"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 11 iulie 2020

Cremele mele de față din ingrediente naturale Naobay Equilibria Balancing Cream și Protective Face Cream Baby & Kids| biocart.eu



Din portofoliul brandului Naobay prezente pe site-ul www.biocart.eu, am mai multe produse cosmetice, atât pentru mine, cât și pentru copii. Pe toate le-ați văzut pe contul meu de instagram, însă în acest articol vreau să vă prezint două creme de față, una pentru mine și una pentru copii (pe care o folosesc eu cu precădere):

◾ Cremă de față bio pentru ten normal și mixt Equilibria Balancing Cream Naobay,
◾ Cremă de față bio pentru copii și bebeluși Protectiv Face Cream Naobay.

Ambele variante vin în acest tip de flacon airless și opac, lucru extrem de important în conservarea principiilor active din produs, datorită faptului că sistemul nu permite ca lumina și aerul să oxideze conținutul.

➤Varianta Naobay Equilibria este destinată tenului normal și mixt (cum este al meu) și are în compoziție o cantitate mare de aloe vera, dar și ulei de migdale, ulei de jojoba, de măceșe, extract de galbenele, extract de acai, dar și scorțișoară și câteva tipuri de parfum la finalul listei. 
Are în compoziție 99,29% ingrediente de origine naturală.
Nu aș recomanda-o însă unui tip de ten sensibil, reactiv. 

➤Varianta Naobay Protectiv Face Cream este mai hrănitoare, am mai vorbit despre ea de mai multe ori pe instagram. 
O folosesc foarte des, atât eu, cât și copiii. Are în compoziție ulei de jojoba, ulei de migdale dulci, extract de galbenele și mușețel, extract de nuci tigru și oxid de zinc în partea superioară a listei. Are doar un singur parfum în coada listei.

"Crema de față pentru copii și sugari formează un strat subțire de protecție pe piele, protejând-o de factorii de mediu, cum ar fi frigul, vântul și poluarea."

Poate fi aplicată și pe mânuțe sau altă zonă expusă a corpului.
Eu o folosesc și ziua și seara, după nevoi, dar copiilor, în prezent, o aplic doar ziua. Este un produs care îmi place și pe care îl tolerez foarte bine. 
Dacă sunteți consumatoare de produse bio, aflați că acest produs are 98,97% ingrediente de origine naturală, iar 7,08% dintre ele sunt organice. 

După cum am mai menționat și mai sus, aceste două produse sunt ambalate în flacoanele mele preferate, opace și airless, iar datorită acestui aspect primesc o mare bilă albă din partea mea și pune Naobay pe lista brandurilor cel puțin interesante și demne de a fi luate în considerare. 

Ambele variante se găsesc pe site-ul Biocart alături de alte produse Naobay și nu numai. Despre o parte din acestea vă voi mai vorbi și în alte articole similare. 

Verificați site-ul pentru nenumărate oferte și promoții super atractive prezente pe site în mod continuu.


                          Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

3 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!