"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Animalutele din viata mea

Poate ca ati vazut, ca am facut diverse referiri prin anumite postari si comentarii la animalutele din viata mea, astfel incat, m-am gandit sa vi le si prezint oficial.

Acasa, in Herculane, bunica mea are o pisicuta neagra Miki iar parintii mei un caine negru, Blacky:


In aceasta poza dormeau amandoi in bratele mele, in pat, adica peste picioarele mele amortite, deoarece cainele cantareste vreo 40 de kg, insa este foarte sensibil si dornic de afectiune si ii place sa se cuibareasca in bratele mele cand vin acasa, desi saracutul nu-si da seama ca e cam grasut si nu prea are loc.. :P




Pisica e in bratele mamei, in putinele clipe de leneveala, el este inca pui si plin de energie, e foarte jucaus si neastamparat. :)



 Iar aceasta este Ginuta, v-am mai povestit despre ea si cu alta ocazie, este o pisicuta vagaboanda ( reabilitata acum :P) care a intrat la noi in curte in cautare de hrana si pana la urma a ramas aici. Este preferata prietenului meu, care pana la ea nici nu concepea sa avem pisica in curte, insa acum o iubeste foarte tare, precum se vede si in poze, iar ea il iubeste la fel, il recunoaste de stapan, deoarece el o hraneste cu consecventa si o alinta. I-a cumparat o zgardita antipurici si, intr-un mod foarte ciudat si surprinzator pentru mine, a acceptat-o la gat fara nicio problema, in conditiile in care pisicilor nu le prea place sa aiba ceva la gat, stiu asta dintr-o vasta experienta (am avut pisica in casa de cand m-am nascut). Ginuta este o pisica foarte speciala pentru noi, pe care o iubim foarte tare si care ne iubeste la randul ei la fel de mult.

Pot sa spun ca am avut o copilarie foarte fericita din acest punct de vedere, bunica mea mi-a dat voie sa am pisica in casa de cand m-am nascut si cum mereu dispareau, eu veneam acasa cu tot felul de pisici abandonate si ea mi-a permis sa le tin si sa le cresc intotdeauna.
Un animalut ofera intotdeauna iubire necondititonata, este atat de benefic mai ales pentru persoanele singure, dar si pentru copii si batrani.

24 de comentarii:

  1. ce draguti sunt...si afectuosi...ii iubesc ! eu , personal , nu am , dar il consuder pe Bijou al fiica-mii ca si al meu...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ee, asa daca o iau si eu, nu am niciunul, ca toti apartin mai mult unui alt membru al familiei mele, insa ii consider pe toti si ai mei.
    Pisicuta ta este cea mai taaare, sper sa reusesc pe viitor sa imi iau si eu una din rasa respectiva...ador ghemul ala al tau de puf!! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ea e :D Mi-am dat seama ca in pozele astea nu are ochi :P, insa e din cauza ca era rasfatata tare... :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place Miki a ta, am avut si eu o relatie de "imprumut" cu o pisica neagra cu ochi verzi la gazda mea din timpul liceului si am ramas cu o admiratie pentru ochii aia verzi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar,animalutele iti umplu viata si cred ca te fac sa fii mai bun si ele te iubesc sincer fara sa iti ceara ceva in schimb.
    Sunt minunate pisicutele tale,iar catelul este foarte dragalas...cand voi avea casuta mea,imi doresc sa am multe,multe animalute.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Blueroses, eu mi-am dorit foarte mult o pisicuta neagra, o iubesc tare mult.
    Multumesc, pupici!

    @Descude, si eu as vrea sa aduc toate pisicile si cainii fara stapan in curte, daca as putea...
    Multumesc, te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Daa, si sunt ai mei cu totii :P
    Multumesc, pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce dragalasi sunt! :)
    Si ce-mi place cand aud de unii baieti ca le plac pisicile:))

    RăspundețiȘtergere
  9. doamne ce scump e catelusul:X:X l as lua acasa:)) am avut si eu o pisicutza cand eram mica,dar mi a murit si cred ca trauma a fost atat de mare,la varstya aia,ca nici pana la ora actuala nu m am mai putu apropia de pisici..insa am doua cateluse care la fel ca ginutza,au cautat de mancare la mn in curte:)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Alina, si eu am fost uimita, cand l-am vazut pe prietenul meu cat de mult s-a atasat de Ginuta, pentru ca inainte am tot purtat discutii despre pisici si imi spunea mereu ca lui nu-i plac, ca el vrea caine, insa acum recunoaste ca nu si-a dat seama, insa ii plac si lui si ma lasa sa o tin si in casa daca vreau, de fapt cred ca el vrea mai mult decat mine, insa nu recunoasete... :P
    Multumesc, pupici! :)

    @Let's make a diva, si eu am avut o experienta nefericita cu o pisica siameza, pe care am iubit-o cel mai mult dintre toate animalutele mele, si mi-a ramas undeva in suflet...
    Sa-ti traiasca cat mai mult, catelusii tai si sa te bucuri de ei... :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-ai dat idee de postare :(.
    Sunt dragalasi amandoi...

    RăspundețiȘtergere
  12. Iubesc foarte mult animalutele. Mai ales pisicutele :) Ultima mea pisicuta pe care am ingrijit-o era tot neagra si semana foarte mult cu cea din poza ta. Iar acum imi da tarcoale un motan negru :) Pe care il iau din cand in cand in casa sa il hranesc. Pisicile negre sunt purtatoare de noroc :) Si catelusul, si pisicuta alba sunt niste scumpi. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc fetelor, ii iubesc tare mult pe toti, desi preferatele mele sunt pisicile!
    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ah, ce dragute sunt! Si eu iubesc animalele. Am un motan birmanez, doi labradori si, de curand, un pui de pomeranian:) Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hihihi, abia astept sa vad motanelul intr-o postare! :D
    Multumesc, asemenea! :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamne,cat sunt de adorabili!!! Am si eu doi negrotei, un pisoi simpatic foc si un ciobanesc.Sunt "sufleteii" mei!! :X

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt superbe animalutele, cum de eu am sarit postare asta pana acum????? Am si eu la parinti doua pisicute negre, seamana mult cu Micky.. Ginuta pare foarte sensibila iar cutu e asa frumos si luciooos...sa iti traiasca toate!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!