochilor si Oglinda, oglinjoara pentru restul fetei ca baza de machiaj. Deci, ca sa-ti raspund la intrebare, sunt toate trei fluide, intra relativ repede in piele si pot sa le folosesc ca baza pentru machiaj. Asta imi doream eu de fapt, sa nu aiba consistenta grasa pentru ca am deja una asa.
      __________________________________________________

      Cat despre Anian, sa stii ca eu asa folosesc, masca si keratina sau bifazic, nu le pun pe amandoua o data, mi-e sa nu se incarce excesiv parul si sa mi se ingrase prea repede dupa aceea...poate la un par foarte degradat merg impreuna, dar la al nostru cred ca e mai bine sa alternam, bineinteles asta este doar parerea mea si modul meu de utilizare, tu poti incerca sa vezi cum reactioneaza parul tau... :)
      Sper sa iti placa efectul si pe termen lung... :)
      Pupici!

      Ștergere
  6. astept si eu...de curiozitate...ca am intai altceva de cumparat...tot tu m-ai intaratat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ofof, ce ne intaratam una pe alta aici.. :P
      O sa vorbesc despre toate cremele dupa aproximativ o luna, fii sigura! :P
      Pup!

      Ștergere
  7. Eu nu ma pricep foarte bine la ingredientele cosmeticelor, dar cand aud de produse naturale sunt deja cucerita :)) De-abia astept sa vad si review-ul.

    Te anunt ca ai primit un premiu la mine pe blog. Este din suflet si sper sa te bucuri de el!

    Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  8. Abia astept review-ul,suna atat de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, chiar suna bine si primul test l-a trecut de dimineata, am putut sa ma machiez imediat! :P
      Pup!

      Ștergere
  9. Am uitat,trebuie sa te anunt ca ai un premiu la mine:D
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. chiar sunt curioasa d efctul lor..abi astept sa citesc postarea..sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulumesc frumos, deja am renuntat la produsele mele pe care le foloseam inainte si le voi folosi exclusiv pe cele trei...deocamdata imi place efectul!
      Pupici! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!